Magazin > Horoskop in Numerologija
30 ogledov

Kaj prinaša september?

Lili Sorum Anže Godec
Znova je pred nami zelo intenzivno čustveno obdobje.

Temelji so se pričeli krhati v mesecu avgustu. Globoke rane, težki odnosi so na vrsti v tem času. Kar nismo preboleli, kar nas teži in bremeni, je sedaj tu pred nami. Naše srce nam bo postreglo z vsem. Na plano prihajajo strahovi, jeza in predvsem potlačena čustva, ki pa vseeno dan za dnem dobesedno odžirajo našo energijo. Kako? Tlačimo jih - - zato je potrebna energija, čeprav tega ne počnemo več zavedno. Četudi smo se naučili kar odriniti, pomesti pod predpražnik in skriti za izrazom: oprostiti, ko pravzaprav bi to bolje opisali kot: ''no, pa se pretvarjajmo, da nič ni bilo tako hudo'', se zavedajmo, da so to dejanja, ki potrebujejo našo energijo in nas izpijejo. Dolgoročno pa… kaj mislite zakaj ima tako veliko ljudi raka? Hrana, sevanje itd – seveda. Daleč najbolj toksična pa so negativna čustva, zavračanje sebe in izogibanje Resnici. Sami sebi kopljemo grob, kadar zanikamo svoja čustva. Postavljanje neko tuje dobro pred vaše je plemenito. Kje je meja, da sebe žrtvujete pa sami veste. Vam je ta oseba hvaležna za Vašo žrtev? Si boste Vi rekli ''hvala''? Zato vas  mesecu septembru prosim, da pregledate svoj srček in mu prisluhnete.

Ne želim biti dramatična, ampak vsi okostnjaki, za katere ste verjeli, da so strohneli, se bodo znova oglasili. Tokrat red dela vesolje. Pred Vesoljem boste težko skrili. Lažete lahko osebam okoli sebe, lažete lahko sebi – lagati ne morete Vesolju/Bogu/velikemu duhu, ni pomembno kako poimenujemo. Vaš srček nosi vse v sebi.

Oddahnete si lahko. Vse, kar bo razpadlo, ni bilo namenjeno in ni bilo dobro. Če sami ne zmorete, dovolite torej Življenju.  Energija se slej kot prej uravnovesi.  Nikoli ne umre. Uravnovesi se. Število 8 je pričelo ta proces, število 9 ga bo zaključilo. Sprejmite. Spustite.

Predvsem pa bodite potrpežljivi do sebe. Ste čudoviti točno taki kot ste in imejte se radi.

No, ker se vsi nahajamo v čustvenem obdobju, seveda naj potrpežljivost velja za vse.

Kot že omenjeno, bodite svoja dobra mati in objemite sebe kot bi bili prestrašen otrok. Danes ste tu vi in Vaše srce. Bodite sebi mama in ne mačeha!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.