Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

NuMeRoSKoP 15. - 21. 3. 2010

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Teden, ki se pričenja z mlajem, bo pod močnim vplivom kombinacije števil tri in šest. Ne bomo več razdražljivi, niti se nam ne bo mudilo izražati in povedati, kar mislimo.

NuMeRoSKoP 15

 Vsekakor pa se bomo veliko ukvarjali s svojim domom, srcem in ljubeznijo, ki jo čutimo do svojih (morda davno pozabljenih) sanj in otroka, ki smo mi – naš notranji otrok potrebuje več pozornosti in razumevanja.

 

Domišljija in kreativnost bosta bolj intenzivni v tem času, zato si dovolimo sanjariti in posledično ustvarjati lepšo prihodnost. Kake zelo nenavadne zamisli se nemalokdaj izkažejo za izjemne prebliske, ki prinašajo uspeh.

 

Ponedeljek bo poseben dan, v katerem bomo še lažje manifestirali svoje želje – zato bodite pozorni na svoje misli in dejanja.

 

Število življenjske poti 1

Vaše želje bodo veličastne, vaš pogled na svet pa omejujoč. Kombinacija, ki nikakor ne zmore obroditi sadov. Seveda je modro, da racionalno in realno razmišljate, a preudarite, ali morda tega ne počnete v lastno škodo. Določene odločitve boste tudi uradno potrdili in oznanili svetu okoli sebe.

 

Število življenjske poti 2

Opazovali boste sami sebe in razlike v razmišljanju ter čutenju, ki so se pojavile v zadnjih nekaj letih. Težko se boste odločili, kaj je res tisto, kar vas gradi in

Lekcije tega tedna:
Ali ste povezani s svojim notranjim otrokom? V kolikšni meri izražate svoje bistvo, svoja čustva? V kolikšni meri živite sanje, po katerih ste hrepeneli kot otrok? Kje se počutite doma? Kaj pravzaprav simbolizira beseda ''dom'' ?

 

vam pomeni največ na svetu; na nek način pa se zavedate, da bi bilo potrebno kar nekaj dela, da bi zadane cilje dosegli. Si morda zato zatiskate oči?

Število življenjske poti 3

Počutili se boste razigrane in neverjetno optimistične, a obenem zelo občutljive – ne bo potrebno mnogo negativnih dražljajev iz okolice, da bi se vaše prijetno počutje spremenilo v tesnobo, zaskrbljenost in tudi črnogledost. Nahajate se v izredno inovativnem času, zato dovolite domišljiji ustvarjati.

 

Število življenjske poti 4

Izostril se bo vaš čut za druge osebe, ker se bodo določene čustvene situacije umirile. Vsi smo bili mnogo bolj občutljivi ter tudi razdražljivi v zadnjih dveh ali treh tednih. Zdaj je čas, da spustimo morebitne zamere, ki so nastale v tem obdobju ter za ustvarjanje bolj globokih in iskrenih odnosov z osebami, ki so vam ljube.

 

Število življenjske poti 5

Vaša podjetna žilica bo ustvarjala z občutkom radosti in zanosa. Ne omejujte se, misleč, da nečesa ne zmorete. Saj ne morete zagotovo vedeti, če ne poskusite – pa čeprav le znotraj vaše domišljije ter sanjarjenj. Vsi večji in uspešni projekti so se ravno tako pričeli, z zamislijo. Zakaj menite, da so vaše slabše ali neumne?

 

Število življenjske poti 6

Obdobje čustvenega nihanja se za vas ni končalo, ne bo pa več tako intenzivno. V tem tednu boste prišli do zaključkov in uvidov, razumevanja sebe, drugih in same situacije, ki je za vas boleča. Potrudite se preteklosti prepustiti pretekle dogodke, vi pa se osredotočite na prihodnost. Vsako slovo je boleče, a je obenem tudi ponovno rojstvo.

 

Lili Sorum | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Število življenjske poti 7

Občutili boste svež zagon, novo energijo in mnogo zabavnih idej, kako bi lahko preživljali svoj čas. Postavili se boste zase in svoje želje, obenem pa tudi vztrajali pri nemogočem. Dovolite tudi drugim osebam, da pridejo do besede ter vam argumentirajo zakaj imajo določeno mnenje, četudi se z njimi ne strinjate (tudi kasneje).

 

Število življenjske poti 8

Veliko bo pogovorov, predvsem čustveno obarvanih, a mnogo bolj umirjenih kot v preteklih dveh ali treh tednih. Premagajte svojo zadržanost in sramežljivost, a obenem ne vztrajajte pri nečem, kar veste, da boste le stežka dosegli. Prisluhnite drugim. Postavite se v njihov položaj in se potrudite razumeti. A ostanite iskreni do sebe in VI, sicer bo vse delo zaman.

 

Število življenjske poti 9

Primerjate se lahko z radostnim mačjim mladičkom, ki se prekopicuje po udobnem fotelju in lovi klobčič volne. Če si boste dovolili, lahko v tem času ustvarite mnogo prijetnih trenutkov, ki bodo vodili v situacije, katere podpirajo razvoj vaših najbolj nenavadnih ciljev in želja. Vse, česar se dotaknete, se spreminja v zlato. Izkoristite.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.