Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSkop 17. 9.–23. 9. 2012

numerologija Shutterstock
Ponovno nas valovi Življenja spodbujajo, da pogumno poprimemo bika za roke in se soočimo z Življenjem ter dopustimo spremembe.

Število življenjske poti 1

Katere osebe v vašem življenju so vam dragocene in zakaj? Pomembno je, da se tudi vi potrudite biti dragulj v življenju drugih oseb.

Število življenjske poti 2

Strahovi so naučeni. Naj vas zatorej nebo strah nečesa, kar ne obstaja; je le rezultat učenja. Naučite se drugače. Biti neustrašni.

Število življenjske poti 3

Ovire so lahko izzivi, lahko življenjsko učenje ali pa izgovor, da se nečesa ne lotite. Samo vi sami pri sebi veste kako in kaj.

Število življenjske poti 4

Včasih nas Življenje prisili k spremembam, kadar sami predolgo odlašamo. Ne bodite preveč rigidni in trmast. Lepo vas čaka.

Število življenjske poti 5

Čustva so naš vodič, naš prijatelj in ne nasprotnik. Torej, prisluhnite sebi in si ne zatiskajte oči. Ubežati ne boste mogli.

Število življenjske poti 6

Odmaknili se boste od vrveža in nekoliko prepustili toku Življenja, da poskrbi za pereče teme. Zaupajte, da bo vse dobro.

Število življenjske poti 7

Bodite odločni in aktivni, ne pa tudi zaletavi. Sam mesec september je vihrav, ne bodite taki še vi. Ujemite trenutek.

Število življenjske poti 8

Poznate občutek, ko imate nečesa dovolj? No, tako se bo vam dogajalo. Koga ali česa imate preprosto dovolj?

Število življenjske poti 9

Postavite se za sebe in svoja načela. Ne dovolite drugim, še manj pa sebi, da bi hodili po tistem, kar je vam pomembno in sveto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.