Magazin > Horoskop in Numerologija
29 ogledov

Novi nizozemski kralj nagnjen k paranoji

Willem-Alexander EPA
Numerologinja LiLi SoRuM upa, da novemu nizozemskemu kralju naziv ne bo "stopil v glavo".

Kaj o novem nizozemskem kralju pravijo številke?

Willem-Alexander Claus George Ferdinand, rojen 27. aprila 1967

"Novi nizozemski kralj ima celo vrsto imen, krasita pa ga le dve osebni števili - devetki in tri štirice. Je oseba, ki spoštuje trdo delo in poštenost, obenem pa želi delovati v skupno dobro," je za nas povedala numerologinja LiLi SoRuM.

Kot pravi, je Willem-Alexander po numerološkem opisu "popolna izbira za plemiča". "Novi kralj deluje po notranjem občutku, a ker je število 4 zelo močno, se lahko čustvenost števila 9 v kombinaciji s 4 izraža v strahu in paranoji. Je realen človek, ki niha med svetom možnosti in možnih ovir. Ni lahko ohranjati ravnotežje med tema dvema zelo nasprotujoča si številoma, zato je njegov vsakdan poln ekstremnih situacij in nihanj iz ene strani v drugo."

Leto 2013 je kraljevo osebno leto pod vplivom števila 1, ki mu nosi nove začetke ter sveže poti. "Od njega se pričakujeta samostojnost in neodvisnost. To je tudi čas, ko močneje deluje ego, zato upajmo, da mu nov naziv ne stopi v glavo, ampak v srce,“ je še izjavila numerologinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.