Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Kaj se nam obeta oktobra?

Lili Sorum Anže Godec
Popolnoma razumljivo je, da se bomo po čustveno intenzivnem septembru zdaj soočali z izzivi zaupanja, vere in upanja. Saj se zdi, da vse stoji na glavi, kajne?

Ko maske padejo, ko se cikli zaključijo, smo lahko zelo zmedeni. Prav je, da smo hvaležni, da poznamo Resnico ter se potrudimo jezo in bolečino usmeriti konstruktivno. Naj bosta to čustvi zagona in moči, da storimo korak naprej in ne orodje, da bi se ali hudovali na sebe ali morda znesli nad nekom drugem. Prelaganje krivde na drugo osebo je nesmiselno in prosim, če je to vaša navada, jo opustite. Dovolj smo stari, kajne, da smo lahko 'odrasli'.


Naša esenca se nikoli ne spremeni. Določene zadeve so ali niso. Vsi v sebi nosimo dobro in slabo; svetlobo in temo. Vseeno osebe, ki so zlobne, take so in se ne bodo preobrazile v pohlevneža - svoje ravnanje povezujejo z užitkom, z zmagoslavjem in prevlado. To so dejanja Ega. Prosim vas, da se od takih oseb oddaljite. Ne odgovarjajte z negativno energijo, ker tako škodujete sebi. Ne spuščajte se na njihov nivo. Pomembno je, da ste vi varni. No, v ogenj tudi ne boste skočili, kajne? Saj kaj veliko razlike ni, veste… res ne.

Sedaj pa se posvetimo sebi. V čem ste unikatni? Kdaj sijete v svoji radosti in iskrici? Kaj je vaše poslanstvo in kako se ga lotevate (se ga lotevate?). Mesec oktober podpira naše bistvo, našo iskrico in naš zagon. Odkrivajte še nepoznane dele sebe in jih negujte. Bodite pionir svojega življenja in stopite naprej na svoji poti – sebi naproti.    Kdo ste VI ?

Oktober je mesec osebnostne rasti leta 2013. Kdaj ste se ubadali s seboj? Torej, izpopolnjevali veščine, ki vas definirajo kot osebo? Delali na komunikaciji, prebrali kako knjigo, članek, se udeležili delavnice, morda telovadbe in podobno? Pogrešate čas za sebe? Ali kar sebe?

Včasih je resnično potrebno nekaj preskusiti, da bi sebe prepoznali. Določene zadeve se nam dozdevajo nesmiselne, pa morda, če bi poskusili, bi ugotovili, da temu ni tako. Zato, ne zapirajte vrat,dokler ne poskusite. Morda pa ste odprti duhovnosti, poslušanju gongov, meditiranju, yogi ali pa igranju nogometa.

Ob vsakem trenutku imamo možnost spoznati in okusiti toliko lepega.
Ne sedite križem rok, medtem ko življenje mineva.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.