Magazin > Horoskop in Numerologija
0 ogledov

NuMeRoSKoP 13.–19. 5. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Ti in jaz = Celota. Vedno ste polovica odnosa. Kakšna polovička ste?

Pred nami je čas povezovanja. Dokler ne poznamo sebe, niti ne vemo kaj podarjamo osebi, ki je z nami v odnosu – kakršnemukoli pač. Pomembno je, da vemo, kaj mi potrebujemo, česa si želimo ter kake so naše lastnosti, ki nas označujejo. Kritika ni prijateljska. Kadar pa opazimo, da ima več oseb iz različnega okolja in različnih odnosov o nas enako ali podobno mnenje ali pripombo, pa je prav, da se samokritično opazujemo in tudi spremenimo svoje ravnanje v pozitivni smeri.

Število življenjske poti 1
Pozitivno se boste spopadali z novimi izzivi. Kako bi lahko bili bolj izvirni in morda celo hudomušni v svojem komuniciranju? Popestrite dan svoji okolici s smehom.

Število življenjske poti 2
Nihali boste v svojem mnenju, željah in načrtih. Nič hudega. A bodite korektni do oseb, ki jih Vaši dogovori vključujejo in jih pravočasno obvestite o spremembah.

Število življenjske poti 3
Bodite potrpežljivi do sebe, kajti v tem času se boste na vse odzivali nekoliko bolj čustveno. Ne dojemajte vsake besede kot osebni napad na Vas. Umirjeno dihajte.  
Število življenjske poti 4
Nekoliko bolj občutljivi kot sicer boste, zato naj Vas prehitro ne spopade jeza ali užaljenost. Uvideli boste, da, ko boste zadevo prespali, ni bilo nič drastičnega.

Število življenjske poti 5
Odmaknili se boste od vrveža, pomembno pa je, da okolica razume, da niste užaljeni. Vaše obnašanje bi se lahko interpretiralo kot kujanje. Spočijte si. Oddahnite.

Število življenjske poti 6
Odločnost bo odlikovala Vaše ravnanje. Ne bojte se zamere druge osebe. Tokrat je najbolj pomembno, da postavite sebe na prvo mesto. To storite preveč redko, kajne?

Število življenjske poti 7
Obdobje zaključevanja je lahko zelo boleče. Vseeno, dostojanstveno zaključite odnose, ki do Vas niso spoštljivi. Bodite ljubeči do sebe in se odmaknite. Prav je tako.

Število življenjske poti 8
Čas novih začetkov. Od Vas se bo pričakovala samostojnost. Dokler sami ne poskusite, ne morete vedeti kako je. Neko osebo boste posledično bolj spoštovali. Pogumno.

Število življenjske poti 9
Odnosi z drugimi bodo prevladovali Vaš prosti čas. Znate postaviti mejo osebam, ki od Vas pričakujejo preveč pozornosti? Kdaj pa ste Vam pravzaprav Vi pomembni?

Tukaj lahko izračunate število svoje življenjske poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.