Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

Numeroksop za teden od 15. 8. do 21. 8. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Jaz sem Mojster sebe!

Mojstrovina je lahko marsikaj. Običajno imamo mešane občutke, če nas vprašajo, mojster česa si pa ti? Vsak izmed nas je unikat in neponovljiv in kot tak mojster! Ohranjajte bistvo sebe nedotaknjeno in sveto. Kako ste lahko Mojster sebe?

V tem tednu bomo deležni izziva ljubezni do sebe, zato naj vas vprašam: ste ponosni na sebe, točno take, kot ste sedaj?

Število življenjske poti 1
Ozrite se v svoje največje globine. Kdo se skriva znotraj vas, ko ste sami in pri miru? Ste dinamična oseba, zato si v tem tednu vzemite čas za mirovanje in pogled vase.

Število življenjske poti 2
Kako se počutite, ko so večje odločitve prepuščene vam? Se odločate sami, ali na podlagi smernic, pričakovanj? Tokrat izbirajte po svojem občutku! Odločite se.

Število življenjske poti 3
Sprejmite svojo veličastnost. Uporabite notranjega otroka in ustvarjalno žilico za oblikovanje nečesa povsem novega, a vam izjemno lastnega. Bodite bolj Vi!

Število življenjske poti 4
Ne bojte se stopiti na novo pot! Prihranili si boste marsikateri glavobol, če boste sledili sebi! Bodite pogumni kot pionir in odločni. Čas je za korak naprej.

Število življenjske poti 5
Malo upočasnite svoj korak in se ozrite po osebah okoli sebe. Se lahko na njih zanesete? Se lahko na vas zanesejo? Okrepite odnose in poglobite komunikacijo.

Število življenjske poti 6
Dovolite si več razigranosti in tako dovolite otroškim sanjam znova na plano. Česa ste si želeli kot otrok in kako si boste to uresničili kot odrasla oseba?

Število življenjske poti 7
Čas je za polaganje temeljev, ki bodo dolgoročno krepili vaše notranje bistvo in fizično počutje. Ne pozabite na svoje telo. Kako bi lahko bolj zdravo živeli?

Število življenjske poti 8
Morda pa se omejujete? V tem tednu opazujte, na katerih področjih ste siva miška, namesto, da bi bil  ognjemet? Namreč, ravno ognjemet se vam obeta!

Število življenjske poti 9
Radi pomagate drugim, a ne pozabite krepiti tudi sebe. Kako bi lahko svoje obveznosti organizirali na način, ki bi vas krepil in vas celo malo razvajal?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.