Magazin > Horoskop in Numerologija
5568 ogledov

Kako dobro se ujemata s partnerjem?

Nasmeh, par, ljubezen, zveza, zobje Profimedia
Numerologija je tisočletja stara veda, ki dandanes znova pridobiva vse več spoštovanja in veljave. Kako nam lahko pomaga na področju partnerstva in ljubezni?

Ljubezen je slepa, pravijo. No, danes nam bodo števila pomagala spregledati!

Ste vedeli, da naš rojstni datum razkriva, kako se ujamemo s prijatelji in poslovnimi partnerji ter z osebami, s katerimi ne tvorimo globokih čustvenih vezi?

Ljubezenski odnosi se skrivajo v Številu duše, ki pa je seštevek naših samoglasnikov. Zavihajte rokave.

A = 1
E = 5
I = 9
O = 6
U = 3

Samoglasnike imena in priimka Ana Novak torej preobrazimo v:  1 + 1 + 6 + 1 = 9, kar pomeni, da ima Ana Novak Število duše 9. Kaj pa vi? Pa vaši dragi? In vaši starši?

Število duše 1
Fascinirajo vas osebe, ki so energetsko močne, saj ne veste, kaj bi počeli z mlačnimi osebami. Ko ste preobremenjeni, vam ljudje, ki mečkajo, so neodločni in počasni, še dodatno izpijejo energijo in vam gredo lahko na živce.

Ste močna individualna oseba, zato si vas partner stežka podredi – razen, če sami pozabite kako mogočni in dragoceni ste. Bodite pazljivi, da se ne odzivate impulzivno in preveč temperamentno.

Ob sebi potrebujete močno osebo. Seveda prija biti v družbi vodljivih in bolj sramežljivih oseb, a s tem ugodite le potrebi po potrjevanju. Za pravo zrelost potrebujete sebi enakovredno osebo.

Dobra kombinacija: 8, 5, 3

Število duše 2
Stvari radi počnete v družbi in se povezujete. Niste pristaš nenadnih odločitev, zato vam lahko očitajo, da omahujete ali da ste neodločni. Ker radi ugajate in ustrežete osebi, ki jo ljubite, se lahko zgodi, da sebe popolnoma podredite.

Dobri ste v komunikaciji, zato vas redkobesedne osebe begajo in verjetno je, da si njihovo tišino razlagate z neodobravanjem. Ste prijazni in potrpežljivi, zato se učite postaviti za sebe.

Ob sebi potrebujete razumevajočo in tankočutno osebo, ki uživa v vaši družbi. Resnično razumete, kaj pomeni deliti življenje še z nekom.

Dobra kombinacija: 3, 6, 9

Število duše 3
Umetniška dušica, ki resnično močno doživlja svoje občutke. Ste oseba, ki svoje ljube rada osreči. Ko vam to uspe, se počutite notranje izpolnjeni. Zelo radi izkažete svojo naklonjenost in pozornost na barvit način.
Okolica bi vas lahko dojemala kot ‘otročje’, a to zgolj zato, ker je vaš notranji otrok zelo prisoten. Namesto, da sebe ukalupljate, raje odpirajte srca soji okolici. Vedno znate vplesti nasmeh v dan.

Ob sebi potrebujete čustveno zrelo osebo, da vi njo nekoliko zmehčate, obenem pa potešite svojo čustvenost.

Dobra kombinacija: 2, 6, 9

Število duše 4
Ste zanesljiva oseba, ki občutek varnosti išče ravno v odnosih. Okolica vam lahko očita, da ste trmasti ter da bi želeli imeti vse pod kontrolo. Morda bodo rekli tudi, da ste premalo spontani. A vi prisluhnite sebi. Ste oseba, ki je rada praktična in ne ljubi pretirane drame. Čustveno izsiljevanje zato na vas ne deluje. Absolutno pa ste nekdo, ki bo svoje drage osebe zaščitil s svojim življenjem, če je treba.

Ob sebi potrebujete zanesljivo in umirjeno osebo. Varnost namreč najdete v določeni meri rutine. Ogibajte se pustolovskih oseb, saj vas bo strah izgube.

