Magazin > Horoskop in Numerologija
28 ogledov

NuMeRoSKoP 1. – 7. 4. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Sprejemanje sprememb ali beg pred realnostjo v nov svet?

Življenje ni vedno lepo in vsi se kdaj znajdemo v situacijah, ki so naporne in intenzivne. Mnogi si pomagajo z begom v domišljijo ali se predajajo dejavnostim, katere se jim zdijo dovolj imenitne, da zapolnijo čas in praznino (hrana, pijača, zabava, čutni užitki in podobno). No, pa saj sprostitev dobro dene, dokler ne postane Beg pred realnostjo, ki pa nam, vsekakor, vedno sledi (Realnost namreč). 

Število življenjske poti 1
Se soočate s svojimi čustvi ali raje pohitite nekam drugam, kjer ne boli in se od Vas ne zahteva doslednosti ter predanosti?

Število življenjske poti 2
Kolikokrat se zgodi, da Vas razum svari, Vi pa vseeno menite, da so vsi pošteni do Vas? Kolikokrat s Vas že naplahtali v življenju?

Število življenjske poti 3
Kako dojemate sebe kot avtoriteto? Se bojite biti bolj odločni, ker bi Vas osebe okoli Vas zapustile, obsojale, bi bile užaljene ali jezne na Vas?

Število življenjske poti 4
Kako se soočate z zaključki? Preteklost. Ali jo pogrevate, obnavljate in vedno znova podoživljate, pričakujete da se bo ponovilo?

Število življenjske poti 5
Radi iščete vedno nekaj novega, da se ni potrebno ukvarjati z obstoječim, kar zelo radi kar izničite. Veste, Vi ste vedno z Vami.

Število življenjske poti 6
Prisluhnite intuiciji in spoštujte sebe. Včasih je potrebno preboleti in Življenje na novo začeti. Zaupajte vase in upajte na nekaj, česar ne bo nazaj.

Število življenjske poti 7
Dovolite osebam, ki so vredne zaupanja, v vašo intimo. Mnogokrat si ne dovolite sprejeti pomoči in raje odidete novim izzivom naproti.

Število življenjske poti 8
Vsak strah je odveč. Spoznali ste dobro in slabo v Življenju. Nevzdržno in lepo. Sedaj pa uživajte v dobrem in čarobnem. Vsak dan.

Število življenjske poti 9
Se zgodi, da preveč na splošno doživljate vse okoli sebe? Niso vse ženske enake, vsi moški taki in taki. Poiščite unikatnost v vsem, kar vas obkroža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.