Magazin > Horoskop in Numerologija
19204 ogledov

Letni horoskop: Kaj prinaša leto 2018?

horoskop
Komu bodo zvezde najbolj naklonjene?

Nekomu bodo zvezde naklonjene malo bolj, drugim malo manj, pravijo astrologi spletne strani AstroSage.

OVEN
Ovnu vlada Mars, ki naslednje leto prinaša predvsem veliko energije. Kako jo boste vnovčili, pa je odvisno od vas. Nekateri jo bodo uporabili pri pri novih projektih, drugi bodo samo še bolj jezni in agresivni. Mars vas bo obdaril z energijo, vi pa premislite, kako jo boste vnovčili.

Ljubezen
V letu 2018 se zna zgoditi, da ne boste znali nadzorovati svoje jeze in da bo prišlo do nepotrebnih sporov s partnerjem, zato pri komunikaciji pazite, da ne rečete česa, kar boste kasneje obžalovali. Sumičavost, da vas partner vara, bo zaman, zato ne iščite prepirov tam, kjer jih ni. Da bi se s svojim partnerjem bolje razumela, pojdita na počitnice in se umaknita iz znanega okolja. Med majem in novembrom bo za poročene ovne še posebej težko obdobje. Samski boste imeli največ sreče v ljubezni med marcem in majem.

Zdravje
Dragi ovni, pazljivo. Zdravje v letu 2018 vam ne bo najbolj naklonjeno. Večje zdravstvene težave se bodo pojavljale še posebej med januarjem in marcem. Vsi, ki ste telesno aktivni, bodite pazljivi, da ne bo prišlo do nepotrebnih poškodb. Posvetite se svoji prehrani in poskrbite, da boste vase vnesli dovolj vitaminov. Za leto 2018 ovnom astrologi priporočajo, da se vpišejo na jogo in meditacijo, saj bodo imeli kar nekaj težav z nadzorovanjem jeze.

Kariera
Pozor! Imate možnost obogateti, saj je leto 2018 zelo pozitivno za ovnove finance. Vaše trdo delo bo končno obrodilo sadove. Dobili boste nove vire zaslužka. Od oktobra do konca leta pa bodite s financami malce bolj previdni, da zaslužen denar en bo prehitro izpuhtel. Nekaterim se obeta službena pot, ki vam bo odprla nova obzorja in s tem nove načine, kako zaslužiti več denarja. Obstaja možnost za nakup nove hiše, novega avtomobila ali počitnic v daljnih krajih.

Horoskop Magazin Ljubezenski horoskop za leto 2018

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
BIK
Leto 2018 bo za bike leto izzivov. V prihodnjem letu se boste počutili močneje kot kadarkoli prej, zato boste kos vsem izzivom, če pa vam spodleti, boste v vsaki stvari našli nekaj pozitivnega.

Ljubezen
Za bike bo leto 2018 zelo plodno. Samski boste v naslednjem letu spoznali nekoga, zaradi kogar se vam bodo zašibila kolena. Zasedeni pa boste razmišljali o naslednjem koraku. Pazite pa pri deljenju skrivnosti. O svoji ljubezni in globokih čustvih, težavah, ne govorite niti z najbližjimi, saj vam lahko eden od njih napačno svetuje, kar lahko pripelje do nepotrebnih sporov med vami in vašim partnerjem.

Zdravje
Bodite previdni, pijte dovolj vode in skrbite za svoje telo, saj se lahko v letu 2018 pojavljajo migrene, visok krvni pritisk in težave z želodcem. Zdravstvene težave se bodo pojavljale predvsem v prvi polovici leta. V času bolezni boste zelo nejevoljni, zato pomoč poiščite v meditaciji in jogi. Vozite previdno, da ne bi prišlo do nepotrebne nesreče.

