Magazin > Horoskop in Numerologija
682 ogledov

Mesečnik: Čustveni direndaj in napad racionalnosti sredi viharja

Septembersko vreme
Kaj nas čaka septembra?

Poznate izraz ''mešano na žaru''? Idealno opisuje rdečo nit septembra 2019. Deležni boste vsega po malem. Čustveni vrhunci se bodo prepletali s trenutki pretirane resnosti in željo po razlagi. Živi ste. Rodili ste se, da bi živeli in DOŽIVELI, zato ne iščite potrditev, odgovorov, nasvetov – raje izkusite. 
 
September je pričetek novega šolskega leta, zaključek dopustov in bolj sproščenega vzdušja, ki ga povezujemo s poletjem in počitnicami. Vsakodnevni dogodki vam bodo postregli z vpogledom v preteklost. Jo ponavljate, morda bežite pred podobnim ali pa dejansko zagrizete v grenko jabolko in se iz preteklih grenkih izkušenj (morda tudi tujih) učite, tako zorite in spreminjate?
 
Vse, kar ste prebrali o letu 2019, septembra dvojno velja. Lahko bi dejali, da smo stopili v čas, ko gre zares. Bomo odrasli ali se bomo še naprej šli igrice, izmikanja in podobno? Vsi kdaj pademo v past ega, čustev, strasti, strahu, .. preprosto Življenja. Pa saj bi bilo naravnost suhoparno sicer, kajne? A sedaj ni čas, da bi iskali izgovore, da bi igrali žrtev in se odmikali. Zdaj je čas za iskren pogled v sebe. 
 
Vsak izmed nas nosi v sebi otročka, ki potrebuje Ljubezen, objem, razumevanje in pa usmeritev. Otroci redko sami zrastejo – oblikujeta jih vzgoja in vpliv okolice. Tudi mi, kot odrasli, se odzivamo na vpliv okolice. Zdaj je čas, da poiščete nasvet, usmeritev, morda posežete po knjigah osebne in čustvene rasti ter priznate, da morda potrebujete pomoč. A delo je na vas (nas) in ne na drugih. Lahko obiskujete najboljšega terapevta na svetu dvakrat na teden, a namesto vas on/a ne more dozoreti. 
 
NE KRITIZIRAJTE SE!

Zgodi se, da smo jezni na sebe, 'češ: ''dovolj si star/a, da bi to že moral/a znati.'' Ja, kaj pa še! Starost pa res ni pokazatelj zrelosti. Mladi se vse bolj vračajo k naravi in pravim zakonitostim Življenja, od katerih bi se tudi mi 'starejši' lahko mnogo naučili. Nekatere osebe šele v starejših letih postanejo sebične, nezrele in tudi sicer nekorektne do okolice. Življenje raste, diha, se spreminja in mi prav tako. Zato: ne hudujte se na sebe, če nečesa še vedno ne znate.
 
NAUČITE SE RAVNATI DRUGAČE

September bo postregel s situacijami, v katerih boste imeli možnost ravnati drugače. Zato pa se bodo izmenjavali trenutki čustev, ki vas bodo občasno popolnoma preželi in pa tudi racionalnosti, ko se lahko zgodi, da boste preveč ''trdo'' in nefleksibilno razmišljali. Lahko bi nihali iz ene v drugo skrajnost, zato ta čas ni najbolj priporočljiv za nove pričetke dolgotrajnejših zadev kot resna zveza, nova služba ali pa dolgoleten kredit. Oktober prinaša energijo novih začetkov, zato počakajte.
 
SEPTEMBRA ZAKLJUČITE

Zaključite nedokončano in prepoznajte kateri odnosi, navade, načini delovanja niso več 'vi'. Včasih čustva zamrejo, pa si tega ne priznamo. Včasih se naše prioritete in vr3ednost spremenijo, pa tega ne zaznamo. Ustavite se in opazujte sebe. Čim večkrat si postavljajte vprašanje:


-          Kaj občutim?
-          Kako se počutim?
-          Kaj mislim o tem?
-          Kakšna oseba želim biti?
-          Kakšna oseba s svojimi besedami in dejanji pa dejansko sem?
 
 
ŠTEVILO 9 NI OD MUH

Število 9, s katerim je povezan mesec september, je močno število. V njem se združuje energija števil od 0 do 9, zato ga v svetu kristalov povezujemo z opalom, v katerem se prelivajo barve, a na prvi pogled je bel. Nič ni tako kot se na prvi pogled zdi. V prav vsakem izmed nas, v vsaki situaciji se skriva globina, a le vaša odločitev je ali se boste vanjo zazrli, ali ne. Tudi opal je lahko spregledan, kajne?
 
KAJ PRAVIJO ZVEZDE?

Astrološko obdobje device poziva k večji zrelosti, bolj odraslem in odgovornem, tudi natančnem pristopu. Polna luna bo pri nas 14.9. ob 6:33 zjutraj v znamenju rib, zato bodo čustva na ta dan še posebno razburkana. Energija tehnice pa bo proti koncu meseca vse, za kar ste se odločili, postavila na preskušnjo. 
 
ŽIVLJENJA NE MORETE PREHITETI

Vzemite si čas za sebe in lastno zdravljenje. Preteklosti ne ponavljajte, ampak jo zdravite in bodite ob tem nežni do sebe. Vsi smo tu, da bi se učili, rasli in ga sem ter tja tudi pobiksali. 
 
 
 
Mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.