Magazin > Horoskop in Numerologija
5775 ogledov

Leto 2020 je leto spopada med dobrim in zlim

astrologija
Število 2020 prinaša vse prej kot dolgočasno leto! Opazili bomo vse večje razkole v družbi kot pa tudi v lastni notranjosti.

No, pa saj bi lahko dejali, da se vsak dan odločamo, ali slediti Ljubezni, razumevanju in miru ali obratno, zapadamo v sodbe, jezo in podobno. Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako, kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem. Premagani izzivi prinašajo najlepšo nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Pripravite se na nihanja in nepričakovane spremembe. Ne bo konec sveta, bo pa pričetek konca ustaljenih sistemov, ki več kot očitno ne delujejo več.

Predvidevati je, da se bomo soočali s svojimi najbolj globokimi strahovi. No, le kod drugod bi se lahko skrivali naša tema in senca, če ne ravno v nas samih in naših strahovih. Zato pogumno izzivom naproti! 

Na ravni sveta
Na ravni sveta se obetajo močne sistemske spremembe. Preprosto dovolj bo. Možni so nenadni preobrati in državni udari, katerih priča smo že sedaj. Energija leta se nikoli ne prične točno na novega leta dan, ampak jo občutimo nežno že z oktobrom. Podobno se energija iztekajočega leta še vedno občuti do nekako februarja. Svet kot ga poznamo se dokončno pričenja spreminjati. 

Slovenija
Slovenija stopa v osebno numerološko leto pod vplivom števila 8, zaradi katerega se bodo spremembe odvijale predvsem na finančnem področju. Ravno zaradi te osmice bomo zadnje sunke ega, pohlepa, korupcije, oziroma razkrivanja slednjih deležni primarno v letu 2020. Za Slovenijo se bo najbolj karmično leto tisočletja (bilo je 2019) nekoliko podaljšalo v 2020, zato lahko največ sprememb pričakujemo ravno v gospodarstvu in vsem, kar je povezano z davki, dajatvami, utajo davkov, delom na črno in podobno.

Na ravni posameznika
Na ravni posameznika pa se bo spreminjal način, kako delujemo na najbolj osnovni in osebni ravni. Torej, ubadali se bomo s svojimi strahovi, preteklostjo in najpomembneje, občutkom varnosti. Predvidevati je, da nas bo samo življenje potisnilo ven iz območja udobja. Zdelo se bo, da padamo iz ene skrajnosti v drugo. Bodimo predvsem iskreni, pošteni ter v svoji integriteti.

Rodili smo se, da bi se razvijali, rasli in bili kar najboljša oseba, kar smo lahko. A to seveda ni tako preprosto, kajne? Včasih se zdi, da bolj kot smo pošteni, slabše se nam piše. Leto 2019 smo numerologi označili kot najbolj karmično leto tisočletja, pred nami pa se odpira podobno naporno leto 2020, v katerem bomo nihali iz ene skrajnosti v drugo. Namen je prepoznavanje sebe in vsega, česar nismo. Kadar smo preveč vkalupljeni in vpeti v rutino vsakodnevnih obveznosti, sebe težko spoznavamo, raziskujemo, kaj šele spreminjamo. Bolj kot ne se prilagajamo zunanjim dražljajem. Notranja, prava moč pa se ne skriva v reakcijah, temveč je v naših lastnih akcijah. 

Pripravite se, da boste spoznali popolnoma novo plat sebe in drugih. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.