Magazin > Horoskop in Numerologija
4764 ogledov

Maj bo mesec sprememb

travnik Profimedia
Maj bi lahko primerjali z mačjim mladičkom. Zanimalo nas bo vse, a za kratek čas. Zabavali se bomo in za hip pozabili na obveznosti.

Težje se bomo zbrali

Kar je super za raziskovanje vsega, čemur sicer ne bi namenili pozornosti. Bodimo zvedavi ter predvsem odprtega uma. Le kaj nam lahko neka nenavadna izkušnja prinese? Poskusite eksotično hrano, pojdite na izlet v neznano, ravnajte drugače. Naj vas ne moti, da ste težje dalj časa osredotočeni na neko dejavnost. Pravi čar je sedaj v spoznavanju novega in predvsem drugačnega.

Pozor! Ni vse res, kar mislimo

Domišljija nam bo nagajala. Ne padimo v njeno past. Ni vsaka misel preroška. Prav vse, kar vas prešine, ni uvid in ni intuicija. Morda vam je namenjeno le v razmislek. To bomo čez leto še ponavljali, saj smo v pomembnem času za osebno rast, ki pa prinaša ravno lekcije prepoznavanja intuicije in pa prebliskov domišljije. Ne padite v past ega in mehanizmov bega.

Uporabimo ustvarjalnost v pozitivni smeri

Torej, iščimo rešitve in ne še več težav. Ne razmišljajmo, kaj vse gre lahko narobe, temveč iščimo, kako lahko rastemo, raziskujemo. Domišljija, ki bo maja aktivnejša, naj nam pomaga pri ustvarjalnem udejstvovanju. Maj je lahko mesec ustvarjanja in ne le bezlanja naokoli. 

Izvrsten čas za raziskovanje drugačnosti

Število 5 (maj je peti mesec) označuje svobodo, neomejenost, potovanja, raziskovanje neznanega in eksotičnega. Bodimo radovedni. Poskušajmo drugačno hrano, odenimo se v bolj živahne barve, poskusimo nov šport, bodimo preprosto odprti. 


Kaj so že bile vaše otroške sanje? Potopite se vanje!

Se še spomnite, česa ste si želeli kot otrok? Koliko sanj ste si uresničili? Morda so bile nekatere v tistem času preprosto nemogoče, a čas in tehnologija sta šla naprej in danes morda to niti ni več nič posebnega ali nedosegljivega. Bi dejali, da je prišel čas, da si jih izpolnite?

Maj je čas strasti in drznosti 

Velikokrat ponavljam, da smo v obdobju sprememb v odnosih. Tokrat bomo razmišljali bolj drzno in si morda prvič v življenju dovolili priznati tudi najbolj skrite želje. 

Morda si jih (še) ne boste drznili uresničiti, a vse težje – če sploh – si jih boste lahko zanikali. Število 5 povezujemo tudi s prepovedanim in s strastjo, zato predvsem raziskujte, kaj vse ste (do sedaj) menili, da je grdo, nespodobno, pohujšljivo in prepovedano za vas. Presenečeni bi bili, koliko ljudi v sebi nosi prepričanje, da zanje ljubezni, razumevanja, sreče v partnerstvu, zadovoljitve v spolnosti, preprosto ni. 

Naj bo maj čas preseganja tistih omejitev in mehanizmov, ki nas bremenijo in nam onemogočajo živeti svoj polni potencial. Seveda pa bo maj tudi mesec razkrivanja 'prepovedanih' pogovorov in druženj. Marsikatera afera bo tako deležna razkritja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.