Magazin > Horoskop in Numerologija
113 ogledov

Najpomembnejše številke so ...

Žurnal24 main
Poznamo pet glavnih števil, in sicer Število življenjske poti, Število usode, Število duše, Število osebnosti in Število zrelosti.

Poglejmo si pet glavnih osebnih števil, ki jih izračunajo iz datuma rojstva in imena ter priimka, ki sta zapisana na našem rojstnem listu. Vpliv naših osebnih števil se nikoli v celoti ne spremeni, tudi ko spremenimo svoje ime, na primer ob poroki. S to spremembo sicer prikličemo nove situacije v svoje življenje, a nikakor ne izbrišemo osnovnih, originalnih. Nove vibracije novega imena pa nam lahko pomagajo uravnovesiti vplive prirojenega imena.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI
To število opisuje vaše talente, darove – primerno je tudi za pomoč pri izbiri poklicne ali izobraževalne poti. Kakšni ste v svoji osnovi? Opisuje vaše glavne lastnosti, ki so vam bile položene v zibelko. Kje ste močni? Kaj vam gre od rok, ne da bi se pri tem kaj zelo trudili?

ŠTEVILO USODE
Število usode razlaga namen in smer vašega življenja. Predstavlja vašo nalogo in njen namen v tem življenju. Kaj je vaše poslanstvo in zakaj ste tu? Kaj je namen vašega življenja?

ŠTEVILO DUŠE
Zdaj govorimo o vaši notranji motivaciji in notranjem hrepenenju – tisto, kar vas poganja; saj poznamo izraz „za mojo dušo“… Kakšni ste v romantičnih zvezah, kaj vas čaka v ljubezni in kaj vam največ pomeni; kaj vas najbolj osrečuje?

ŠTEVILO OSEBNOSTI
Število osebnosti nam kaže sebe skozi oči drugih. Pove nam, kaj izražamo navzven in kako nas opredeljujejo drugi. Vsekakor nam te informacije koristijo – lahko poudarimo, kar nam godi, da okolica opazi; in lahko spremenimo, kar nam mi povšeči. Opozarjam, da je to edino število, ki ni realen oris vas – kajti ljudje okoli vas vas lahko napačno dojemajo; lahko vas kujejo v zvezde, ali pa opazijo premalo kakovosti … Kaj ni to nekaj, česar se je dobro zavedati?

ŠTEVILO ZRELOSTI
To pa razkriva smer druge polovice vašega življenja. Predstavlja vašo resnično in iskreno podobo, ko živite v harmoniji s svojim notranjim in zunanjim jazom. Delovati začne v drugi polovici našega življenja, njegov vpliv pa se s starostjo krepi. Ali boste dejaven dedek/babica, ki se podi za vnučki, ali boste potovali naokoli in spoznavali svet, ali boste do zadnjega delali, morda počivali doma v udobju lastnega gugalnika …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.