Kariera
V letu 2018 boste trdo delali, a vaše delo ne bo ostalo prezrto. Vaši nadrejeni bodo opazili nov vale energije in zagon, ki ga boste imeli. Nekje do maja bo veliko bikov dobilo promocije ali povišico. Vaša komunikacija bo naravna, sproščena in spoštljiva, kar vam bo na poti do višjih ciljev samo še bolj pomagalo. Se pa na vse pretege izogibajte prepirom, saj vas ti lahko stanejo vaše službe. Če želite sami začeti svoj posel, leto 2018 ni najboljše za to, zato vztrajajte pri službi, ki jo imate. Ne igrajte lota in ne kockajte, saj lahko izgubite veliko denarja.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
DVOJČKA
Leto, ki je pred vami, bo za dvojčke polno novih izzivov in priložnosti. Od vas pa je odvisno, kako jih boste izkoristili in ali bodo priložnosti tudi obrodile kakšne sadove. Pazite na svoje zdravje.

Ljubezen
To je vaše leto. Vezani se boste še bolj povezali s svojimi partnerji in okrepili vajino ljubezen. Med januarjem in marcem pazite na svoj jezik in se ne prepirajte preveč, da ne boste ogrozili svoje veze, ki v osnovi ni slaba. Samskim bo leto 2018 naklonjeno. Tisti, ki si želijo resne zveze, jo bodo tudi dobili. A ne pričakujte, da bo vaš sanjski partner potrkal na vrata. Oči na peclje! Morda pa ga že poznate?

Zdravje
Leto vam, kar se zdravja tiče, ne bo najbolj naklonjeno. Zaradi slabega počutja boste slabe volje, kar lahko vpliva na vaše odnose z domačimi in s sodelavci ter nadrejenimi. Previdni bodite predvsem aprila, takrat obstaja možnost poškodbe. Nadzorujte svojo jezo, pazite na svoj krvni tlak. Sprostite se in ne pustite, da bi zaradi stresa zboleli ali imeli težave pri spanju, težave z želodcem.

Kariera
V službi boste drugo leto izjemno uspešni. Trdo boste delali, nadrejeni pa bodo to opazili, vas pohvalili in nadgradili. Obdajala vas bo pozitivna energija, zaradi česar boste spoznali veliko novih ljudi. Nekatere čaka promocija, druge nova služba.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
RAK
Leto 2018 bo za vas kot nov val energije, kar bodo občutili tudi ljudje okoli vas. V sebi boste začutili več samozavesti in vsesplošnega zadovoljstva, veselja. Izogibajte se prepirom z domačimi.

Ljubezen
Enkratno leto za rake! Zaljubljeni bodo še bolj zaljubljeni, na vidiku je za nekatere tudi zaroka, poroka ali pa naraščaj. Vajina zveza bo še močnejša, kot je bila. V letu 2018 pa tudi samski ne boste izviseli – čaka vas razburljivo leto, polno zmenkov, s pomočjo katerih boste na koncu našli svojo sorodno dušo.

Zdravje
Bodite pozorni in spremljajte spremembe v telesu, ki se vam dogajajo. Bodite aktivni, pazite nase in ne dovolite, da bi zboleli, saj vam v letu 2018 grozi kar nekaj težav. Nekatere lahko prizadene tudi kronična bolezen, piše Astrosage. Poskrbite, da boste spočiti in da vam živci ne bi načeli zdravja. Nadzirajte svojo jezo.

Kariera
To leto bo polno novih izkušenj in priložnosti, da se dokažete. Napredovali boste ali pa dobili novo, vzburljivejšo službo. Na delovnem mestu boste dobili nov nivo priznanja, ljudje bodo vaše delo cenili in to tudi pokazali. Pred vami bo nekaj novih izzivov, a pazite, da ne boste preveč samozavestni, da ne boste stopili v prevelike čevlje, zaupajte svojim občutkom.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
LEV
Leto 2018 bo za leve neverjetno leto, polno novih priložnosti. Energični boste, navdušeni nad življenjem in na splošno vas bo obdajala pozitivna energija. 2018 bo pozitivno tako v finančnem kot tudi v čustvenem smislu.

