Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP 11. 7. – 18. 7. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je teden svežega vetra, poguma in samostojnih poti. Prejšnji teden je bil čas zaključkov in opuščanja boleče preteklosti. Bodite Vi in bodite svobodni.

Število življenjske poti 1
Obeta se vam nov začetek na področju odnosov. Bodisi začetek zveze ali začetek samostojnosti. Pomembno je, da ohranite svojo individualnost. Naj se pokaže pristni Vi.

Število življenjske poti 2
Polni boste zamisli in novih načrtov. Ne sanjarite. Tokrat se jih lotite z vso vnemo. Kaj vam bodo želje, če si jih ne izpolnite. Tu ste, da bi doživeli, ne sanjali. S polno paro naprej.

 

Število življenjske poti 3
Kako dojemate svoje delo in obveznosti? Kaj bi Vas spodbudilo, da bi našli nov izziv in pridali svežino? Poiščite nove cilje. Lenobnost je mimo. Razvijajte se.

Število življenjske poti 4
Nihali boste v razpoloženju in željah. Glede česa se pravzaprav ne morete odločiti? Strah pred čim ždi v ozadju? Zaupajte Vase. Varni ste. Bolj ste sposobni, kot se zavedate.

Število življenjske poti 5
Obeta se Vam čustven teden, ko boste nihali med hrepenenjem po svobodi, toplino in pripadnostjo gnezdecu. Saj to ni vzajemno izključujoče. Vzemite si čas zase.

Število življenjske poti 6
Preverjali boste verodostojnost in preučevali smisel Življenja. Nekoliko bolj boste zaprti vase. Odmik. Ne pometajte čustev pod predpražnik. Priznajte si svoja čustva.

Število življenjske poti 7
Novosti Vas čakajo na poslovnem področju in v načinu, kako organizirate svoje vsakdanje obveznosti. Kdaj in kako zapravljate čas in energijo? Bodite bolj učinkoviti.

Število življenjske poti 8
Obdobje žetve – sprejmite nagrade za Vaše dobro delo. Večkrat boste ganjeni. Kaj Vas čaka v prihodnosti? Stopite korak proti temu. Jutri se je začel.

Število življenjske poti 9
Polni energije boste imeli občutek, da lahko zgradite gradove. Ne načrtujte jih v oblakih, temveč položite temeljni kamen na Zemlji. Vaše delo se bo obrestovalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.