Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSKoP 12. do 18. 4. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
Ta teden bomo potrebovali več miru, da bi si uredili misli in morda umirili čustveno napetost, katera je bila predvsem prisotna v mesecu marcu.

Prisoten bo močan vpliv števila 7, v kombinaciji s številom 4 in 3; kar nam prinaša obdobje introspekcije ter refleksiranja preteklosti in analiziranja nas samih kot pa tudi drugih. Potrebovali bomo več miru, da bi si uredili misli in morda umirili čustveno napetost, katera je bila predvsem prisotna v mesecu marcu.

Lekcije tega tedna:
Kje iščete popolnost? Kdaj je vaša vera neomajana in kdaj dvomite vase? Kdaj se umaknete vase, in ližete rane? Kak pa je izzid odmika – ali se nekaj naučite ali le potlačite? Ali ste dovolj zahtevni do sebe, ko gradite svoje temelje?

Število življenjske poti  1
Iskali boste boljše možnosti na poslovnem in finančnem področju. Preračunavali boste in se trudili izboljšati stanje, v katerem ste, a tokrat se ne boste ukvarjali le s trenutnimi rešitvami. Poslušajte nasvet oseb, ki so se že kdaj znašle v podobnem položaju – tudi s tujih napak se lahko naučimo marsikaj dragocenega.

Število življenjske poti  2
Občasno se vam bo dozdevalo, da je bolečina ali določeni spomini, ki se bodo prebudili, premočna, in se boste odločili ''pomesti pod preprogo'' občutke, dvome, prizadetost in nemara tudi na nek način znova prebujene sanje. Vsi vemo, da zatrta čustva najbolj močno izbruhnejo kasneje, brez milosti. Razmislite torej, če je to pravi pristop.

Število življenjske poti  3
V svojem razmišljanju se boste začutili pionirskega duha, inovativnost ter svežo zagnanost proti novih zamislim in možnostim, katere se vam odpirajo. Zadeve se boste lotili sistematično, skorajda na znanstveni način. Zaupajte svoji presoji in raziskujte prav vse možnosti, ki so vam dane. Uspeh še nikoli ni prišel kar sam od sebe.  

Število življenjske poti  4
V situaciji, ki je dokaj konfliktna, se boste odmaknili in utihnili. Molk se sicer mnogokrat dojema kot strinjanje, a v vašem primeru gre za še prepotreben odmor med diskusijo o nasprotujočih si mnenjih. Sami niste pristaš eksplozivnosti, zato se je nimate namena posluževati, da bo dosegli nek cilj. Umirjen teden bo.

Število življenjske poti  5
Svoj vsakdan boste oblikovali po notranjem občutku, ki pa se  bo vse bolj predajal ustvarjalnosti in nekemu občutku svobode, ki ste ga nekoliko zanemarili v čustveni zmedi prejšnjega meseca. Prepustite se barvam pomladi in ustvarjajte, četudi gre le za sanjarjenje in vašo domišljijo – tako se rodijo genialne zamisli, ki nosijo uspeh.

Število življenjske poti  6
Zavihali boste rokave in se posvetili delu. Razburkana čustva se bodo umirila na tak ali drugačen način. Sicer bo prisotno veliko trme in neprilagodljivosti, a obenem tudi razmišljanja kako naprej. Kdo ste vi in kaj gradi vašo realnost? Predvsem pa se vprašajte, kam si želite v življenju in kako to doseči? Potrebujete dober načrt – posvetite se mu.

Število življenjske poti  7
Določena prepričanja, ki jih nosite v sebi že celo življenje, se bodo pričela spreminjati. Bolj boste dojemljivi duhovnosti in spiritualnosti, kot ste bili prej. Dovolite mističnemu, da se vas dotakne, kot sončni žarek, ki poboža. Nikakor spoznavanje nečesa novega, ne pomeni, da je potrebno to tudi absorbirati. Preprosto eksperimentirajte.

Število življenjske poti  8
Tuhtali boste o svojih čustvih in življenju, ki vam prihaja naproti. Koliko sami zaupate vase in kako je vaše mnenje o vas? Ali vas v življenju vodijo dvomi ali pozitivni pristop? Posvetite se iskreni komunikaciji ter razjasnjevanju odnosov, ki jih imate znotraj družine in z osebami, ki so vam najljubše. Tako boste lažje našli sami sebe. Sledite svoji notranjosti.

Število življenjske poti  9
Odmaknili se boste od okolice ter se predali tuhtanju o vsem mogočem. Osebe okoli vas vas bodo dojemale kot veliko bolj nedostopne kot sicer, a to je le del nekega procesa, ki ga potrebujete da bi umirili svoje misli ter na nek način tudi življenje. Lažje vam bo, ko boste imeli jasno zastavljene cilje ter urejene misli. Noben veter ni ugoden za ladjo brez cilja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.