Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSKoP 17. 5. do 23.5. 2010

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
V nas se bo prebudila majska kreativnost, domiselnost in dobra volja.

 

Prebudili se bomo, a zelo pomembno je, da se ne obremenjujemo s pričakovanji drugih, temveč sledimo svojemu srcu in notranjemu občutku radosti. Zelo nam bo pomagalo, če si bomo življenje nekoliko bolj učinkovito organizirali.

Število življenjske poti 1
Razigranost, ki vas bo na trenutke popadla, se bo mešala z občutki krivde in črnogledosti. Vedno ste bili pionirskega duha, torej tudi v tem času sledite svojim vizijam. Trma je v teh primerih dobrodošla – kar spomnite se, kako so izumili smodnik? Pa žarnico? Vsekakor ne tako, da so se vnaprej obsodili na neuspeh.

Število življenjske poti 2
Preplavljala vas bo nagajivost ter radost. Okolica se bo zlahka okužila vašega nasmeha in razigranosti. Edina težava bo, da boste vsake dve minuti želeli nekaj drugega. Trudili se boste uveljaviti svojo voljo, kar pa ni vaša navada, zato se ne boste dobro počutili najbolje. Dovolite si otroško razposajenost in preprosto uživajte.

Število življenjske poti 3
Usmerjeni boste v prinašanje lepega v medsebojne odnose in v negovanje vezi, ki set jih stkali v pričetku tega leta. Predvidevati je, da boste kot majhen sonček prinesli nasmeh na obraze vaših sogovornikov. Nikakor ne pozabite na sebe in svoje želje ter potrebe – ne klonite pod zahtevami drugih, kadar vas silijo v nekaj, kar niste vi.

Lekcije tega tedna: Ali izražate svoja čustva, želje, potrebe in mnenja? Ste zadržani, kadar predvidevate, da si okolica želi nasprotno od tega, kar si želite vi? Kolikokrat povozite svoje bistvo, da bi ugajali drugim? Kdaj pa uporabljate svojo avtoriteto ali markantnost, da bi druge prisilili v nekaj, kar vam ugaja, njim pa ne?

 

Število življenjske poti 4

V svoji dobri volji boste našli resnobnost, ki je vsekakor mnogokrat ovira na vaši poti. Pustite vsaj zdaj dvome in potrebo po ''počasi pa sigurno'' ob strani ter se prepustite življenju. Čas, ki ga boste preživeli v neki refleksiji življenja, tokrat uporabite kot nauke za prihodnost. Kaj vas je preteklost naučila? Vaše življenje je najboljši učitelj.

Število življenjske poti 5
Vašo ustvarjalnost boste uporabljali predvsem v poklicnem delu vašega življenja. Znate se sprostiti in užiti življenje, torej zdaj prisluhnite svoji inovativnosti. Morda bi premislili, kje v poslovnem svetu bi vam lahko ravno ta domiselnost pomagala. Združite svojo razposajenost z resnostjo.

Število življenjske poti 6
Nekoliko bolj boste čustveno občutljivi. Zelo hitro boste dojemali besede drugih kot napad. Večkrat se spomnite, da je ta teden le pretirano čustven in da verjetno v tem hipu bolj intenzivno dojemate situacijo, kot v resnici je. Ko se boste dobro naspali, bo svet lepši. Čas je, da določene stvari spustite, da odidejo. Tudi bolečino in žalost. Več počivajte kot sicer.

Število življenjske poti 7
V nasprotju z vašo previdnostjo ter perfekcionizmom boste ta teden z navdušenjem preizkušali novosti ter celo sami inovativno pričenjali nove projekte. Prisluhnite svoji izvirnosti in jo izpopolnite s svojim bolj strokovnih pristopom. Dovolite, da se vaš razum in znanstveni pridih pomešata z otroško domišljijo in ustvarjajte.

Število življenjske poti 8
Vaša intuicija bo delovala pospešeno in bolj intenzivno. Delali boste na harmoniji v odnosih, v povezovanju in kvalitetnejši komunikaciji. Trmoglavost prejšnjih tednov bo sicer splahnela, boste pa morda na trenutke preveč občutljivi. Izberite raje pozitiven pogled na svet in vero v to, da je vse možno in da je življenje lepo.

Število življenjske poti 9
Polni boste ustvarjalnih zamisli in pa prebliskov domišljije. V poslovnem svetu si lahko pomagate s temi nenavadnimi idejami, ki so včasih lahko najbolj genialna rešitev iz zagate, s katero se spopadate. Zaupajte vase. Nato pa se lotite dela. Z brezpogojno vero v uspeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.