Magazin > Horoskop in Numerologija
37521 ogledov

Letni horoskop: Kaj vas čaka v letu 2019?

astrologija, horoskop
Vam bo leto 2019 naklonjeno?

DEVICA

devica | Avtor: Profimedias Profimedias

Device, to bo vaše leto!

Natančnost, realni načrti in delavnost vas bodo pripeljali zelo daleč. Pri tem vam bo pomagal Merkur, vaš planet. Če boste pokazali potrpežljivost, bo leto 2019 eno najlepših v vašem življenju.

Ljubezen

Pari: Januarja bo prišlo do nesporazumov, a brez skrbi, že februarja bosta s partnerjem spet nerazdružljiva. Zelo bosta namreč povezana. Aprila se bodo spet pojavile težavice, saj se stvari ne bodo razvijale tako, kot bi si želeli. Zelo čustveno bo, možni so tudi prepiri. Dobra novica pa je, da se bodo strasti hitro pomirile. Od sredine maja pa do konca poletja bo v vašem svetu spet vse rožnato. Tudi v spalnici bo strastno. Lepa bo tudi jesen, ko vam bo partner pokazal, kako pomembni ste mu. Možnost za zanositev bo največja novembra in decembra.

Samski: Poleti se bodo za vami obračale glave. Povabil na zmenek vam ne bo manjkalo, saj boste izjemno privlačni. Zelo hitro se lahko zgodi tudi, da najdete partnerja za resno zvezo. Če boste do jeseni še samski, se pripravite na pestro obdobje. Veliko možnosti, da najdete novo ljubezen, boste imeli tudi v adventnem času, ko vam bo ob strani stala Venera.

Kariera
Še zlasti na začetku leta boste pokazali, kako sposobni ste. Osredotočeni boste na svoje projekte in jih z lahkoto izpeljali in pri tem znali na pravi način motivirati sodelavce. Zelo boste zaposleni med 24. januarjem in 28. marcem. Pazite se napak, vse preverite vsaj dvakrat in prosite za pomoč. Spomladi in poleti boste zelo uspešni in na kariernem področju naredili pomemben korak naprej. Leto bo naklonjeno tudi tistim, ki razmišljajo o menjavi službe. 

Finance
Imeli boste veliko stroškov, a to vašega finančnega stanja ne bo destabiliziralo. Device znate kljub zapravljanju privarčevati denar.

Zdravje
Rojeni hipohondri. Tudi letos vas bo skrbelo za zdravje, čeprav ne boste imeli težav. Polni boste energije. Poleti se lahko pojavi utrujenost, takrat le upočasnite tempo in se razvajajte. Jeseni boste spet motivirani, saj se bo vaša moč vrnila. Ostanite optimistični.


KOZOROG

kozorog | Avtor: Profimedias Profimedias

Ne marate sprememb. Letos pa vam bodo prirasle k srcu, saj vam prinašajo veliko lepega. Izkoristite ponujene priložnosti in leto bo fantastično. Od marca dalje vam bo Uran pomagal izpustiti stvari iz preteklosti in se lotiti novih projektov. Zrasli boste in na svoj napredek boste zelo ponosni. 
 
Ljubezen

Pari: Vstop v novo leto bo malce klavrn, saj se vaši ljubezenski načrti ne bodo uresničili na način, ki si ga želite. Potrpite. Februarja bosta s partnerjem spet našla skupen jezik. Venera bo v vašem znamenju, zato bodo čustva zelo močna. Okolico boste v tem času magično privlačili, skupni čas s partnerjem pa boste doživljali bolj intenzivno. Tudi v spalnici bo bolj vroče. Med aprilom in sredino maja lahko nastopi kriza, ki se bo že poleti razblinila. Strastna bosta tudi september in oktober. Uživala bosta v družbi drug drugega. 

Samski: Uživali boste v samskem življenju in zabavah s prijatelji, zato vas resna zveza ne bo zanimala. To se bo konec leta spremenilo. Novembra boste s pomočjo Venere odložili svoj oklep in si dovolili začutiti močnejša čustva. Pokazala se bo možnost za veliko ljubezen.

Kariera
Pred vami je uspešno leto. Merkur vas bo že januarja napolnil z energijo. V leto boste startali organizirano in disciplinirano. Januarski in februarski projekti bodo uspešni. Marca in na začetku poletja boste raztreseni. Priporočljivo je, da si vse zapišete in se lotevate le rutinskih opravil. Od avgusta pa vse do konca oktobra pa boste v službi blesteli. Zelo boste ambiciozni in kreativni. Šef bo to opazil. Novembra si odpočijte brez slabe vesti. 

