Magazin > Horoskop in Numerologija
23586 ogledov

Kitajski horoskop: Kaj prinaša leto bivola?

kitajski horoskop Profimedia

To leto naj bi bilo zelo naklonjeno odnosom – prijateljskim in romantičnim. Ker je bivol žival, ki trdo dela, bo to tudi leto, ko bo delo dobro nagrajeno, prav tako pa se nam napoveduje čas, ko bomo na plečih čutili težo odgovornosti. Dvakrat bolj se bomo morali potruditi za uspeh, pišejo na thechinesezodiac.com. Leto bo menda naklonjeno tudi dolgoročnim naložbam.

Bivol (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)
Bivole čaka precej dobro leto, sploh v financah in ljubezni, a le če se bodo posvetili osebnosti rasti in razjasnili nekatere osebne in profesionalne vidike.

Leta 2021 bodo šli bivoli čez mirno obdobje, kar se tiče partnerskih odnosov, v katerih se bodo dobro počutili in razvijali vezi, ki so pomembne za dobre partnerske, poslovne in prijateljske odnose. Romantične vezi se bodo še poglobile in lahko vodijo v zakon, samski pa imajo vse možnosti, da spoznajo partnerja. Njihovemu temperamentu ustrezata kača in petelin, slabo pa se razumejo s kozo.

Leta 2021 bo njihovo trdo delo, mirnost pri poslih in potrpežljivost poplačana z bogatimi dobički in pomembnimi dosežki, če si le ne bodo dovolili, da bi jih ovirala trmoglavost. Veliko priložnosti bo tudi za družabne dogodke, kjer bivoli blestijo, če so v centru pozornosti, in pa tudi veliko priložnosti za nova prijateljstva.

Čeprav veljajo za zelo zdrave, morajo paziti, da se ne ujamejo v depresijo ali v pasti ekstremnih čustvenih reakcij. Posebno pozornost naj namenijo zdravju dihal, grla in želodca.

Tiger (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)
Leto 2021 bo za Tigre srečno leto in predvsem leto napredka ter znanja. Tigre čaka boljši življenjski stil in obilica novega znanja, razumevanja ter raziskovanja samih sebe. Skratka zelo ugodno leto za duhovno rast.

Samski bodo prerasli negativne izkušnje, ki so prevladovale leta 2020 in izboljšali svojo intuicijo, kar bo sovpadalo z novim razmerjem v letu 2021. Polni romantike in strasti si lahko obetajo stabilno razmerje. Poročeni Tigri pa se bodo okoli kitajskega novega leta soočali s številnimi izzivi. Tiger se zelo dobro ujame s psom in konjem, medtem ko mu opice niso pisane na kožo.

Ob novih projektih vam bo zmanjkovalo idej in inspiracije za nadaljevanje. Če razmišljate o zamenjavi službe, je najbolj primeren mesec junij, a dobro pretehtajte vse možnosti, preden se vržete v novo delo. Izogibajte se nepotrebnemu zapravljanju.

Tigri bodo 2021 polni energije in vitalnosti, ki jih bo spremljala celo leto. Da bi se izognili živčnim vojnam, bodite potrpežljivi in si privoščite dovolj časa za sprostitev. Da bi ohranili svoje dobro počutje, pa se izogibajte konfliktom z ljudmi, ki so vam blizu.

Zajec (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
Leto 2021 zajcem prinaša strast, toplino, ljubezen, veselje do življenja, željo po ustvarjanju in dejavnostih, ki jih veselijo. V tem letu bo želja po načrtovanju družine zelo izrazita, čeprav ni najboljše leto za načrtovanje nosečnosti, v ospredju pa bodo romantična in partnerska razmerja.

Prvo trimesečje bo za partnerska razmerja pri zajcu velik izziv in s časoma bodo našli rešitve, ki pa bodo povzročale napetosti. Globoko boste morali kopati, da boste rešili zakonske težave in ohranili zdravo pamet. A nesoglasja vam bo v naslednjih mesecih leta uspelo razrešiti in ob koncu leta 2021 boste s partnerjem znova zadihali v harmoničnem razmerju. Zajec se sicer dobro ujame s kozo in pujsom, skupnega jezika pa nikakor ne najde z bivolom.

