Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

Kako ti numerologija lahko pomaga?

(Foto: null) Žurnal24 main
Numerologija je čudovito orodje spoznavanja samega sebe in uravnovanje svojih energij oziroma vplivov le-teh na naše življenje.

Numerologija ni čarobna paličica. Je pa lahko čudovito orodje spoznavanja samega sebe in uravnovanje svojih energij oziroma vplivov le-teh na naše življenje. Podobno kot obisk pri zdravniku, ki nam opiše naše dejansko stanje, nam numerologija poda oris nas samih. S tem nam poda potrebne informacije, s katerimi se lotimo svojega življenja. Zdravnik nam bo na primer dal pregledati kri in na izvidu bo pisalo naše stanje. Na podlagi tega bomo morda prejeli tablete železa ali take, ki znižujejo krvni tlak, morda holesterol, ali pa bomo odšli domov zadovoljni, ker je vse v redu. Tudi numerologija je en tak ˝izvid˝ našega življenja.

Najpomembnejša so osebna števila, ki so podobno kot karakteristike določene astrološkega znamenja naši kazalniki značaja. Pet jih je – število življenjske poti, število usode, število duše, število osebnosti ter število zrelosti. Vsako od njih nam poda neke določene informacije, ki nam dajejo uvide in usmeritve – kaj­ naj poudarimo in kaj ublažimo. Če je neko število premočno, je seveda blagodejno za nas, da ga uravnovesimo s številom, ki deluje nasprotno od danega. Če nam nekega števila primanjkuje, ga dodamo. V tem je numerologija nekoliko podobna feng shuju, ki uravnoveša elemente (voda, les, ogenj, zemlja in kovina). Obenem lahko iz izkušenj povem, da že samo zavedanje vpliva števil včasih prinese razumevanje nas samih. Mnogo ljudi, ko preberejo svojo analizo, nato najprej reče, da je to res, nato pa še, da se zdaj razumejo. Naslednji korak je, da se človek sprejme, tak kot je. Kar mu ni najbolj všeč, se nato potrudi spremeniti v svojem osebnostnem ter duhovnem razvoju. Numerologija nam pojasni naše življenjske lekcije, ki so naše učno gradivo tega življenja – če vemo, česa se učimo (na primer samostojnosti), lahko tudi sami prispevamo k hitrejšemu razvoju, in s tem dosežemo, da se nam določeni neljubi položaji nehajo ponavljati v življenju. Prek števil naših karmičnih dolgov lahko izvemo nekaj več o naših ne najboljših ravnanjih iz prejšnjih življenj oziroma lahko tudi iz zdajšnjih – velikokrat se pokaže, da se določene izkušnje lepijo na nas zaradi svojega vpliva. Če jih poznamo in se zavedamo, kaj bi lahko v preteklosti počeli bolje, in vemo, da nas čakajo podobne izkušnje, dokler ne presežemo določenih vzorcev (na primer izkoriščanje drugih, manipulacija v ljubezni in drugo), lahko na njih intenzivneje delamo, prečiščujemo in s tem nekoč "odplačamo“ svoje početje ter prekinemo začarani krog.

Numerologija je prekrasno orodje za spoznavanje sebe, svojih značajskih lastnosti, preteklosti in tudi prihodnosti; preučimo lahko svoj odnos z drugim človekom, pogledamo lahko, kakšen je dom, kjer živimo, ali na kakšni lokaciji je naša zaposlitev … Vse je možno pregledati s pomočjo števil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.