Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

Maja odpotujmo preko svojih meja

cvetoče češnje Shutterstock
Odpotujmo. Ni nujno na samotni otok ali Hawaje… odpotujmo preko svojih mej. Ne potrebujemo potnega lista, niti vizuma. Le odprt UM. To je naša vozovnica. In zraven še pozitivno naravnana domišljija.

Zdaj pa poglejmo v drugi smeri ... zaprt um in negativno usmerjena domšljija = polom. Ne potrebujemo preroških sposobnosti ali vrle vedeževalke s kristalno kroglo, da bi pravilno napovedali, da željenega niti ne bomo poskusili doseči.

Naj bo maj čas preseganja omejitev. Prestavljanja mej. Postavljanja mej, negativnost naj ostane zunaj, pozitivno gledanje na svet in življenje naj se razbohoti. Nasmeh na usta in sonček v srček. No, naj ne zvenim kot Kekčeva pesem – dragi moji, optimizem je zelo pomemben. In v maju imamo možnost premakniti meje svojega zavedanja, povečati razsežnost našega doživljanja in tudi premakniti cilje višje. In jih postaviti na boljši način.

V tem času se bo prebudila naša senzuanost. Čutnost. Spolnost je čudovita, se strinjate? Kako ste doživeli ta stavek? Kaj pa je spolnost za Vas? Kaj simbolizira? Kako jo doživljate?

Dovolite si doživeti, izkusiti … prisluhnite svojemu telesu. Ne samo kar se tiče spolnosti. Tempelj naše duše: telo, si zasluži našo pozornost. Dobro ravnajmo z njim. Prične se s prehrano, spanjem, gibanjem in razvajanjem, kar seveda ni le seks, je tudi masaža in podobno. Kdaj ste se zadnjič razvajali? In se počutili nebeško dobro v svojem telesu?

Obenem je to čas, ko se lažje odpremo in komuniciramo. Predajamo svoje sporočilo. Maj bo čas marketinga in sodelovanja. Dober glas seže v deveto glas, izvirna reklama pa še dlje. Investirajte v dober glas, ki se širi naokoli o vas. Delajte na sebi in svojem ugledu.

Popotniki, odločite se za oddih. Spoznavane tujih kultur in raziskovanje. Uživajte v vsaki malenkosti Življenja. Vsak detajl dodaja celovitosti doživetja. In seveda, Vam kot celoti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.