Leto tudi v poslovnem smislu ne bo slabo, pri poslih boste stopili v ospredje in prevzeli iniciativo. Pazite le, da vas ne potolčeta trmoglavost in perfekcionizem. Vaše finance bodo letos stabilne.

Zdravje zajcu v tem letu ne bo služilo najbolje, sploh na začetku leta 2021, ko vam psihično stanje ne bo dopuščalo, da v stresnih okoliščinah dokončate začete delovne naloge. Naloge, ki posvečajo veliko časa detajlom, vam ne bodo ležale. Je pa to leto odlična priložnost, da se posvetite svoji kreativni plati, ki bo naravnost cvetela. Izkazali bi se lahko na glasbenem ali igralskem področju.

Zmaj (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
Leto 2021 bo za Zmaje srečno leto, a zahtevalo bo tudi obilico odgovornosti, discipline in organiziranosti. Obetajo se nepričakovane spremembe, tudi sprememba karierne poti.

Leta 2021 se zmajem obeta lepa karierna pot, prav jim bodo prišle njihove analitične sposobnosti in strategije, s katerimi bodo dokončali številne projekte. Posel bo zmajem cvetel, sploh na področju marketinga in prodaje, pridobili boste tuje partnerje, prav tako pa se vam bodo obrestovale poslovne poti v tujino.

Samski zmaji bodo ljubezen lahko našli med druženjem ali celo med službenimi kolegi. Vezeni pa bodo maja morali skleniti kompromise, če bodo želeli obdržati razmerje. Zmaji se dobro ujemajo z opico in podgano, slabo pa se razumejo s psom.

Kar se zdravja tiče, bo za zmaja začetek leta odličen, kar jim bo dalo dovolj zagona za preostanek leta. Kljub vsemu pa si vzemite odmor od dela, tudi če imate občutek, da ga ne potrebujete.

Kača (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Letošnje leto bo za kače odlično, da bodo lahko realizirale nekatere ideje, ki jih do sedaj niso mogle. Njihovo najmočnejše orodje bo komunikacija, s katero bodo lahko izboljšale odnose in rešile stare konflikte z družino.

Med marcem in junijem bo za kače srečno finančno obdobje, saj bodo denar, ki ga bodo potrebovale, tudi dobile. Izogibati pa se morajo tveganim poslom in naložbam. Prav tako bo šlo leta 2021 za kače, ki so na vodilnih položajih, vse kot po maslu.

Za kače bo 2021 leto sreče v ljubezni, tudi družinsko življenje bo v harmoniji in brez večjih težav. Kače se odlično razumejo z bivoli in petelini, tako romantično kot poslovno.

Fizično bodo polne energije, paziti pa morajo na duševno zdravje. Lahko jih namreč oplazi blago depresivno stanje ali anksioznost, kar lahko vodi v nespečnost. Da bi se temu izognile, naj kar največ časa preživijo na prostem in na soncu. 

Konj (1930, 1943, 1954, 1966, 1978, 1990, 2012)
Za konje bo leto zelo ugodno za finančno in poslovno ter tudi za osebno rast, saj boste poskušali razumeti vpliv otroštva na svoje življenje. Po letih nestabilnih in nesrečni hzvez vas bo leto 2021 končno nagradilo z več stabilnosti v romantičnih odnosih. Še zlasti začetek leta bo zelo uspešen, zato izkoristiti vsako priložnost. Trdo delajte in uživali boste v nagradah. Pri naložbah bodite previdni.

V letu 2021 si bodo osebe, rojene v tem znamenju, želel predvsem svobode. Ljubezen letos v njihovem življenju ne bo na prvem mestu, zato lahko pride do nesporazumov s partnerjem. Samski, ne zakopljite se v delu, saj vam lahko uide idealen partner. Proti koncu leta boste bolj odprti za nove romance. Bodite pozorni, komu boste poklonili svoje srce. Zapomnite si: ljubezni ni mogoče kupiti z denarjem, zato nikar ne poskušajte. Dobro se boste razumeli s tigri, kozami in zmaji.

