Magazin > Horoskop in Numerologija
31240 ogledov

Kitajski horoskop: Kaj nam prinaša leto podgane?

leto podgane, horoskop Profimedia
Podgana je prvi od 12 živalskih znakov kitajskega horoskopa, zato predstavlja nov začetek.

Kitajsko novo leto se začne 25. januarja, trajalo pa bo do 11. februarja 2021. Leto bo v znamenju podgane in bo prineslo nove začetke in prenove.

Pravijo, da bo leto močno, rodovitno in srečno za skoraj vsa znamenja. Vsi bodo pokazali voljo za doseganje ciljev. Krasno leto za razvoj in investicije. Pazite le, a boste nove projekte dobro načrtovali. Spoznali boste, da je vse mogoče in da ste kreator svojega življenja. 

V primerjavi z letom 2019 bo leto 2020 veliko bolj mirno – vsaj, kar se tiče področja ljubezni. Če ste v zvezi, se lahko veselite harmonije, ki jo boste vzdrževali s komunikacijo. 

Kaj čaka posamezna znamenja?

Podgana (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Bolj boste sproščeni, zato bo na ljubezenskem področju pestro – za vezane kot tudi samske. Če ste samski in si želite zveze, vas čaka obetavno leto. Resnih kandidatov ne bo manjkalo. Polagamo vam na srce, da se ne pretvarjate, ampak da jim takoj pokažete svoj pravi jaz. Nasvet za tiste, ki ste v zvezah: prisluhnite svojim in partnerjevim potrebam. Le tako se boste izognili prepirom.

Če želite napredovati v karieri, se bo treba potruditi. Vprašajte se, česa si želite v prihodnosti in ali vas vaša služba osrečuje. Če je odgovor ne, bo leto 2020 idealno za iskanje novih izzivov. Delajte na komunikaciji in veščinah, ki jih zahteva timsko delo. V tem letu se izogibajte novim dolgovom. 

Kar se zdravja tiče bo to leto podobno prejšnjemu. Če ste bili zdravi, boste zdravi tudi ostali, kar pa ne pomeni, da se lahko polenite. Gibajte se, dobro se naspite in zdravo prehranjujte.

Bivol (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Če s svojo preteklostjo niste bili zadovoljni, boste imeli v tem letu priložnost, spremeniti svojo sedanjost in s tem tudi prihodnost. Bolj, kot se boste potrudili, večji bo izkupiček.

Kar se tiče odnosov, bo napeto. Začutili boste potrebo po tem, da se izrazite svoje potrebe. Tudi od partnerja boste želeli vedeti več. Ne glede na svoja občutja pa boste hrepeneli po spremembi. To lahko izboljša ali konča vašo zvezo. Samski boste iskali vročo romanco.

V službi bo mirno, čeprav boste del novih projektov. Dišalo bo po spremembah, poskusite ugotoviti čim več o prihodnosti svoje kariere – pogovarjajte se s svojim šefom in sodelavci. Nekaj bo sicer tudi izzivov, a jih boste z lahkoto premagali. V prvih štirih mesecih organizirajte svoje finance. Ne zapravljajte preveč. 

To leto boste imeli več energije kot lani. Fizično zdravje bo odlično, posvetite pa se duševnemu. 

Tiger (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Vaše vrednote bodo usmerjale vaše življenje, kar bo prineslo spremembe in morda tudi priložnosti. Ljubezen bo v zraku, v vašem srcu in v mislih pa bo plapolala strast kot še nikoli prej. Med vami in partnerjem bo bolj razburljivo. Če ste samski, si poiščete nekoga, ki vam je podoben. Če so se v preteklosti nekatere zveze končale, razmislite, zakaj. V primeru, da ste bili krivi vi, se v letu 2020 dejanjem, ki so povzročila konec, izogibajte. Ne družite se z ljudmi, ki ne ustrezajo vaši energiji. 

Na kariernem področju bo vaš trud poplačan. Še več. Uspešni boste celo brez velikega truda. Nadaljujte s tem, kar počnete in zagotovo vas čaka povišica. Če s službo niste zadovoljni, je morda nastopil čas za spremembo. Finance bodo enake lanskoletnim. Bolj boste srečni, če boste denar zapravljali za druge. 

Imeli boste več energije, kar pomeni, da znate biti bolj impulzivni. To tudi potrebujete za spremembe. Pazite le, da se ne poškodujete. Pazite na prehrano, lahko vam jo namreč zagodeta črevesje in želodec.

Zajec (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2001)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Leto 2019 bo vplivalo na leto 2020. Nadaljevali boste delo, ki sta ga začeli v 2019. Za svoje cilje se boste morali potruditi. Razvijajte se. 