Ljubezen
Vezani levi boste morali v začetku leta malce potrpeti in 'požreti' nesramne besede vaše sorodne duše. Po tem, ko se bosta pobotala in pogovorila o težavah, ki jih imata še iz leta 2017, bo vajina ljubezen samo še bolj vzcvetela. Naslednje leto se boste s svojim izbrancem oziroma izbranko odpravili v oddaljene, eksotične kraje. Samski levi se boste zapletli z dolgoletnim prijateljem.

Zdravje
Poskrbite za svoje zdravje, saj je zdravje naše največje bogastvo. Na trenutke boste izjemno leni, a morali se boste 'udariti po prstih' in narediti, kar ste zadali, da boste naredili – pa naj bo v poslovni ali zasebni sferi. Nagajali vam bodo glavoboli, nekaterim grozijo različne infekcije, zato poskrbite za svojo higieno.

Kariera
V letu, ki je pred nami boste s svojim delom navdušili sodelavce in šefe. Nekaterim se obeta višje plačilo, drugim boljše delovno mesto. Če želite ohraniti svoj sloves v službi, se izogibajte opravljanju in raznim službenim 'škandalom'. Čas je za napredek, za nekaj novega, zato vlagajte v svoje ideje, saj se vam lahko želje, da bi ustvarili lastni dobiček, uresničijo. Levi boste v letu 2018 nepremagljivi.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
DEVICA
Če želite izboljšati svoje življenje, je 2018 namenjeno vam, drage device. Trdo delo in jeklena volja vas bosta popeljala daleč. Dosegli boste pričakovane rezultate in presegli sami sebe. Vaša dolgo pričakovana želja se bo uresničila.

Ljubezen
Leto 2018 bo na ljubezenskem področju polno zmede. Pričakujte kar nekaj sporov s partnerjem, saj bosta naletela na več tem, o katerih se ne bosta strinjala. Možno je, da se boste nekatere device razšle s partnerji prav zaradi tega, ker ne bosta našla skupnega jezika. Izognite se nepotrebnim sporom in slabi volji. Naučite se brzdati svojo jezo. Do aprila se bodo stvari pomirile in samski boste dobili novo priložnost za zmenek z vašo novo simpatijo. Vsi samski pa v novem letu tvegajte. Če imate koga ogledanega, mu izkažite simpatijo in povejte, kaj čutite do njega/nje. Imate veliko možnosti, da ga/osvojite.

Zdravje
Napačen način življenja vas lahko tvega zdravega leta. Poskrbite za svoj imunski sistem in ne dovolite, da bi zboleli zaradi malomarnosti. Težave, kot so bolečine v sklepih, prebavne motnje in glavoboli vas bodo izčrpali, kar bo načelo vašo dobro voljo. To bo negativno vplivalo na vaš odnos in uspešnost na delovnem mestu. Sredi leta boste čutili pomanjkanje energije. Imeli boste težave s spanjem. Poskrbite za zdravo prehrano in redno gibanje.

Kariera
Zvezde vam napovedujejo dobro finančno stanje. Trdno boste delali in odločeni boste, da dokažete, kako zelo dobri ste v tem, kar počnete. Leto 2018 vam je naklonjeno za spremembe, zato zamenjajte delovno mesto, če o tem sanjate že nekaj časa. A če se odločite za to, boste morali malo potrpeti. Device, ki se bodo odločile da obrnejo novo stran v knjigi svojega življenja bodo razdražena, ker stvari ne bodo potekale tako hitro, kot bi si sami želeli. A brez skrbi. Cilj je blizu, samo malo je treba potrpeti.

horoskop, tehtnica | Avtor: Profimedia Profimedia
TEHTNICA
Osredotočili se boste sami nase. Pred vami je produktivno leto. Začeli boste delati stvari, ki so vam všeč in ne boste se več obremenjevali z mnenjem ostalih ljudi. Pred vami bo veliko novih priložnosti.

Ljubezen
Na začetku lahko pride do ovir, kar se tiče odnosov z ljubljeno osebo. A brez skrbi, kmalu bodo nastopili boljši dnevi in med vama bo spet vse v redu. Zvezde svetujejo, da preden karkoli rečete, dvakrat premislite, ali je bolje, če besede zadržite zase. Leto 2018 je sicer leto, ko bodo tehtnice dobile tisto, kar so si najbolj želele. Na vrsti je 'naslednji korak' – zaroka, poroka, selitev ali rojstvo otroka. Če ste samski je 2018 za vas idealno, saj so vam zvezde naklonjene. Kar nekaj ljudi boste spoznali in verjemite, spoznali boste nekoga posebnega.