Dobra kombinacija: 4, 7, 8

Število duše 5
Ste dinamična oseba, polna iskrivosti in strasti. Niste radi pri miru, zato se ogibajte odnosov, ki bi vas dobesedno ukleščili. Privlači vas eksotično, zato ni nič nenavadnega, če vas privlačijo osebe drugačne kulture ali morda iz tujine. Drugačnosti ne obsojate, prej bi dejala, da vam je zanimiva. Zato se odprti tudi v odnosu do drugih. V vaši družbi bi se težko počutili ujeto ali obsojano. Ne dovolite, da bi vas ”ujeli” ali obsojali drugi.

Ob sebi potrebujete nekoga, ki vam lahko da potrebno svobodo in strast. Ogibajte se oseb, ki bi vas najraje imele vedno ob sebi, saj bi to postopoma ustvarilo občutek ječe.

Dobra kombinacija: 1, 8, 3

Število duše 6
Na prvo mesto postavljate družino, dom in ljubezen. Vam drage osebe zasipate s svojo pozornostjo, ki pa lahko (nekaterim) postane postopoma moteča. Ljudje smo si pač različni. Zavedajte se, da znate dodati čarobnost vsakemu trenutku. Ker verjamete v pravljičnost ljubezni, pa ste lahko zahteven partner. Težko je dosegati nivoje filmskih prizorov v vsakdanjih obveznostih. Vi ste jih sposobni ustvariti, kako pa jih znate sprejeti?

Ob sebi potrebujete čustveno dostopno osebo. Ogibajte pa se oseb, ki rade manipulirajo ali so nagnjene k čustveni drami – saj lahko tudi sami podležete.

Dobra kombinacija: 2, 3, 9

Število duše 7
Najbolj cenite resnico, zato laži nikoli ne pozabite. Ko nekdo izgubi vaše zaupanje, je odnosa konec – pa če se poslovita ali ne. Zelo pomemben del odnosa je torej iskrenost in spoštovanje. Ne boste si mazali rok (ali srca) s prevaranti. Privlačijo vas mistične ali duhovno zrele osebe. Morda boste deležni očitka, da se premalo čustveni ali da vse preveč resno jemljete. Nič zato. Gojite sebe kot najbolj dehteč cvet. Pridejo obdobja, ko potrebujete odmik, tišino in čas za sebe, s čimer ni nič narobe.

Ob sebi potrebujete nekoga, ki razume vaš osebni prostor in potrebo po času na samem. Ko ste prizadeti, potrebujete odmik.

Dobra kombinacija: 4, 8

Število duše 8
Privlačijo vas uspešne osebe, ki niso odvisne od vas. Resnici na ljubo, prijalo bi vam imeti ob sebi partnerja, po kateremu bi vzdihovali vsi okoli vas. Pomembno je, da ne podležete izzivu nastopaštva. Očitajo vam lahko preračunljivost. Niste oseba, ki bi sprejemala ukaze, zato vas partner (drage dame, tole je za vas), ki bi prišel iz službe in se zvrnil na kavč, medtem ko bi od vas pričakoval, da je kosilo skuhano in nogavice zakrpane, ne bi osrečil.

Ob sebi potrebujete dobro organizirano in močno osebo, saj se vam bo le takšna lahko postavila po robu. Dolgoročno gledano: ubogljive osebe izgubijo svoj čar, kajne?

Dobra kombinacija: 1, 5

Število duše 9
Vaša duša dobesedno hrepeni po tem, da bi pomagala svetu. Zato se lahko zgodi, da ste izjemno razumevajoči do lačnih v Afriki, do sosede – ne pa tudi do svojega partnerja in najbližjih. Seveda jim verjetno ni tako hudo kot najbolj ogroženim na svetu. Zavedajte se, da vaša dobrota lahko pritegne osebe, ki jo bi želel izkoriščati. Obenem opazujte, ali nemara prehitro ne posplošujete. Možno je, da prav posebne osebe pred noskom ne opazite, ker jo iščete ”čez cesto”.

Ob sebi potrebujete čustveno močno osebo, ki ne bo primerjala vaše naklonjenost do oseb v stiski s seboj. Pazite se ljubosumnosti.

Dobra kombinacija: 3, 6, 9


 

Komentarjev 1
  • Anesa 23:10 14.februar 2023.

    Kako naj vem za številko 23 in 14,bom tako za večja števila od 9?? Ker je tuki napisano samo do 9!?? Lp.