Iskali boste idealno zvezo – ljubezensko ali prijateljsko. Ne boste je našli. Če ste samski, hodite na zmenke in iščite osebo, ki vsaj malo ustreza vašim idealom. Dajte ji priložnost. Če ste v zvezi, jo lahko ponesete na višjo raven in jo popestrite. 

Če boste v letu 2020 garali, boste v sadežih tega dela lahko uživali še mnoga leta. Naučite se novih veščin, ki vam bodo pri delu v pomoč. Tako si boste tudi povečali možnosti za napredovanje. Poskušajte se znebite dolgov, sicer vas čaka stresno leto. Preizkusite metode za zmanjševanje stresa. Pojdite v naravo, meditirajte ...
 

Zmaj (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Čaka vas mirno in realistično leto. Včasih vam bo primanjkovalo motivacije, ko pa jo boste imeli, boste razmišljali trezno in načrtovali prihodnost.

Mirno bo tudi na področju odnosov, kar ne pomeni, da bo dolgočasno. Pokazali boste spontanost, partner nikoli ne bo vedel, kaj ga čaka. Na tak način boste izboljšali odnose. Če ste samski, boste s svojo spontanostjo privabili partnerja. Poskusite kaj novega, obiščite nove kraje … Zaupajte svojim občutkom. Utrjujte odnose z družino, prijatelji in partnerjem. Na umikajte se v osamo, saj se vam nasmiha zelo družabno življenje. 

Na kariernem področju vas čakajo nove priložnosti. Dober čas za napredovanje. S sodelavci se boste dobro razumeli. Harmonijo lahko skazijo finančni pretresi, zato varčujte. 
Več, kot se boste gibali, bolje se boste počutili. Prehranjujte se zdravo in izogibajte se stresu.

Kača (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

2020 bo lažje od preteklih. Počutili se boste svobodnejše, saj bo manj težav. Več boste imeli tudi časa za stvari, ki vam prinašajo veselje. 

Na ljubezenskem področju vas čakajo spremembe, predvsem pri vas. Veliko bolj čustveni boste, kar vam bo pomagalo pri izražanju in posledično vplivalo na kakovost odnosov. Samski boste imeli priložnost spoznati osebo, ki vas bo razumela in vam bo podobna. Posvetite se družini, saj bo potrebovala vašo pomoč. V zvezi s partnerjem pa stremite k stabilnosti. 

Vašo kariero bodo zaznamovale spremembe. Imeli boste priložnost za napredovanje, še zlasti, če se boste lahko izkazali. Tudi vi se posvetite starim dolgovom in jih poskušajte poplačati. Izogibajte se impulzivnim in nepotrebnim nakupom.
Primanjkovalo vam bo energije, zato si privoščite počitek. Dobra novica je, da bo utrujenost trajala le nekaj mesecev. Poskrbite, da čim prej opravite najbujnejša dela. 

Konj (1930, 1943, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Krasno leto za načrtovanje prihodnosti, ki bo svetla. V tem letu boste začeli z veliki projekti, ki se bodo trajala več let. Čaka vas nekaj izzivov, a tudi priložnosti. Naj vas vodi intuicija, bodite spontani. V tem času vam bosta najbolje služila optimizem in humor. Izkoristite ju.

Čaka vas strastno in razburljivo ljubezensko leto, če boste le pripravljeni na spremembe. Svoja pričakovanja jasno razložite partnerju. Če ste samski, pojdite na zmenek z nekom, ki mu sicer ne bi dali priložnosti. S pomočjo različnih zmenkov boste ugotovili, kaj iščete. Morda imate celo srečo in najdete pravo ljubezen. 

V službi boste napredovali, a napredovanje si boste morali zaslužiti. Dajte vse od sebe. Šefom predlagajte nove projekte, ki bodo razkrivali vaše talente. Bodite ekipni igralec, sicer vas lahko čakajo težave. Oddahnete si lahko šele v drugi polovici leta. Če imate finančne težave, jih rešite pred naslednjim večjim nakupom. Pazite na proračun. 
Potrebovali boste veliko energije, zato dobro poskrbite za svoje telo. Telovadite, dobro se prehranjujte in poskrbite za zadostno dozo spanca.

Koza (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Bolj boste spontani, a hkrati skrivnostni. Svojo zasebnost boste skrivali. Posvetili se boste sebi in se poskušali izboljšati. 
Tako kot vi bo tudi vaše ljubezensko življenje bolj spontano. Samski boste izžarevali poseben šarm, ki ga le dobro izkoristite. Težko se vam bo upreti. Vroče bo, zato se le pripravite. Ljubezensko življenje bo hitro, se bo pa upočasnil vaš odnos z družino in prijatelji. Dobra plat tega je, da se boste lažje izražali, poleg tega pa boste imeli tudi manj odgovornosti.  