Ker obožujete telesno aktivnost, z odvečnimi kilogrami ne boste imeli težav. V prvi polovici leta bo vaše zdravstveno stanje odlično – lahko se sicer pojavijo manjše težave z zobmi.
V drugi polovici leta pa boste morali nase bolje paziti, predvsem na dihala. Večja je tudi možnost nesreč. 
 

Koza (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Osebe, rojene v znamenju koze, čaka lepo leto, polno presenečenj, sprememb in novih poznanstev. Mnogi boste deležni ljubezni in nežnosti. Za koze je to leto izjemnega pomena, saj se jim bodo ponudile priložnosti, s katerimi se bodo razvijali na vseh področjih življenja.

Po duši so umetniki, pisci, zato bodo še zlasti uspešni tisti, ki se s tem ukvarjajo profesionalno. Proti koncu leta pa se lahko pojavijo težave s koncentracijo, zaradi katerih lahko pride do stresnih obdobij in tudi izgube denarja. Pazite na jezik. Na splošno pa vam bodo zvezde naklonjene in z lahkoto boste dokončali projekte. Vzdržite pa se novih 

Leto 2021 vam bo naklonjeno tudi na ljubezenskem področju. Koze so ljubeče, strastne in romantične, a počutiti se morajo ljubljene in cenjene, sicer se zvezi kljub močnim čustvom ne morejo predati. Ob sebi potrebujejo stabilnega partnerja. Najbolje se boste razumeli s konji, prašiči in zajci.

Ker ste mirne narave, večjih težav z zdravjem ne bo. Vaše zdravje pa je v veliki meri odvisno od tega, ali so srečni. Na začetku leta bodite pozorni na svoj prebavni trakt in imunski sistem. 

Opica (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Opice se boste osredotočale na duhovno rast, v prvi polovici leta pa tudi na finance. Nobene priložnosti, da bi svetu pokazali svojo nadarjenost, ambicije, strast in delavnost, ne boste izpustili, kar ne bo ostalo neopaženo. Veselite se dobička. Če nimate službe, obstaja velika verjetnost, da jo v letu 2021 najdete. Leto bo ugodno tudi za nove poslovne priložnosti ob rednem delu. Z večjimi naložbami počakajte do konca leta.

V življenje boste pritegnili ljubezen. Idealni za vas so osebe, rojene v znamenju podgane in zmaja, tigrom pa se izogibajte. Lepi trenutki čakajo predvsem tiste, ki so v zvezah, nasmiha se vam namreč poroka, samski pa boste morali na resno zvezo še malo počakati. Bo pa leto tudi za vas pestro in strastno, le en pričakujte preveč.

Posvetite se meditaciji in jogi. S tem boste največ naredili za svoje zdravje. Leto vam bo na tem področju sicer naklonjeno. Polni energije boste. Če imate kronične težave, se o njih z zdravnikom posvetujte že v začetku leta. 
 

Petelin (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Petelini boste prišli do moči. Zelo boste organizirani, disciplinirani, učinkoviti in odgovorni. Dosegli boste vse, kar si boste zadali. Želite si sprememb – selitve, nove službe … Preden narediti naslednji korak, pa dobro premisliti, kaj bo ta pomenil za ljudi v vašem življenju. Na začetku leta lahko pride do težav na delovnem mestu, in sicer z osebami, ki vam niso pri srcu. Na srečo ste timski igralec. Vaše finance bodo med majem in avgustom stabilne. Niste zapravljivi, zato večjih težav ne pričakujte. Konec leta se posvetiti karieri. Obetajo se zelo hitre spremembe.

Najboljši mesec za ljubezen bo julij. Petelini ste ponosni ljudje in radi ste v središču pozornosti. Najbolj srečni bi bili v zvezi z bivoli ali kačami, izogibajte pa se „svoji vrsti“. Če ste že v zvezi, ne pozabite na partnerja. Poskušajte mu pokloniti čim več pozornosti, sicer boste izgubili njegovo podporo.

