Magazin > Horoskop in Numerologija
2657 ogledov

Kaj retrogradna Venera pomeni za vaše znamenje?

astrologija, horoskopi
5. oktobra bo Venera retrogradna. Najprej v ozvezdju Škorpijona, 31. 10. pa se bo do 16. novembra premaknila v Tehtnico.

Retrogradna Venera lahko prekine potek naših najbolj pomembnih odnosov. Ker se bo planet ljubezni, harmonije in sočutja obrnil, lahko na plano spet privrejo stare težave, pred vrati pa se lahko pojavijo nekdanji ljubimci.

Retrogradni planeti nam sicer ponujajo možnost, da se ozremo nazaj in premislimo, kaj je šlo narobe ter se iz teh izkušenj nekaj naučimo. Tako je tudi v primeru retrogradne Venere. Zveze, ki so stabilne, bodo takšne tudi ostale, zveze, ki temeljijo na rahlih temeljih, pa bodo po vsej verjetnosti naletele na težave. Hitro boste ugotovili, kdo se je pripravljen potruditi in kdo si vaše družbe želi le takrat, ko sije sonce. To ni dober čas za nove ljubezni. Strasti bodo na vrhuncu, a se bo romanca tako hitro, kot se je začela, tudi končala ...

V tem času bomo bolj rahlih živcev, zato dobro premisliti, kakšne besede boste vzeli v usta. Ko se bo Venera premaknila v Tehtnico, se bodo zadeve malo umirile. Energije vas bodo prisilile, da odložite rožnata očala in si svoje odnose dobre ogledate. Ne hitite z zaroko, prav tako pa ne vrzite puške prehitro v koruzo.

Vpliv retrogradne Venere na posamezni znak

Oven
Podvomili boste v partnerja in zvezo. V tem času bi vama lahko pomagala zakonska terapija. Nekatere bo obiskal nekdanji partner in prosil za novo priložnost. Je tokrat pravi čas? Samski naj ta čas izkoristijo za premislek o tem, kaj si od bodočega partnerja želijo.

Bik
V vaših odnosih bo napeto, saj jih boste natančno preučili. Iščite rešitve in ne težave. Ne pritožujte se preveč. Če imate z bivšim partnerjem še nekaj nerazčiščenih zadev, jih boste lahko v tem času lažje odpravili. Po 31. oktobru se posvetiti svojemu zdravju.

Dvojčka
Tudi dvojčki bi se morali v tem čas posvetiti svojemu telesu in tudi duševnemu zdravju. Privoščiti si masažo. Ne bodite preveč kritični do partnerja, znebite pa se ljudi, ki vam kradejo čas in energijo, a vam v zameno zato ne ponudijo nič. V drugi polovici retrogradne Venere se lahko v vašem življenju spet pojavi bivša ljubezen. Pazite se drame in hitre jeze.

Rak
Drama! Na robu živcev boste. Tudi vas lahko obišče nekdanji partner. Pazite se starih težav. Ko se bo Venera pomaknila v Tehtnico, se lahko pojavijo nesporazumi s sorodniki ali pa težave v vašem domu. Izogibajte se prevelikih gradbenih podvigov.

Lev
Retrogradna Venera bo zadela vaše družinske odnose. Še zlasti se pazite sporov z osebami ženskega spola.

Devica
Dobro premislite, kdaj se splača s kom spustiti v prepir. Bodite strpni. 31. oktobra pazite na denar. Ne posojajte ga, ker ga ne boste več videli, prav tako pa ga ne zapravljajte za drage stvari.

Tehtnica
Lahko se pojavijo prepiri zaradi denarja. Ne zapravljajte po nepotrebnem. V tem času se boste mnogokrat počutili osamljene in nerazumljene. Iskali boste čas zase. Premisliti, kaj si želite na vseh področjih svojega življenja.

Škorpijon
Če se v svoji koži ne počutite dobro, premislite, zakaj je tako. Po 31. oktobru vas lahko zadene Amorjeva puščica. Novo simpatijo si dobro oglejte. Ne navežite se prehitro, da čez nekaj tednov ne bo hude krvi.

Strelec
Venera bo do 31. oktobra v vaši 12. hiši – v hiši koncev in iluzij. Premislite, kakšni ste v zvezi in ne krivite partnerja za vse, kar je šlo narobe. Ko se bo Venera oktobra pomaknila naprej, se posvetite prijateljem. Lahko se pojavijo nesporazumi, zato pazite na besede.

Kozorog
Težave v vaši ekipi? Držite se nazaj. Obstaja velika verjetnost, da se boste na spletu zapletli z napačno simpatijo. Bodite previdni. Po 31. oktobru pa se bo treba posvetiti karieri. Ne mešajte kariere in zasebnosti.

Vodnar
Veliko boste premišljevali o svojem otroštvu, tudi zaradi ljubezenskega odnosa, v katerem ste zdaj. Morda boste začutili strah pred prihodnostjo in si zaželeli pavze. Zveze ne prekiniti prehitro.

Ribi
Izogibali se boste novim odnosom, a tudi v dolgoletnih se ne boste počutili najbolje. Če boste potovali, se izogibajte romancam. Po 31. oktobru se lahko na vaših vratih pojavi seksi bivši partner. Raje se posvetiti sebi in svojemu počutju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.