Magazin > Horoskop in Numerologija
13 ogledov

MaReC bo osebnostno ustvarjalen

Žurnal24 main
Marec bo čas osebnostne rasti, razvijanja intuicije, povezovanja z naravo ter vašim lastnim bistvom.

Čustveni februar se je prevesil v mesec, ko se bomo še vedno ukvarjali s seboj in svojo notranjostjo – tokrat ne preko spoznavanja čustev, ampak z raziskovanjem osebnosti.

Rdeča nit bo resnica
Prisluhnite svoji intuiciji – v vas se skrivajo vsi odgovori. Prisluhnite občutku miru, ki se razlije preko vaše biti, ko ste sinhroni z Vesoljem/Življenjem/svojim poslanstvom.

Četudi se sprašujete o nečem, kar je boleče, vam notranji mir lahko pokaže pot. Zato veliko duhovnih vodil ponuja vodstvo ravno preko vprašanja: ''Katera pot vam prinaša več miru?''  

Ne sprašujte se, katera pot je lažja, katera zahteva manj napora? Temveč, na kateri poti, s katerimi dejanji doživite notranji mir? Kdaj in kje, kako in zakaj se počutite močni? Vsemogoči? Kdaj se počutite, da zmorete prav vse?

Zavedajte se, da ste vsemu kos. Predvsem pa se zavedajte, da laž ne obstaja. Kajti resnica je. Resnica obstaja, pa naj bodo vaše misli kakršne koli že. Misli izbirate sami. Čustva vam pokažejo, ali so iskrene in resnične, ali ste uglašeni sami s svojo resnico. Mislim lahko ukazujete, srcu in intuiciji ne. Notranjega miru ne morete izsiliti. Resnice tudi ne.

DeLo za DuŠo:

-  Kaj je vaša bolečina? Zavedajte se, da je to le ljubeč opomin, da nekaj pravzaprav ni res. Da nekaj ni v redu.

- Poznate svojo pot? Svoje poslanstvo?

- Poznate svojo resnico?

- Jo živite?

- Zakaj ne? Samo vi lahko sami sebe ovirate pri tem.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.