V službi bo vse potekalo gladko, če boste le dobro preštudirali nadrejene in sodelavce, kajti oni so tisti, ki vam bodo pomagali pri napredovanju. Talenti vam bodo pomagali, prav tako pa tudi vaša kreativnost. Napredovanje bo težko in počasno, a pomembno je, da ne obupate. Z denarjem ne boste imeli težav, zdravje pa vam lahko malo ponagaja, zato se znebite slabih razvad. 
 

Opica (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Tudi opice čaka leto sprememb, na katere boste gledali optimistično, tako kot tudi na svojo prihodnost. Vaše življenje bo mnogo bolj razburljivo. 

Končno boste imeli občutek, da imate nadzor nad svojimi odnosi, zaradi česar boste samozavestnejši. Ne glede na odnos pa poskušajte izboljšati komunikacijo. Postavite se zase. Ljudem jasno povejte svoje stališče in poskrbite, da vas bodo jemali resno. To bo izboljšalo vaše odnose z drugimi in tudi s sabo. Ta sprememba ne bo enostavna, se bo pa obrestovala. 

Tudi v službi boste bolj spontani, kar vam bo koristilo. Svojo ustvarjalnost pokažite le takrat, ko bo vsem koristila in ne le oteževala stvari. Če želite uvesti novost, prej vprašajte nadrejenega. Najdite ravnotežje med zasebnim in profesionalnim življenjem.  
Vaše zdravje bo stabilno.

Petelin (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Čaka vas leto močnih čustev, ki vas bodo vodila. Ne izgubite optimizma, vedno se boste znašli. 
Tudi vaše ljubezensko življenje bodo zaznamovala močna čustva. Bodite bolj ustvarjalni in poskrbite za zabavo. Poskrbite tudi za partnerjeve potrebe in poskrbite, da bo razumel vaše.  Če ste samski, najprej premislite, česa si želite in šele nato se podajte v lov. To bo tudi odlično leto za utrjevanje odnosov s prijatelji in družino. 

V službi boste impulzivni. Predali vam bodo projekte, pri katerih se le izkažite. Vsi imamo svoje talente, poskrbite, da vaši ne bodo spregledani. S svojimi financami boste zadovoljni. Več boste delali, več boste zaslužili. Bolj, kot boste optimistični, več energije boste imeli. Lahko se zgodi, da vas bodo pestile manjše težavice. Pazite na prehrano.

Pes (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Leto novih začetkov in manjših sprememb. Imeli pa boste tudi priložnost za večje spremembe. Vedno bodite „vi“ in zmaga vam je zagotovljena.

Težave v odnosih se bodo počasi poslovile. Našli boste, kar iščete, ne glede na to, ali ste v zvezi ali samski. Vezani psi: pomembna je komunikacija, zato le prisluhnite sebi in partnerju. Samski: dobro premislite, kakšne osebe si želite ob sebi. 

V službi boste imeli več sreče, verjetno tudi zato, ker boste zavihali rokave. Bodite pozorni na vsako malenkost in tudi na svoj odnos do sodelavcev, saj vam bodo v pomoč. Tudi finančno si boste opomogli, kar vam bo pomagalo iz dolgov. 
Imeli boste več energije kot v letu 2019, kljub temu se lahko pojavijo zdravstveni izzivi, ki pa jih boste sčasoma premagali. 

Prašič (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

kitajski horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Počutili se boste svobodnejše in tudi bolj produktivne. Pa tudi bolj karizmatični boste in prijazni, kar vam bo pomagalo. Sprostite se in pred vami je lepo leto. 
Tiste, ki ste v zvezi. Čaka mirno leto. S partnerjem se boste lepo razumeli, prepirov bo manj kot v letu 2019. Poskrbite pa za zabavo. Je dobro leto za povečanje družine in poroko. Če ste samski, boste srečnejši v bolj sproščenih razmerjih kot pa v resni. Uživali boste v zmenkarijah.  

V službi boste zelo ambiciozni, zato bo dober čas za napredovanje. Pazite na odnose s šefom in sodelavci. Veliko sreče boste imeli tudi s financami. Radi boste zapravljali za stvari, s katerimi boste polepšali svoj videz, kar pa vas lahko privede do težav. Ne zapravljate preveč. 
Večjih težav z zdravjem ne boste imeli. Svoj imunski sistem kljub temu utrdite z dodatno dozo vitaminov.

Komentarjev 1
  • diflati 22:52 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks