Magazin > Horoskop in Numerologija
37914 ogledov

Letni horoskop:Takšno bo vaše leto 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
Astrologi so pogledali v zvezde. Koga čaka težko leto in koga lepo?

OVEN

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Če ste po horoskopu Oven, vas čaka leto pozitivnih osebnih dosežkov. Sreča vam bo naklonjena, obeta pa se vam tudi velika mera stabilnosti na vseh področjih. To pomeni, da bo malo nepričakovanih preobratov. Tem več pa boste lahko dosegli, kadar se boste sami odločili za spremembe.

Vaš prirojeni temperament bo precej umirjen, zato boste imeli več reda in discipline. Pomembno vlogo bo za vas v tem letu odigral Jupiter, planet sreče, kar pomeni, da bodo ambicije, vaš ugled, kariera in poslovni cilji dobili poseben zagon. Pomembno pa je, da ne pretiravate in si v duhu poudarjenega optimizma ne naložite več, kot bi zmogli.

Ljubezensko področje bo skozi vse leto precej poudarjeno. Tako samski kot vezani boste naleteli na več pomembnih sprememb, predvsem pomemben pa bo mesec maj.

BIK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Če ste po horoskopu Biki, bodo vaša najpomembnejša področja v letu 2020 poslovna partnerstva, še posebno v zvezi s financiranjem, pa tudi ljubezenska partnerstva in intimnost. Slej ko prej boste morali sprejeti nekatere pomembne odločitve, ki vam bodo zagotovile udobno prihodnost.

Sicer pa se bodo skozi leto izmenjevala obdobja trdega dela in lenega uživaštva. To si boste lahko privoščili, saj bo povprečje več kot dovolj dobro, da bo zadovoljilo vaše težnje po varnosti. Najbolj vas bo pravzaprav zmotilo, ko boste naleteli na omejitve, ki se bodo celo vam zdele pretirane in nepotrebne. A potrpežljivost se bo obrestovala.

Za ljubezensko področje se boste ogreli šele po koncu zime. Našli boste nove zanimive stvari, ki jih lahko počnete skupaj s partnerjem, samski pa pričakujte osebo s sorodnimi interesi.

DVOJČKA
horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Nobenega dvoma ni, da si bo vsak Dvojček zapomnil leto 2020, saj se bo vaš vsakdanjik kar dvakrat postavil na glavo. Sredi pomladi se vam obeta preboj na kariernem ali denarnem področju. Zadeva vam bo vzbujala velika pričakovanja, zato boste marsikaj drugega odrinili na stranski tir.

Drugi preobrat pa se vam napoveduje kmalu po sredini leta. Ne samo, da se bodo določeni ljudje uprli vašim novim prioritetam. Pričakujete lahko tudi večjo spremembo v družinskem ali družabnem krogu, ki vas bo še dodatno spodbudila, da ponovno razmislite o tem, kaj vam je pomembno. Neke srednje poti tokrat ne boste mogli ubrati, ker je preprosto ne bo.

Verjetno ste že uganili, da vas tudi na ljubezenskem področju čakajo določena nevihtna obdobja. Če se samski, vam bo kasneje žal za nekom, ki ga boste v letu 2020 spustili iz rok.

RAK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Če ste po horoskopu Rak, si lahko oddahnete. Glede na skoraj preteklo leto vam 2020 ne prinaša tako močnih sprememb in tako izrazitih nihanj. V ospredju bodo teme, ki so vam blizu, in sicer družina in ožji prijateljski krogi. Velik poudarek bo na zaupanju, s tem v zvezi pa lahko pričakujete tudi dobre poslovne priložnosti.

Seveda pa to ne pomeni, da vam bo dolgčas. Na trenutke se boste počutili, kot da se nenehno prilagajate in večkrat se boste spraševali, če je to v skladu z vašo resnično naravo. To bo glavna rdeča nit vseh večjih odločitev v letu 2020. Razmišljali boste dolgoročno, vendar predvsem zato, ker boste tudi v nekaterih preteklih izkušnjah našli nov pomen.

Ljubezensko dogajanje bo še posebno ugodno za vezane, čeprav tudi samski ne boste ravno med spregledanimi. Boste pa med zadržanimi, raje boste čakali kot da bi naredili prvi korak. 

