Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Marec bo marketinško ustvarjalen

numerologija Shutterstock
Mesec februar je bil pomemben z vidika zaupanja vase in v svoje sposobnosti. Upam, da ste spoznali svojo Svetlobo in obenem prijeli za roko svojo sorodno dušo ter praznovali Ljubezen.

Marec nas bo spodbudil k ustvarjanju, barvitosti in podjetnosti. Trženje in oglaševanje – kakšni občutki se prebujajo v vas? Vas je sram pohvaliti svoje lastno delo ali se vam zdi, da niste pohvaljeni dovolj? Oboje kaže na nizko samopodobo. Kot je običaj v šoli, po lekciji sledi test – zdaj preverjamo, koliko znanja in zaupanja smo februarja usvojili in ponotranjili.

Edino merilo, ki je resnično pomembno, je Vaše.

Le Vi poznate vsa dejstva, le Vi veste, ali ste bili leni, neodgovorni, ali resnično predani delu. Le Vi lahko sodite svoje sposobnosti in znanja. Seveda pa je mnogokrat najudobneje preprosto dejati: ''Ne morem."

Le Vaša presoja bi morala biti zaVvas pomembna.

Dotaknimo se še nečesa – res je, na nas v veliki meri vplivajo starši.

Ampak – juhu, dobro jutro – danes niste več otrok ter ste za svoje misli in dejanja odgovorni popolnoma sami. Pa kaj, če je mama mislila, da ste nespretni, in se je bala, da boste padli. In je imel oče prav, ko je menil, da ''česa že'' ne bi zlahka dosegli?

Kaj ko bi prerasli svoje lastne starše in se prenehali skrivati za maminim krilom?

Kaj mislite, bi metulj sploh postal metulj, če bi poslušal vsa dobrohotna opozorila naših staršev?

Takrat ste bili stari štiri leta. Danes niste.

Uravnovesite svoje Življenje.

Kdo ste Vi – kaj je Vaša preteklost – zakaj se vrtite v krogih kot plešoča miška – kam vodi Vaš naslednji korak?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.