Finance
Najbolj ugodni meseci za finance so januar, februar, junij in september.

Zdravje
V prvi polovici leta se boste počutili super. Marca se boste motivirano lotili novega fitnes režima in se pridno držali zdravega jedilnika. Poleti se zavestno izogibajte stresu. Pazite na svoje telo. Jeseni pa spet pritisnite na plin, saj boste polni energije. Gibajte se. Konec leta bo vesel. 
 

BIK

bik | Avtor: Profimedias Profimedias

Ne bo vam dolgčas, saj bo leto polno sprememb in izzivov. Ne prestrašite se - spremembe vam bodo koristile. Prepustite se jim in uspeh vam bo zagotovljen. 

Ljubezen

Pari: Vaša potrpežljivost bo na začetku leta na preizkušnji. Zaradi nestrinjanj so možni prepiri. Ne bodite preveč trmasti in se osredotočiti na to, kar vaju povezuje. Pametnejši odneha. Zadeve se bodo sredi maja umirile in s partnerjem bosta spet lažje zadihala. Septembra se lahko spet pojavi kriza, ki pa bo že v začetku oktobra izginila. Pripravljena bosta na naslednji korak - selitev, dojenčka …
 
Samski: Samski boste mojstri spogledovanja in to boste izkoristili. Novembra pa se lahko zgodi, da boste našli partnerja za resno zvezo. Zvezde vam bodo takrat vsekakor naklonjene.

Kariera
Ponavadi se držite stvari, ki so vam znane, od 6. marca dalje pa boste pripravljeni na spremembe. Še več. Od aprila pa vse do oktobra si boste sprememb celo želeli. Morda boste zamenjali službo ali pa se potegovali za napredovanje. Karkoli že nameravate - pogum bo bogato poplačan. Upajte si.

Finance
Na finančnem področju ne bo težav, saj boste z lahkoto našli nove vire dohodka in tudi načine, kako privarčevati. Dobra novice: kljub varčevanju se pri zapravljanju ne bo treba držati nazaj.
 
Zdravje
Od začetka leta in vse do valentinovega vas bodo pestile manjše težave. Imeli boste veliko energije in se s polno paro lotevali izzivov. Izogibajte se ekstremnim športnim panogam, saj bo verjetnost za nastanek poškodb čez celo leto visoka. Ko boste začutili, da ne zmorete več, si privoščite počitek.
 

VODNAR

vodnar | Avtor: Profimedias Profimedias

Razburljivo bo. Bodite vztrajni in potrpežljivi. Čakajo vas zanimivi projekti in novi izzivi, vaše ljubezensko življenje bo lepo, Jupiter pa bo varoval vaše zdravje. 

Ljubezen

Pari: Do konca februarja bo težavno. Razpravam ne bo videti konca. Marca se bo stanje izboljšalo. Partnerju boste odkrito povedali, kaj vas moti in ta jasnost bo v odnos spet prinesla harmonijo. Najlepše obdobje pa bo poletje, ko bo Venera v vaš odnos vdihnila novo strast. Zaljubljeni boste do ušes. Tudi jesen bo prinesla veliko dobrega. Od novembra pa do sredine decembra boste osredotočeni na partnerja.

Samski: Uspešno se boste spogledovali, proti koncu leta pa si boste zaželeli resne zveze, a pazite, da srca ne poklonite napačni osebi. Boljše priložnosti se vam bodo pokazale okoli božiča. 

Kariera
Razburljivo bo. Zaradi Urana in Jupitra se boste na vse spremembe odzvali sproščeno in fleksibilno. Pokazali boste, da ste kreativni in da znate projekte izpeljati. Marca in poleti se pripravite na manjše prepreke. V tem obdobju bo zamajana tudi vaša vztrajnost, zato si na pleča ne nakopajte preveč stvari. Septembra boste na svet začeli spet gledati bolj pozitivno. Nastopili boste bolj samozavestno in nič vas ne bo spravilo s tira.

Finance
Izogibajte se finančnim investicijam. September bo za to področje najbolj ugodbo.

Zdravje
S pomočjo Jupitra se boste lahko rešili slabih razvad in spremenili svoj življenjski slog. Najbolj fit boste od aprila do oktobra. V tem času boste tudi na športnem področju dosegali najboljše rezultate. Marca boste zaradi Urana bolj razdražljivi. Meditirajte. Decembra se brez slabe vesti razvajajte. 

