Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

November je duhoven

Lili Sorum Anže Godec
Vsi nosimo znotraj sebe modrost. Pridobivamo jo preko grenkih in prijetnih življenjskih izkušenj.

Strah in negativne misli, dvomi se mnogo hitreje realizirajo, ker v njih vnesemo vso svojo energijo. No, denimo zobozdravnika se res bojimo s celim bitjem, ne le z zobmi. Strah doživljamo kot zelo realen, zato naša energija "realno" teče. Kar drvi pravzaprav.

Ironično – ko si nečesa želimo, sami izhajamo iz zavedanja, da tega nimamo. Torej, naša energija biva v pomanjkanju tega. Seveda je zato naš energetski odtis toliko šibkejši. Pretok šibkejši. Razumemo, zakaj torej hitreje manifestiramo slabo kot dobro?

Spomnimo se na pričetek leta in pogovor o veri, zaupanju. Zelo je pomembno, da sebe doživljamo "tam". Kar pomeni, da smo dovolj sposobni, močni in vse, kar je potrebno, da bi bili "tam".

Znanje in modrost sta dve različni zadevi. Enega se naučimo, drugo razvijamo. Eno je poštevanka, drugo je nekaj, kar smo ponotranjili in izvajamo. November bo ugoden za Življenjsko in akademsko učenje. Podpira nas naše zaupanje vase in naš strah, da ne zmoremo. Prvi v smeri k uspehu, drugi neuspehu. Katero pot boste ubrali, je seveda vaša odločitev.

Še tako dolga pot se prične s prvim korakom. Sklepno dejanje je le vabilo, da osvojeno znanje nadgradimo in nato praktično uporabimo.

Kaj je cilj vašega življenja? Diploma? Dobro delovno mesto? Hiša? Drag avto? Dovolite mi, da sem proti koncu skupne poti skozi leto 2012 nekoliko predrzna in rečem, ni res. Cilj je biti srečen. Spoštovanja vredno je biti vi. Ljubezen cveti, ko je svobodna. Radost ustvarja na krilih vetra. Izberite osebe in situacije, ki vam ne samo dovolijo, da ste vI, temveč vas podpirajo in občudujejo.

Delo za dušo: bodite vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.