LEV

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Vsi, ki ste po horoskopu Lev, boste imeli v letu 2020 veliko priložnosti za to, kar tako radi počnete: proslavljanje! To leto vam prinaša veliko izzivov, s tem pa tudi veliko priložnosti za zmago. V maju in juniju, deloma pa tudi oktobru se pazite konkurence, saj boste takrat še posebno na udaru.

Vsaj enkrat v tem letu vas bo vaše počutje pošteno opomnilo, da zanj ne poskrbite dovolj. Vaš ego bo vaša največja moč in želja po dosežkih vas bo večkrat gnala preko meje. Vendar pa boste imeli občasna obdobja ohladitev, ki jih vsekakor izkoristite za sproščanje in počivanje. Naučite se sprejeti zavrnitve in jih izkoristiti sebi v prid.

Ljubezensko življenje bo še posebno vroče pri samskih, saj boste večji del leta sedeli kar na dveh stolih hkrati. Tudi vezane bo mikalo, a ne mislite, da jo lahko odnesete brez posledic.

DEVICA
horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Če ste po horoskopu Devica, morate o letu 2020 vedeti predvsem to dvoje: prvič, spremembe so nujne, in drugič, praktično nobena od letošnjih se ne bo obdržala prav dolgo. To vam bo precej cefralo živce, še posebno tik pred poletjem in kasneje spet ob koncu jeseni.

Za vas je letos glavna naloga, da se sprijaznite s človeškimi napakami. S tem se boste srečevali na vseh področjih. Dokler boste verjeli, da ste ravno vi tisti, ki mora vedno vse popravljati, boste precej slabe volje. Slej ko prej pa boste ugotovili, da se prav dobro znajdete tudi v malo manj popolnem svetu. Predvsem pa boste manj obremenjeni, zato bo tudi počutje boljše.

Ljubezensko področje bo vaše zatišje pred viharjem. Za vezane bo partner trdna opora v težkih trenutkih. Samski boste iskali in tudi našli osebo, na katero se boste lahko zanesli.

TEHTNICA

horoskop, tehtnica | Avtor: Profimedia Profimedia

Vsakdo ve, da Tehtnica  potrebuje ravnotežje. Vendar se vam bo v letu 2020 kar pogosto zdelo, da se nekateri ljudje prav načrtno trudijo, da bi ga porušili. Precej dela boste imeli z usklajevanjem različnih področij in odnosi, v katerih boste predvsem posrednik bodisi zaradi ljubega miru ali pa zaradi večje učinkovitosti.

Po drugi strani pa si boste znali privoščiti tudi marsikaj zabavnega. Če boste le dopustili, bodo za vaše razvedrilo poskrbeli tudi ljudje, s katerimi ste pogosto v stiku. Družabno okolje bo zelo dobro vplivalo na vaše razpoloženje. Zato se boste tem manj sekirali, če se bo na kariernem ali finančnem področju pojavil kakšen zaplet oziroma če vam bo kaj prekrižalo načrte.

Na ljubezenskem področju bo razkorak med sanjami precejšen, kar boste občutili tako samski kot vezani. Vsakdanje življenje pa bo kompromis, ki vas bo na trenutke osrečeval, na trenutke pa tudi razjezil.

ŠKORPIJON

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Znano je, da je Škorpijon najbolj skrivnostno od vseh dvanajstih znamenj horoskopa. Ljudem delujete malce nerazumljivo, toda v letu 2020 vas ne bo potrebno razumeti, da bi vas človek imel rad ali vam sledil. Vaša karizma bo zelo močna, poleg tega pa boste naredili zelo malo napak. Skratka, v letu 2020 boste uspešni in priljubljeni.

Kljub temu se boste včasih počutili nerazumljene, saj bo težko priti na vaš nivo. Če nimate dolgotrajnega bližnjega prijatelja ali partnerja, letos ne boste našli osebe, ki bi vam bila kos na čustveni ravni. Vendar pa vas bodo večino časa zaposlovali izzivi in priložnosti v zvezi s službo, ugledom in denarjem, zato si niti ne boste vzeli veliko časa za iskanje.

Trdna in globoka ljubezenska razmerja bodo cvetela, vsi ostali pa boste zajemali ljubezen z bolj plitvo žlico. Sploh samski boste nagnjeni h kratkotrajnim lahkotnim razmerjem.