DVOJČKA

dvojčka | Avtor: Profimedias Profimedias

En vrhunec za drugim. Čakajo vas novosti, ki bodo popestrile vaše življenje. Z dobro komunikacijo in premišljenim delovanjem boste na področju kariere prišli zelo daleč. Pestro bo tudi vaše ljubezensko življenje.

Ljubezen

Pari: Začetek leta v tem pogledu ne bi mogel biti lepši. Veliko bo romantike in nebrzdano se boste predajali strasti. S partnerjem bosta začutila neustavljivo privlačnost. Zelo bosta uživala v skupnih trenutkih. Od 15. maja pa do 8. junija se lahko nad vašo zvezo za kratek čas zgrnejo temni oblaki, ki pa jih bosta hitro razpihala. Poletje bo spet sanjsko, uživali boste tudi septembra, oktobra pa lahko spet nastopijo težave. Od novembra dalje pa vam bodo ljubezenske zvezde spet naklonjene.

Samski: Poletje bo idealno za iskanje partnerja za resno zvezo. Te si bodo zaželeli tudi najbolj zapriseženi samci. 

Kariera
Vaše komunikacijske sposobnosti bodo na vrhuncu - še zlasti do marca. S šarmom in dobrimi argumenti boste prišli zelo daleč. Od marca do aprila vam bodo zvezde najbolj naklonjene za menjavo službe ali dodatno izobraževanje. Od 21. maja bosta vaša samozavest in ustvarjalnost na vrhuncu. Ta čas dobro izkoristite za utrditev položaja ali dokončanje projektov. Poleti boste raztreseni, zato se pazite napak. V tem obdobju, preden začnete z akcijo, dobro premislite.
 
Finance
Ne tvegajte preveč in izogibajte se prevelikim investicijam. Če se boste tega držali, bodo stvari kmalu spet stekle …

Zdravje
V prvi polovici leta vaše počutje ne bo na vrhuncu. Živčni boste in nemirni. Ne lotevajte se diet, saj se jih ne boste držali. Se boste pa veliko gibali. Poleti boste polni energije in tudi bolj disciplinirani. Spočijte se. Jeseni se vas bo lotila utrujenost. Obdajte se z ljudmi, ki jih cenite in ukvarjajte se s stvarmi, ki vam prinašajo veselje. 

TEHTNICA

tehtnica | Avtor: Profimedias Profimedias

Leto ne bo enostavno, a ne obupajte. Za uspeh se bo treba zelo potruditi. Vztrajnost se bo izplačala. Naj vas ovire ne vržejo iz tira.
 
Ljubezen

Pari: Do začetka marca vas čaka pravi čustveni vrtiljak. V nekem trenutku se boste ob partnerju počutili kot v sedmih nebesih, v naslednjem pa si boste zaželeli več svobode. Poskušajta ubežati rutini in vse bo v redu. Spomladi se boste bolj pripravljeni posvetiti partnerju. Trudili se boste za zvezo in poskušali odpraviti konflikte. Poleti se vas lahko loti ljubosumje, kar bo partnerja spravljalo ob živce. Pokažite mu, da ga ljubite. Sredi septembra se bodo vrnili metuljčki in tudi strast. Jeseni in okoli adventnega časa se pazite prepirčkov. 

Samski: Od konca aprila dalje imata veliko možnosti, da s pomočjo Venere spoznate ljubezen svojega življenja. Če vam ni do resne zveze, pa se veselite vročih zmenkov. Jesen bo romantična. 

Kariera
Lahko se zanesete na svoje komunikacijske sposobnosti in tudi na dobre znance. Saturn pa bo testiral vašo potrpežljivost. Z veliko truda in vztrajnosti pa bo tudi vam vse uspelo. Najbolj stresno bo med aprilom in oktobrom. Konec jeseni boste lažje zadihali in se posvetili zahtevnejšim projektom. Uspešni boste.
 
Finance
Med aprilom in oktobrom pazite na svojo denarnico. Varčujte! Večje nakupe opravite januarja ali decembra. 
 
Zdravje
Uran, ki bo povzročal stres, se bo marca premaknil v znamenje bika in vam poklonil nekaj več miru in sproščenosti. To vam bo pomagalo pri odpravljanju manjših zdravstvenih težav, ki so najbolj verjetne med aprilom in oktobrom. Znakov, ki vam jih pošilja telo, ne ignorirajte. Privoščite si počitek, ko boste začutili, da vam zmanjkuje moči. Novembra boste imeli spet več energije.

