Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

November bo deloven in umirjen

Žurnal24 main
Oktober je poudarjal naš osebni individualizem, november pa nas bo bolj povezal z okolico, z osebami v našem življenju, katere smo morda že pozabili ali pa zanemarili.

Poudarek bo na sodelovanju in skupinskem delu. Pomembno je, da smo se sposobni prilagoditi brez občutka, da smo opeharjeni. Timsko delo je pravzaprav ''eden za vse, vsi za enega'', naj nas naš ego in pa predvsem strah, da bomo pozabljeni, ne ovirata pri tem, da ponudimo roko v pomoč. Zavedajmo se, da se vse povrne, tako dobro kot slabo.

V preteklem mesecu smo se ukvarjali predvsem sami s seboj, v svoji notranjosti. Vpliv števila 11 (november je enajsti mesec v letu) nas bo spodbudil, da se veliko bolj izražamo navzven, a ne bomo preveč odpri za sprejemanje informacij. Tokrat bomo predvsem čutili potrebo po tem, da MI nekaj povemo. Prisluhnimo tudi (predvsem nasprotujočem) mnenju, kajti nič ni le črno belo.

V mesecu novembru bomo deležni tudi vibracij števila 4, ki pa nam bo prineslo obilo novih obvez in zaposlitev, torej dolgčas nam ne bo. Naj bo to čas, ko se bomo povezali z drugimi, se od njih učili in delili svoje izkušnje, da bi tudi mi pripomogli k lepšemu dnevu sebe poleg nas. Soočali se bomo s svojo preteklostjo, s svojimi koreninami in odnosi, ki smo jih pustili za sabo, pa pravzaprav še niso umrli. Kot bi nas preteklost na nek način preganjala. Kljub temu, da ne bo intenzivnih čustvenih izbruhov, pa bo mesec november naporen fizično in psihično.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.