Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

Maj bo razgiban in kreativen

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Kot nagajivo sonce, ki kuka izpod oblakov, nam bo mesec maj postregel z mešanimi občutki razigranosti ter neke organiziranosti.

Sam mesec nam bo prinašal vplive števila 5, ki bodo povezani z aktivnostmi, predvsem v naravi, in to na način, ki bo v nas prebujal občutek svobode ter vetra v laseh. Težko bomo sedeli pri miru in dolgočasenja ne bomo poznali, prej se nam bo dozdevalo, da nam primanjkuje časa za vse, kar smo si zadali. Ustrezala nam bo spontanost trenutka, ki pa ga bomo želeli stlačiti v nek okvir ter urnik. Nihali bomo iz nagnjenosti  k uživanju in tudi neodgovornim odločitvam.

Na osebnostnem področju bomo zopet postavljeni pred vprašanje o naših mejah. A tokrat jih bomo lažje rešili. Znotraj se bomo počutili bolj neomejene in neobremenjene s posledicami svojih dejanj. Močneje se bomo zavedali, da si usodo krojimo sami in smo zatorej mi vladarji svojega življenja. Buda pravi, da imamo vedno izbiro – nobena stvar ni sama po sebi slaba ali dobra – kot eno ali drugo jo sami označimo. Vedno se imamo možnost odločiti in poiskati dobro v še tako težkem izzivu, ki se postavi pred nas.

Koliko domišljije uporabljate, ko se pred vas postavi težava?

Kdaj bežite pred izzivi in se jih izogibate?

Kdaj se trudite racionalizirati čustva?

Kdaj teptate sebe zaradi ugodja, ki vam ga prinašajo čutni užiti?

Kdaj ste se nazadnje resnično sprostili in posvetili sebi?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.