RIBI
ribi | Avtor: Profimedias Profimedias

Razburljivo in dinamično leto! Vse projekte boste uspešno izpeljali. Veselite se dolgoročnega uspeha.

Ljubezen

Pari: Na tem področju vas čaka razburljiv začetek leta. Sanjsko bo. Marca boste veliko razmišljali o sebi in o zvezi in na koncu prišli do zaključka, da ste ob pravem partnerju. Za mnoge bodo zadoneli poročni zvonovi. Avgusta vam bo Venera poklonila še en ljubezenski vzpon. Zelo harmonično bo. Lepa bo tudi jesen. Čustev ne boste skrivali in s partnerjem se bosta počutila zelo povezano.

Samski: Samske ribe bodo nekoga, ki ga poznajo že nekaj časa, videle v drugačni luči. Ljubezen na drugi pogled? Da! Če do avgusta še ne boste našli sorodne duše, vam bo to v osmem mesecu zagotovo uspelo.

Kariera

Veselite se novih priložnosti, še zlasti marca. To pa ne pomeni, da se za uspeh ne bo treba truditi. Nalog se lotevajte postopoma in preudarno. Pomlad bo stresna, saj vas bodo čakale nove odgovornosti. Spoznali boste, da ste si na glavo nakopali preveč. Prosite za pomoč.

Finance
V drugi polovici leta boste s pomočjo svoje domišljije našli rešitev iz težav. To vam bo pomagalo tudi na področju financ.

Zdravje
Saturn in Pluto bosta pozitivno vplivala na vaše počutje, in to celo leto. Na žalost to ne pomeni, da boste tudi vse leto polni energije. Te vam bo najbolj primanjkovalo spomladi. V tem času pazite na prehrano in privoščite si dovolj spanca. Poleti boste spet na konju. Privoščite si razvajanje.

RAK

rak | Avtor: Profimedia Profimedia

Raki, ven iz cone udobja! Lotite se izzivov, saj se boste le tako lahko naučili nečesa novega. Ne izogibajte se odgovornosti in bodite odprti za spremembe. Če se boste vsega lotili pogumno, vas čaka bogato leto.

Ljubezen

Pari: Takoj po novem letu boste podvomili v svojo zvezo. Obelodanili se vam bodo nerešeni konflikti, a našli boste način, kako jih s partnerjem razrešiti. To se bo zgodilo februarja. Po tem mesecu bosta v sedmih nebesih. Tako srečni že dalj časa niste bili! Sredi septembra se lahko spet pojavijo napetosti. Te bodo trajale do začetka oktobra, nato pa se bodo čustva spet pomirila.

Samski: Prenehajte dvomiti in odprite se za novo ljubezen. Dobili boste priložnost za novo zvezo in če jo boste zgrabili, boste s to odločitvijo zelo zadovolji. Najbolj vroče bo sicer decembra ...

Kariera
Že na začetku januarja bo zelo stresno. Ostanite osredotočeni, sicer boste preslišali pomembne informacije in delali napake. Na začetku pomladi se bo situacija na delovnem mestu umirila, saj se boste večinoma posvečali rutinskim nalogam in projektom, ki jih še niste dokončali. Med aprilom in junijem pa boste morali pokazati, kako ustvarjalni ste. Za vse težave boste našli hitre rešitve. Od avgusta dalje se veselite uspehov.

Finance
Na tem področju bo 2019 šepalo … Izogibajte se tveganim naložbam. Potrebovali boste močne živce. Osredotočajte se na rešitve težav in prebrodili boste tudi finančne krize. Decembra se bo pokazala luč na koncu tunela.

Zdravje
V novo leto boste vstopili polni moči. Januarja in februarja se posvetiti zaobljubam, še zlasti, če so ti povezani s spremembo življenjskega sloga. Marca si odpočijte in poskrbite za svoj imunski sistem. Najbolje se boste sicer počutili med julijem in septembrom.
 

ŠKORPIJON

škorpijon | Avtor: Profimedias Profimedias

Manj dvomov, več akcije. Čaka vas veliko izzivov, ki bodo stresni, a hkrati razburljivi. Ne bodite ves čas tako skeptični. Prilagodite se situacijam in leto bo bolj lahkotno.