STRELEC
horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Strelec je večni popotnik zodiaka in tudi vi se v letu 2020 nikakor ne boste mogli ustaliti. Mnogi se boste selili, menjali delovno mesto, potovali in se izobraževali. Določene priložnosti boste zavrnili, ker v njih ne boste videli pravega smisla, in tega ne boste niti najmanj obžalovali. Vodilo vas bo srce.

Občasno boste sicer naleteli na ljudi, ki tega ne bodo mogli razumeti, in to bo vodilo v večje spore. V februarju in oktobru bodite še posebno pozorni, saj si ne želite zapirati vrat za seboj. Res je, da se vam bodo odpirala nova, vendar horoskop pravi, da boste tudi stara še potrebovali. Vaša pričakovanja se bodo tekom leta močno spreminjala.

Na ljubezenskem področju ne bo večjih sprememb, čeprav se vam bo večkrat zdelo, da ste na pragu novega poglavja. Priložnosti še pridejo, a najpomembnejše ne v letu 2020.

KOZOROG

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Leto 2020 vas bo že zgodaj presenetilo. Če ste pravi Kozorog, boste seveda takoj zavihali rokave in se lotili organizacije. Ta začetna sprememba bo kot nekakšna rdeča nit zaznamovala dogajanje celega leta in prinesla pomembne novosti v vaš vsakdanjik. Vsekakor lahko računate na pomoč družine in prijateljev.

Dobili boste priložnost za nekaj, kar si že dolgo želite in tokrat je ne boste spustili iz rok. Vse drugo bo moralo počakati, čeprav boste morda na ta račun poželi tudi nekaj slabe volje na delovnem mestu. A končni rezultat bo odtehtal vsako sitnost. Razen tega pa bo ključno še dogajanje v mesecu septembru, ki bo vplivalo na daljše obdobje vaše prihodnosti.

Ljubezensko področje bo v znamenju nekakšne sive cone, večinoma daleč od kritičnega, a vedno tudi korak stran od popolnega zadovoljstva. Samski se ne boste branili zmenkov.

VODNAR
horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Pravi Vodnar si na začetku leta ne more niti misliti, kakšno bo stanje čez 12 mesecev. V tem smislu bo leto 2020 za vas izjemno. Že kmalu po praznikih si boste zadali cilj, ga vse leto zvesto zasledovali in ga naposled ob koncu jeseni tudi dosegli. Podporo pa boste našli prav tam, kjer je ne bi pričakovali.

Res je, da boste imeli občasna obdobja dvomov in boste nekajkrat svoj cilj tudi opustili. Vendar le za kratek čas. Predvsem finančno področje bo zahtevalo nekaj živcev, pa tudi za dobro počutje boste morali poskrbeti. Ne bo šlo vse tako hitro in tako gladko, kot bi si želeli. A prav vztrajnost in optimizem vam bosta dovolj naklonjena, da bo naposled vendarle šlo.

Vaša čustva bodo kot razburkano morje, s tem da mu boste le redko videli do dna, tudi če se bo umirilo. Vprašajte se, kaj sploh hočete, še preden menjate partnerja ali skočite v prenagljen zakon.

RIBI
horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

2020 ne bo ravno vaše leto, čeprav vam prinaša pozitivne spremembe na finančno in karierno področje. A vsakdo, ki je po horoskopu Riba, dobro ve, da ključ do vaše sreče ni denar. Kljub temu pa boste lahko uživali v priznanju, ki ga boste prejeli za dobro opravljeno delo, pa naj bo to povišica ali nova družbena funkcija.

Nekaj vam bo manjkalo na področju odnosov. Iskali boste osebo, ki bi vas razumela in ki bi znala razložiti nekaj, česar še sami ne razumete. Ob tem iskanju boste spoznali zanimive ljudi, morda celo potovali v oddaljene ali nenavadne kraje. Na koncu boste seveda ugotovili, da morate do odgovorov priti sami, saj nihče drug ne bo mogel potešiti vaše žeje.

Na ljubezenskem področju boste tako samski kot vezani sicer uživali, ne pa se tudi predali z vsem srcem. Na trenutke vas bo težko razumeti, kar bo zbegalo ljubezenske partnerje.

Komentarjev 5
  • diflati 22:55 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • beaumibel 22:54 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • siekmobac 22:18 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks