Magazin > Horoskop in Numerologija
0 ogledov

Numerologinja odgovarja - ŠIFRA: 17071972

Žurnal24 main
V čem je moj življenski problem, življenska nesreča?

Najprej naj vas potolažim, da se vas ne drži noben hujši karmični dolg, imate pa nekoliko premočno poudarjeno število 7, kar mi pove, da imate zelo visoke zahteve, tako do sebe kot do življenja. Perfekcionizem nam zagotovo nudi dodatno kvaliteto v življenju, po kateri posledično hrepenimo, a nas včasih lahko zagreni, ker se nam dozdeva, da nikoli ni dovolj dobro.

V Številu duše imate celo Mojstrsko število 11/2 - kljub temu, da ste radi sami s seboj, in v umirjenem stanju, pa ste intenzivna oseba, ki ima zelo močno razvito intuicijo. Če ne sledite svojemu notranjemu glasu, ne glede na to kam vas vodi, lahko zanikanje samega sebe na tak način privede do slabega počutja, tudi nervoze. Sprostite se in si prisluhnite. In še nekaj, nihče ni popoln,  zakaj bi morali biti vi?  V novem letu vam želim veliko osebnega uspeha, predvsem pa umirjenosti in spravljivosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.