Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Mesec, ki premika meje

Lili Sorum Anže Godec
Čeprav je poletje, je sedaj idealen čas, da se posvetite svoji karieri ter promociji svojega dela. Ne govorim o tipični reklami. Bodite zgled. Bodite izrazni. Bodite prisotni in dejavni.

Nahajamo se v času premikov razsežnosti. Kako boste postavili svoje meje? Jih boste začrtali bližje sebi in trenutnemu stanju ali se boste podali pogumno naprej ter jih zastavili višje, proti zvezdicam in vesolju?

Mesec avgust bo mesec sprememb. Česa ste se oprijemali, čeprav ni bilo najbolje?  Je možno, da ste se otepali, ker vas je bilo preprosto strah, da ne boste zmogli?  Ni važno; mesec avgust bo opravil namesto vas.

Pripravite se na energetsko močan mesec.

Število 8 - poglejte ga… tako zgoraj, tako spodaj; tako znotraj, tako zunaj… vaš srček prevzema krmilo, opazujte. Predvsem pa sprejmite. Včasih se največje sanje izpolnijo preko največjih neviht. Rek ''vse je za nekaj dobro'' ni iz trte izvit. Znate sami poiskati, kar je dobro za vas? Se posvetiti resničnemu dobremu? Ali včasih malček pozabite na to?

Pred nami je tudi mesec, povezan s financami. Svetujem vam, da se posvetite stroškom, ki so manj očitni, a na koncu meseca prinesejo zajetno vsoto. Drobiž, ki ga pustite na blagajni je nekaj centov – nekaj centov vsak dan je na koncu meseca nekaj eurov. Hranite račune in vodite evidenco izdatkov in prihodkov. Zapisujte si v blok, dnevno ali tedensko.

Presenečeni boste. Nato pa organizirajte sebe in svoje izdatke na drugačen način. Imejte v svojih rokah svoj tok denarja. Predvsem pa jasno sliko, koliko in kdaj porabite denar.

Mesec avgust vibrira pod vplivi števila 5 (za radovedne: seštevek leta in meseca namreč).  Pred nami je čas potovanj in raziskovanja neznanega. Stopite izza vrat Uma in poskusite nekaj novega, vznemirljivega in morda celo malo tveganega. Drznite si skočiti s padalom ali jahati konja, morda plesati – nekaj, kar premika Vaše meje.

Premaknite se.


 DeLo  za  DuŠo:

Na katerem področju ste zaspali?
Kaki so vaši karierni, finančni in osebni cilji? Poslovni cilji? Kaj pa duhovni?
Dovolite si biti drzni, uporniški in svobodni kot veter – vsak za trenutek.

Življenje diha, raste in se razvija. Moj zelo ljub stavek.
Vi ste ŽIVI !! Dihajte, rastite in se razvijajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.