Zdravje
Prihodnje leto bodite pozorni na svoje zdravstvene težave. Neupoštevanje nasvetov osebnega zdravnika vas lahko drago stane. Izogibajte se pekoči in mastni hrani, saj boste zaradi nje imeli težave z želodcem. Privoščite si dovolj počitka. Poskrbite, da se boste po službi sprostili, saj boste zaradi slabih dni in živčnosti imeli težave z imunskim sistemom. Nekatere tehtnice bodo imele težave z očmi.

Kariera
V tem letu lahko vaša kariera doseže vrhunec. Čaka vas izjemen napredek, zato ne zamudite nobene priložnosti, ki se vam ponudi. Oči na peclje! Leta 2018 vas bo podprl starejši in bolj izkušeni kolega, ki vas bo priporočil šefom. Nekateri mlajši sodelavci pa bodo ljubosumni in vas bodo skušali zapeljati na neprava pota. Sledite svojemu srcu in delajte trdno, saj se bo obrestovalo. Tudi finančno boste zelo stabilni.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
ŠKORPIJON
Leto 2018 bo za vas mirno in zelo plodno. Pred vami bo kar nekaj priložnosti na vseh področjih – tako v ljubezni, družini in v službi. Zajemite 2018 z veliko žlico!

Ljubezen
Zasedene škorpijone čaka romantično leto, polno presenečenj. S partnerjem se bosta obdarovala, potovala in na splošno bo ljubezen zelo plodna. Samske škorpijone pa čaka leto priložnosti. Spoznali boste kar nekaj ljudi, ki vas bodo očarali. Našli boste partnerja oziroma partnerico.

Zdravje
Naj vaš naporen in hektičen urnik ne bo izgovor, da ne morete poskrbeti za svoje zdravje. Poskrbite zase, vzemite si čas za vadbo in sprehod na svežem zraku. Med januarjem in marcem se bo pojavljalo največ težav, do konca leta pa boste vzcveteli in zdravi kot riba v vodi.

Kariera
Pred vami je nekaj izzivov, zato ohranite mirno glavo in vse bo v najlepšem redu. Čeprav v službi ne bo lahko, bo vaše trdo delo obrodilo sadove in na koncu boste dobili to, kar ste si želeli. Če želite ustvariti lasten dobiček, odpeti lastno podjetje, vam zvezde to za leto 2018 odsvetujejo. Ostanite, kjer ste, trdo delajte in ostanite pozitivni.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
STRELEC
Naslednje leto se strelcem obeta napredek v življenju. Paziti pa morate na svoje zdravje.

Ljubezen
Veliko časa boste preživeli s svojim partnerjem, ki je že od nekdaj vaš najboljši prijatelj. Če že nekaj časa razmišljata o poroki, je leto 2018 vajino leto. Pazite le, ko pride do situacij, ko bi se lahko sporekla. Naj vaš ego ne bo tisti, zaradi katerega bi trpela oba. Bodita iskrena eden do drugega. In dobra novica za samske strelce! Na vidiku je nova ljubezen. Ostanite pozitivni, saj boste tako privlačili prave ljudi.

Zdravje
Nekaterim strelcem grozijo hude zdravstvene težave, zato bodite pozorni na vsako spremembo, ki se bo zgodila. Nekatere bo pestila nespečnost. Pazite na hrano! Pozabite na hitro prehrano, na sendviče in sladkarije, poskrbite za svoje telo in ga nahranite z zdravimi živili.

Kariera
Pred vami je veliko pozitivnih sprememb in vpliv Saturna vas bo pripravil na trdo delo. Uspešno in odločno boste osvajali vsak cilj, ki si ga boste zadali. Zvezde napovedujejo nakup nove nepremičnine ali avtomobila. Pazite, kako ravnate s svojimi financami in poskrbite, da varčevalni račun ne bo trpel.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
KOZOROG
V tem letu boste dobili več avtoritete in moči. V letu, ki je pred nami, boste pozitivno naravnani in zelo srečni.

