Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NoVembRa bomo doma

Lili Sorum Anže Godec
November bo čas, ko se bo čustvena razburkanost nedavnega septembra umirila.

Našli bomo svoj pristan in si oddahnili. Ne bomo se odmaknili od hrupa, uživali bomo v družbi oseb, ki jih imamo najraje. Ali pa preprosto spoznali, da smo sami sebi najboljša družba ter uživali ob početju stvari, ki nam prinašajo MIR (poslušanje glasbe, peneča kopel, jesenski sprehod, gledanje televizije, branje knjig in podobno).

November je čas za našo dušo in naše srce. Močno bo izpostavil hrepenenje po naši sorodni duši. Po tistem posebnem srčku, ki daje sladkobo našemu srcu ter mu podari mir in srečo. Prijala nam bo prijetna, ljubeča družba.

Obenem bo to (znova) čas padanja mask. Še zadnje razpoke bodo popustile. Celo leto 2011 je v znamenju sesuvanja laži, fars, zlaganega – nekih navzven lepih slik ter praznega jedra. Kar ozrite se po svetu – ni področja, naj bo to politika, gospodarstvo ali čustven svet vsakega posameznika, ki ne bi bil v tem času postavljen pred točno ta izziv.

Zato si postavite prava vprašanja in bodite ''brutalno iskreni'' – kdo ste, kaj ste, kam ste namenjeni in kako delujete? Pogovorite se z osebami, ki vas resnično poznajo (in jim ne morete lagati), z osebami, ki jim je iskreno pomembno Vaše dobro, ne njihova korist ali plitek pogovor, z osebami, ki so modre in lahko to modrost delijo in vam s tem ponudijo roko.

Oddaljite se od oseb, ki obrekujejo, ki so bile kadarkoli privoščljive in zavistne tuji sreči, od oseb, ki so vam kadarkoli kakorkoli škodovale, grozile, manipulirale z vami, vas izkoriščale. Naj osebe, ki so videti zadovoljne, da nekdo trpi, ne bodo del vašega življenja, saj nikoli ne veste, kdaj bodo pripomogle k vašemu trpljenju in ob tem uživale. Če sami sebe najdete v zgornjih opisih, dajte vse od sebe, da to spremenite.

November je čas Vašega bistva – kot celo leto 2011. Zdaj je trenutek, da svoje bistvo delite s tisto pravo osebo.

Vse dobro in najboljše Vam želim v mesecu novembru. Bodite doma v srcu. Naj Vas spremlja sreča. Zaslužite si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.