Ljubezen

Pari: V novo leto boste vstopili do ušes zaljubljeni, februarja in marca pa boste spoznali, da vajino zvezo uničuje rutina. S skupnimi aktivnostmi in ljubezenskimi počitnicami jo boste hitro pregnali. Aprila pa vse do junija se lahko pojavijo manjši prepiri, a že julija bo v vašo zvezo spet vstopila harmonija. Septembra se boste od partnerja umaknili, kar bo povzročilo krizo. Ta pa se bo na srečo končala že v začetku oktobra. Ljubezenski vzpon vas čaka sredi novembra, ko bo Mars vstopil v vaše znamenje.

Samski: Najboljše obdobje za zmenke bo med februarjem in marcem. Obstaja tudi možnost, da se iz seksa za eno noč razvije nekaj več … Zelo šarmantni in karizmatični ste in to vam bo pomagalo tudi na tem področju. Veselite se strastnih flirtov.

Kariera
Začetek leta bo pester, z veliko izzivi in spremembami – to vas bo motiviralo. Pokazali boste interes in voljo do učenja. Ovire boste takoj odpravili. Do začetka maja bo vse rožnato. Srečni boste in zelo zadovoljni. Po tem obdobju pa se bodo pojavile težave, ki pa bodo do poletja izginile. Do sredine septembra boste zelo produktivni. Pokazali boste, česa ste zmožni.

Finance
Poskrbite, da si do maja ustvarite rezerve. Možna je povišica. Jesen bo bolj mirna, zima pa spet uspešnejša.

Zdravje
Zdravje vam bo dobro služilo. Jupiter vas bo napolnil z energijo, zato boste zelo aktivni. Januarja, marca, oktobra in novembra se lahko pojavijo manjše zdravstven težave, zato si v teh mesecih privoščite počitek. Vaše misli vas bodo obremenjevale – odklopite. Meditirajte in poskusite jogo.

OVEN

oven | Avtor:

Leta 2019 boste polni energije in moči. Pokazale se vam bodo številne priložnosti, pojavile pa se bodo tudi ovire. Osredotočajte se na svoje zmožnosti in na cilj in tudi za vas bo to leto fenomenalno.

Ljubezen

Pari: Začetek leta bo pester. Veliko bo prepirov, a se bosta s partnerjem znala tudi hitro pobotati. Marca se bo stresno obdobje končalo. Med 15. aprilom in 15. majem bo med vama harmonično, saj se bo v vaše znamenje premaknila Venera. Čas, ki ga boste s partnerjem preživeli, bo intenziven – tako kot tudi seks. Polna bosta načrtov za prihodnost. Čustva se bodo jeseni spet malce ohladila, a že novembra bo pod vajino streho spet zelo romantično.

Samski: Neustavljivi boste in nasprotni spol privlačili kot luč komarje. Mojstrsko se boste spogledovali, še zlasti poleti. Konec julija pa vse do 18. avgusta lahko najdete ljubezen svojega življenja.

Kariera
Začetek leta bo delaven. Na srečo boste polni energije in tudi zelo iznajdljivi, zato vam noben izziv ne bo predstavljal večje težave. Če že nekaj časa razmišljate o novi službi, imamo za vas dobro novico. Leto 2019 bo spremembam namreč zelo naklonjeno. Med 5. marcem in 16. aprilom se vam bodo nekateri načrti izjalovili, a brez skrbi, že 17. aprila vam bo sreča spet naklonjena. Projektov se boste spet lotevali polni elana in nobena nenadna sprememba vas ne bo vrgla iz tira.

Finance
Izogibajte se tveganjem in večjim nakupom, še zlasti med aprilom in oktobrom. Finančna situacija vam bo bolj naklonjena proti koncu leta.

Zdravje
Leto se bo začelo fenomenalno: veliko boste imeli moči in energije. Izjemno boste tudi vztrajni, zato še zlasti tistim, ki so si zadali velike cilje, kot je na primer konec s kajenjem, polagamo na srce, da ta čas dobro izkoristijo. Do julija bo čas ugoden tudi za nove športne hobije, saj boste kondicijsko na vrhuncu. Stresno pa bo med 18. avgustom in 3. oktobrom. Tudi to krizo boste prestali. Novembra pa vam bo Mars spet zelo naklonjen in vas napolnil z energijo.

