Magazin > Horoskop in Numerologija
3782 ogledov

Kaj za avgust napovedujejo ljubezenske zvezde

kuhanje, kosilo, par, ljubezen Profimedia
Ljubezenski horoskop za mesec avgust.

Preverite, ali vaše znamenje spada v skupino, ki jih čakajo ljubezenske težave in razočaranja, ali med tiste, ki bodo lebdeli na oblakih sreče.

OVEN

V tem obdobju se bo vaše ljubezensko življenje izboljšalo, če se bosta s partnerjem iskreno pogovarjala. Komunikacija bo ključnega pomena! Poslušajte svojega partnerja in mu zaupajte svoje potrebe, prepričanja in strahove. Ne ustrašite se debat in dopustite, da se vaše mnenje spremeni. Samski boste osebi, ki vam je všeč, težko izpovedali svoja čustva. Pomembno je, da se zavedate svojih čustev in svojih notranjih konfliktov ne prenašate na druge, piše B92.

BIK

B92 poroča, da bike na področju ljubezni avgusta čakajo vzponi in padci. Morda se bo pojavila oseba, s katero se boste počutili močno povezani, ne pozabite pa zaščititi svojega srca pred morebitnimi razočaranji. Pomembno je, da se zavedate, katerih vzorcev in omejitev se morate rešiti, da bi lahko razvili zdrave in stabilne odnose. Bodite odprti za spremembe in izzive, ki jih prinaša ljubezen. 

DVOJČKA

V tem obdobju bodo partnerski odnosi zahtevali več truda. Pomembno je, da se soočite s konflikti in nevšečnostmi ter ohranite mirno in iskreno komunikacijo. Samski boste imeli priložnost spoznati osebo, ki bo delovala kot zdravilo za vašo dušo, živce in srce. Bodite sproščeni, odprti za nove odnose in si vzemite čas za druženje in spoznavanje.

RAK

Čakajo vas nepričakovane ljubezenske spremembe. Nekateri odnosi se bodo končali, nekateri pa utrdili. Lahko se zgodi, da boste spoznali osebo, ki bo spremenila vaše življenje. Bodite odprti za izkušnje, ki vam bodo pomagale pri osebni rasti in spoznavanju samega sebe.

LEV

Obstaja verjetnost, da se v vaše življenje vrne stara ljubezen. Morda boste spet začutili čustva, za katera ste bili prepričani, da jih ni več. To je priložnost, da spet zanetite ogenj ljubezni. Bodite pogumni in pripravljeni stopiti iz cone udobja. Ljubezen ni vedno to, kar pričakujete. Bodite odprti za nove možnosti.

DEVICA

Vaše ljubezensko življenje bo dinamično in poln pozitivnih dogodkov. Lahko se tudi zgodi, da se boste morali soočiti z distanco - fizično ali čustveno. Pomembno je, da veste, koliko dela ste pripravljeni vložiti v ohranjanje in vzpostavljanje novi odnosov.

TEHTNICA

V avgustu se boste posvetili čustvom. Ljubezenski, družinski in prijateljski odnosi bodo v tem obdobju vaša prioriteta. Pozornost dajte tistim, ki jo dajejo vam. Zavedajte se svoje vloge v odnosih in načina, na katerega dajete in prejemate ljubezen.  

ŠKORPIJON

Partnerstvo prinaša izzive, povezane s tradicionalno delitvijo vlog. Pomembno se je izogibati jezi, zameri in maščevanju. Ohraniti je treba potrpežljivost, taktnost in krepiti lastne meje. Samski se lahko znajdejo v dramatičnih situacijah, ko morajo pristati na modele odnosov, ki zanje morda niso najbolj naravni.

STRELEC

Morda se boste morali soočiti z izkušnjami, s katerimi se doslej še niste srečali. Lahko se pojavi oseba, ki vas bo fascinirala, a polagamo vam na srce, da se skušnjavi uprete in ostanete zvesti partnerju. Bodite pazljive, vmešavanje v tuja življenja lahko s sabo prinese bolečino in razočaranje. 

KOZOROG

V tem obdobju se boste soočili s svojimi globokimi notranjimi močmi in izzivi iz preteklosti. Preučevanje preteklih razmerij bo ključno za razumevanje, kaj vas je zadrževalo in omejevalo. Imate moč, da se soočite s temi izzivi in ​​jih premagate. Samski imajo priložnost za samospoznavanje in srečanje z osebo, ki jim bo pomagala pri osebnem razvoju.

VODNAR

Osredotočite se na iskreno komunikacijo. Izrazite svoja čustva in potrebe, do drugih pa bodite pozorni. Samski se boste morda soočili s samorefleksijo, ki lahko vodi v kritiko in ostrost. Bodite pozorni na to, kako vplivate na druge in nadzorujete svoja čustva.

RIBI

Vaše ljubezensko življenje bo polno intenzivnih čustvenih izkušenj. Obdržite širši pogled in ostanite zvesti sebi, svojim čustvom in odzivom. Zavedajte se morebitnih konfliktov in razmislite, ali so ti odnosi zdravi za vas. Nekatere ribice bodo imele tudi priložnosti za samovpogled in prepoznavanje omejujočih vzorcev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.