Ljubezen
Zdi se, da je pred vami idealen čas, da se poročite, najdete sorodno dušo. Leto 2018 je vaše leto, kar se tiče ljubezni. S partnerjem si bosta blizu, kot še nikoli prej. Leto bo polno ljubezni in srečnih spominov.

Zdravje
Kar se zdravja tiče, to leto za vas ne bo najbolj ugodno. Čez leto vas čaka naporen urnik, zato boste zelo utrujeni in izčrpani. V prostem času poskrbite, da se boste spočili in si hkrati privoščili sprehod v naravi. Zaradi norega urnika, bo vaša prehrana zelo slaba, zato se lahko pojavijo želodčne težave.

Kariera
Ker boste veliko in dobro delali, vas čakajo pozitivni rezultati. Dobili boste novo, boljšo službo ali pa boste v trenutni službi napredovali. Izogibajte se prepirom z nadrejenimi, saj vas to lahko stane službe. Bodite pozorni na nasvete starejših kolegov, saj vam bodo prišli prav v drugi polovici leta. Pred vami je leto novih priložnosti.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
VODNAR
S težkim začetkom se bo leto 2018 prelevilo v vaše leto. Srečni in zagnani boste. V tem letu boste okrepili odnose z ljudmi, ki vam pomenijo veliko.

Ljubezen
V tem letu boste, kar se ljubezni tiče, deležni tako vzponov kot tudi padcev. S partnerjem nikakor ne najdeta skupnega jezika, zato se bosta morala oba potruditi, da bo vajina zveza obstala. Obvladujte svojo jezo in ostanite mirni. Od aprila naprej se bo vajin odnos izboljšal. Na vidiku je za nekatere vodnarje možnost razmerja na daljavo.

Zdravje
Vaše zdravje bo stabilno in v letu 2018 ne boste imeli večjih zdravstvenih težav. A vseeno ostanite previdni in poskrbite, da boste imeli dovolj rekreacije in da se boste zdravo prehranjevali. Malomarnost vam pri zdravju ne bo pomagala. Med majem in novembrom bodite previdni, saj lahko pride do poškodb. Nekaj težav bo decembra.

Kariera
Tako kot pri zdravju, bo tudi v službi vse tako, kot mora biti. Na delovnem mestu bodo vašo vnemo spoštovali, čeprav boste izrazili željo, da bi raje delali individualno kot skupinsko. Med majem in novembrom se boste odpravili na službeno pot. Preden se v službi odločite za drastično spremembo, se posvetujte z nadrejenim, ki vam stoji ob strani.

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
RIBI
Svojo energijo usmerite v projekte, ki vam veliko pomenijo in videli boste, da se vam je trdo delo obrestovalo. Ne obupajte, ostanite optimistični.

Ljubezen
Bodite previdni z izbiro besed, da ne boste nevede prizadeli svojega partnerja. Med februarjem in marcem ter septembrom in novembrom se bosta odpravila na skupne počitnice v tujino in s tem okrepila svojo ljubezen. Samski boste spoznali nekoga, ki vam bo spodnesel tla pod nogami. Leto, ki vas čaka je polno vzponov in padcev.

Zdravje
Precej nepozorni boste sami nase, kar vam lahko prinese nekaj težav. Ne bodite malomarni in jejte zdravo ter poskrbite za pravšnjo mero gibanja. Leto, ki vas čaka, bo polno stresa, zato poskrbite, da se boste spočili. Poskrbite za pravilno prehrano, saj vam grozijo črevesne okužbe.

Kariera
V letu, ki nas čaka, boste s trdim delom zaslužili veliko denarja. Med aprilom in oktobrom boste veljali za glavnega deloholika v službi, zadnji trije meseci pa vam bodo bolj naklonjeni. Ne prepirajte se s starejšimi in nadrejenimi, saj to lahko ogrozi vaše dobro ime.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.