LEV

lev | Avtor: Profimedias Profimedias

Vzponi in padci, a ne obupajte. Pestra bo še zlasti prva polovica leta, ko vam bo ponagajalo tudi zdravje. Od julija dalje pa se bo tudi v vašem življenju pokazalo sonce. Polni boste energije, v vaši spalnici se bo iskrilo, na kariernem področju pa se bodo pokazale nove priložnosti.

Ljubezen

Pari: Januarja bo strastno, marca, junija in med 2. julijem ter 18. avgustom se bosta s partnerjem odlično razumela. V tem času se za prijatelje ne boste zmenili, saj boste večere raje preživljali v objemu partnerja. Septembra in oktobra lahko pride do prepirov. Ne igrajte se igric. Rešitev bosta našla s pogovorom in že novembra boste začutili metuljčke kot na začetku zveze.

Samski: Največ možnosti, da končate osamljenost, boste imeli marca, junija in julija. V tem času se ne zaklepajte med štiri stene, ampak pojdite v svet ter se veselo spogledujte.

Kariera
Prva dva meseca bosta zelo uspešna, marca pa se lahko pojavijo težave. Še zlasti vas bo jezilo premikanje rokov, terminov … Več bo tudi napak, kar bo opazil tudi nadrejeni, ki bo začel izvajati pritisk. Takšnih situacij se levi sicer nikoli ne prestrašijo. Med aprilom in oktobrom bo veliko izzivov, ki se jih boste morali lotiti zelo natančno. Stresno bo, a na koncu boste spoznali, da se je trud izplačal.

Finance
Finance bo najprej trpele, a tudi to se bo uredilo. V začetku decembra bo prišel vaš čas. Bolj boste samozavestni in našli boste pogum, da se lotite projektov, o katerih razmišljate že dalj časa. To se bo poznalo tudi na vašem računu.

Zdravje
Do marca boste sproščeni in zadovoljni sami s seboj. Med aprilom in julijem pa le pazite na prehrano. Zaužijte dovolj vitaminov, da vas ne bo ujela kakšna poletna gripa. Več energije boste imeli poleti. Počutili se boste, kot bi se še enkrat rodili. Jeseni pazite na levice in mehur.

STRELEC

strelec | Avtor: Profimedias Profimedias

Vse do decembra se lahko veselite Jupitrove pomoči. Izkoristiti priložnosti in preizkusite kaj novega.

Ljubezen

Pari: Z Venero v znamenju strelca in z Marsom v znamenju bika boste leto začeli zaljubljeno in harmonično. S partnerjem vaju bo nemogoče ločiti. Spoznali boste, da je vaš najboljši prijatelj, s katerim se lahko o vsem pogovorite. Dobre komunikacijske sposobnosti boste potrebovali od konca marca pa do konca aprila, ko bo čustveno zelo napeto. Do maja se bodo temni oblaki razpihali. Harmonično bo do oktobra. Takrat se lahko pojavi želja po neodvisnosti. To bo izziv za vajino ljubezen. Novembra se bodo stvari spet obrnile na bolje in Venera vam bo poklonila romantične trenutke.

Samski: Med majem in oktobrom vaš čaka eksplozija čustev. Zaželeli si boste velike ljubezni. Mnogi se bodo prehitro podali v novo zvezo. Počakajte do novembra, ko so možnosti za srečanje z dušo dvojčico največje.

Kariera
Po dvanajstih letih se v vaše znamenje vrača Jupiter. To pomeni, da vam bo to leto zelo naklonjeno – še zlasti na področju kariere in financ. Moč, disciplina in vztrajnost vas bodo pripeljale do uspeha. Do konca marca si boste evforično postavljali nove cilje. Nalog se boste lotevali s polno paro. To je tudi dober čas za izobraževanje. Poleti se bodo pojavile ovire, ki pa jih boste hitro odpravili. Vedeli boste, česa ste zmožni in vaša samozavest bo poplačana, saj boste dosegli tudi najtežje cilje.

Finance
Pazljivo novembra, ko bo Merkur retrograden. Takrat ne bo dober čas za investicije.

Zdravje
Zahvaljujoč Marsu boste v novo leto vstopili polni energije. Vaš imunski sistem bo močan, vaša kondicija na vrhuncu. Sredi februarja pa sledi sprememba – večkrat boste utrujeni, nedisciplinirani in brezvoljni. Junija in julija boste spet fit, avgusta pa bo počutje zaradi Urana spet malce slabše. Konec leta boste našli veliko motivacije, da se znebiti slabih navad.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.