Magazin > Horoskop in Numerologija
468 ogledov

Mesečnik: Decembra popuščajo zavore!

ljubljana 03.12.10, december, veseli december, okrasitev, praznicna Ljubljana, o Anže Petkovšek
Obeta se mesec, ko bodo popuščale omejitve, katere smo občutili novembra.

Odnosi
Možne so bežne avanture, skoki čet plot, spremembe v dinamiki komunikacije, povečana potreba po svobodi in lastni identiteti. Lahko bi dejali, da smo v nekakšnem 'najstniškem' obdobju. 

Posel
Ugodno obdobje za marketing, sodelovanje s tujino in vse nenavadne projekte, ki bi lahko mejili na eksotiko. A pazljivo ob dogovarjanjih. V tem času ni priporočljivo pričeti z novim poslom ali podpisovati kakršnihkoli pogodb. Pogoji se bomo kmalu namreč spremenili. 

Denar
Lahko bi nespametno zapravljali. Boste rekli, pa saj je december (smeh). Na nas decembra vpliva število 5, ki prinaša nestanovitno energijo. Kdorkoli ima veliko števila 5 v svojem TRR ali je 5 celo seštevek TRR bo potrdil, da denar hitro pride in tudi hitro odide, mnogokrat za zabavo.  Radovedni? Najboljši seštevek je 8.

Ljubezen
Tudi v ljubezenskih odnosih nas čakajo zanimive energije. Vezani bodite spontani in raziskujte svojo čutnost. Samski pa tudi. Možne so vroče novoletne aferice za eno noč. 

PREVIDNO NA CESTI! Število 5 povezujemo s prehitro in neodgovorno vožnjo.

Obeta se mesec, ko bodo popuščale omejitve, katere smo občutili novembra. Če ste bili fizično bolj utrujeni ali pa zelo neproduktivni, bi se to lahko spremenilo hitro po prvem decembru. 

Kako to energijo najbolje uporabit?
Pojdite na krajše potovanje. Bodite bolj spontani. Spoznavajte tuje navade in raziskujte drugačne načine delovane. Pojdite po špecerijo v drugo trgovino. Spremenite način oblačenja, dodajte malo več barve (in drznosti). Uporabite močnejši make up ali vsaj rdečo šminko. Večkrat se sprostite. 

Število 5 povezujemo z resnično polnim doživetjem življenja, tudi s spolnostjo. Zato, doživite december! Doživite sebe! Bodite bolj odprti, drzni, sproščeni in raziskujte sebe, kaj vam prija in česa si vi želite. Smo v času, ko nam je morda malček več dovoljeno (in opravičeno) saj smo v prazničnem obdobju. Ne pozabite na svoje drage in tudi daljne sorodnike. 

Naj bo božični čas čas povezovanja!
Bodite pozorni in bodite srčni. Podarite malenkost ali prikupno pozornost osebi, ki vam zjutraj proda kruh ali časopis, čistilki na delovnem mestu, varnostniku, šoferju avtobusa, prodajalcu v trafiki, v pekarni, v butiku … osebam, katere srečujete in doživljate kot samoumeven del vsakdana. Bodimo sprememba, ki jo svet potrebuje!

Ob koncu leta vam želim veliko Ljubezni in predvsem obilo Ljubezni do sebe. Naj bo zadnji mesec prežet s prelepimi presenečenji in tistimi koraki, ki so za vas dobri. Naj popustijo ne le zavore, temveč predvsem omejitve, ki vam še preprečujejo, da bi bili najboljša verzija sebe. Hvala vam, da skupaj stopamo po poti števil. 

Rada vas imam.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.