Pazite se stresa in tesnobe, saj sta največja sovražnika za vaše zdravje. Poskrbite za počitek. Vaše stanje se bo proti koncu leta močno izboljšalo. Pomirili se boste z napakami, ki ste jih naredili v preteklosti, in iz svojega življenja odstranili negativne osebe.

Pes (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Čaka vas energično leto, polno aktivnosti. 2021 bo za vas pomembno leto, saj vas bo nagradilo s posebnimi priložnostmi, ki bodo vplivale na prihodnost – poslovnega in zasebnega življenja. Bodite pozorni na vse podrobnosti in ne spreglejte projektov, ki bi bili lahko bolj dobičkonosni. Ne zapravljajte po nepotrebnem in izogibajte se igram na srečo. Vaše finance bodo najbolj stabilne na koncu leta.
Ponavadi ste ekipni igralec, letos pa vam bo najbolj pomembno le to, da dosežete cilje. Lepih priložnosti bo veliko, zato boste pokali od optimizma. Tako kot bo od višjih dohodkov pokal tudi vaš bančni račun.
Tudi na ljubezenskem področju vas čaka lepo obdobje. V prvih mesecih imate največ možnosti, da najdete prav posebno osebo.

Če boste živeli zmerno in poskrbeli za zadostni počitek, ne boste imeli težav z zdravjem. Lahko se pojavijo manjše težave zaradi kronične bolezni. Veliko boste delali, kar bo stresno. Svetujemo vam, da kljub temu ne pozabite na telesno aktivnost. Bodite veliko v naravi.

Prašič (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Dobro leto za nove naložbe, prijatelje in srečo v ljubezni, ko boste tisti, ki ste poročeni, še bolj prepričani v to, da ste s pravo osebo, samski pa boste našli svojo drugo polovico. Tudi poslovno vam ne bo šlo slabo, če se boste osredotočali na cilje. Čakajo vas bolj zabavne naloge in tudi napredovanje. Izkoristite svoje talente in vaša denarnica se bo tudi letos lepo polnila. 

Z ljudmi, rojenimi v tem znamenju, je treba včasih ravnati v rokavicah. So romantične duše, a nagnjene k ljubosumju. Idealni partnerji zanje: zmaji, koze in zajci. Izogibajte se kačam. Če želite imeti dobre odnose, ne spreglejte čustev drugih. 

Od marca dalje ne bi smeli imeti večjih težav z zdravjem. Čeprav se radi razvajate, pa to ne bo vplivalo na vaše delo, saj se zavedate pomena zdravega načina življenja. V zimskih mesecih boste bolj umirjeni. Takrat si le privoščite počitek.

Podgana (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)
Za podgane bo letošnje leto tranzicijsko in pa tudi srečno leto, najbolj srečna meseca pa bosta marec in oktober. Leta 2021 bo prioriteta podgan kariera, sploh maja, ko se bodo dogajale spremembe in odpirale nove priložnosti, tako poslovne kot finančne. Podgane naj se letos ne bojijo tvegati, saj jim bo to zagotovilo finančne profite iz nepričakovanih virov. Proti koncu leta se izogibajte igram na srečo ali kupovanju in prodaji nepremičnin, prav tako pa letos brzdajte svojo željo po zapravljanju in se raje osredotočite na varčevanje.

Za podgane bo to srečno ljubezensko leto, sploh za vezane. Partner bo namreč naredil vse, da bi vas osrečil. Samski boste hrepeneli po strasti in veliki ljubezni, a bodite potrpežljivi. Zanimivo srečanje vaš čaka ob koncu leta 2021 oziroma v začetku 2022. Podgana je najbolj kompatibilna z zmajem in opico, težko pa se razume s konjem.

Čeprav so podgane načeloma zelo zdrave, pa naj bodo v začetku leta pozorne na znake, ki jim jih pošilja telo. Najobčutljivejši organi za podgane so želodec in krvne žile. Leto 2021 pa jim lahko prinese tudi nekaj živčne napetosti in agresije, ki naj jo lajšajo s fizično aktivnostjo, ki je za dobro počutje podgan izrednega pomena.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.