Magazin > Horoskop in Numerologija
6 ogledov

Numeroskop, 14. aprila – 20. aprila

Žurnal24 main
Pred nami je razmeroma miren teden, v katerem bomo iskali več časa zase, posvetili bomo več pozornosti introspekciji in analiziranju svojih odločitev.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 1
Usmerite svojo pozornost v svoje finančno stanje ter poslovno področje. Postavite si nekaj ozko določenih ciljev in nato obenem oblikujte tudi načrt, kako jih doseči. Bodite domiselni.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 2
Ali vam v srcu ležijo kaka stara čustva, za katera ne veste, zakaj so tam in kaj z njimi? Zdaj je pravi čas, da jih raziščete in morda celo ugotovite, da so vmes nekoliko zaspala.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 3
Odkrivali boste sami sebe, kot se še ne poznate – prepoznavali boste neke svoje nove lastnosti in navade. Morda se odločite za novo pričesko, ali pa, da poskusite nekaj povsem novega ter nepoznanega.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 4

Vaša intuicija bo delovala s polno paro v tem času. Zelo močno vas bo vodila v vašem ravnanju in odločanju. Zaupajte sami sebi in svojemu šestemu čutu.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 5
Pričakujte obilo dobre volje ter razigranosti, otroške navihanosti ter nagajivosti. Sprostili se boste in si vzeli čas zase. Preložite obveznosti in resnično uživajte. Pojdite na izlet in se nasmejte sami sebi.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 6
Težko boste našli čas za počitek, kaj šele za prosti čas – čaka vas kup obveznosti ter dela, ki jih boste želeli do popolnosti izpiliti. Ob koncu težkega dneva naj velja stari rek: "Ljubo doma, kdor ga ima."

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 7
Čas je, da se osvobodite določenih omejitev, ki vas zadržujejo, da bi resnično izživeli svoje sanje. Sprostite se in dovolite sami sebi tudi kako neodgovorno traparijo.  A bodite vseeno previdni, da posledice ne bodo negativne.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 8
Imate namen obnavljati svoj dom, zamenjati avto ali nemara le obesiti nove zavese, ki so že dalj časa v omari? Zdaj je pravi čas za investicije v svoj dom, tudi zavarovanje proti požaru in podobno.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 9
Soočate se s svojimi globjimi plastmi. Poglabljate se vase in dobesedno iščete svoj prostor pod soncem.  Želeli boste dojeti, katero je vaše mesto v tem širnem svetu ter kakšen je vaš namen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.