Magazin > Horoskop in Numerologija
790 ogledov

NuMeRoSKoP  18. 1. do 24. 1. 2021

numerologija Shutterstock
Z veliko domišljije naprej.

Lekcije 3. tedna: 
Kam bi pa prišli brez domišljije? Kako pust bi bil svet brez barv in navihanosti, smeha in radosti. Prebudimo notranjega otroka, otroško nabritost in pa predvsem vero, da je prav vse možno. S tem pristopom se lotevajmo največjih težav, ki se morda zdijo (zdajle še) nerešljive.
 
Domišljija je še kako pomembna. Pomaga nam pri reševanju težav, obenem pa lahko seveda tudi zelo pripomore pri ustvarjanju zapletov, tam, kjer jih ni. V tem tednu se oslonite predvsem na dejstva, ne na govorice in morebitno reakcijo domišljije, ki se je odpravila po negativni poti. Včasih nam jo tudi zagode, kajne?
 
Naj bodo vaši dnevi bolj barviti. Morda si boste prinesli cvetje v službo, prižgali dišečo svečko, morda odeli v bolj živahne barve,… Popestrite svoje domače in delovno okolje. Prazniki so mimo, razloga za prazničnost pa ne potrebujemo, le hvaležnost za vse, kar dobrega imamo kot denimo življenje. V trenutkih, ko se zdi, da vse narobe gre, se spomnite na tiste, ki se borijo za življenje. Z njihovega vidika ste super, ne glede na vaše najhujše težave.  
 
Vedno je lahko bolje, vedno je lahko slabše. V resnici pa samo je, kot je. Kako bi lahko torej dano izboljšali?
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kako lahko svoj največji izziv spremenite v darilo?
Kaj je največje darilo življenja?
Komu ste vi darilo?
 
 UGODEN ČAS ZA:
Prijetno presenečenje
Igrivost in navihanost
Pogovor z mlajšimi ali nezrelimi
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Lahko bi se prebudili spomini ali pa strah iz preteklosti. Ne hranite ju. Osredotočite se na sedanjost in prihodnost. Kaj želite ustvariti?
 
Število življenjske poti 2
Bodite spontani, drugačni, dinamični in nevsakdanji. Kako se počutite ob teh besedah? Naj ta teden ne mine brez zabave.
 
Število življenjske poti 3
Naj vas srce vodi. Zelo možno je, da boste kar malo na sveže zaljubljeni in morda bolj v oblakih. Uporabite to energijo za ustvarjanje lepega.
 
Število življenjske poti 4
Lažje boste razumeli zagate pred vami, kar ne pomeni, da bodo izginile. Pa so res pomembne? Morda jih sploh ne boste niti opazili. Več počivajte.
 
Število življenjske poti 5
Spremenite svoje cilje in s tem usmeritev energije. Bodite bolj drzni, bolj odločni. Kje bi bil že čas, da se postavite za sebe in zakaj? Pa se boste?
 
Število življenjske poti 6
Nagrade za vaše sočutje so na poti, le opaziti jih je treba, kar je včasih težko. Lahko bi se pojavil nekdo iz preteklosti ali pa ponovna priložnost. Previdno. 
 
Število življenjske poti 7
Čas je za nekaj novega, kar vam podarja svež val energije. Izbirajte tisto, kar vas krepi. Bo drugič čas za predelovanje preteklosti. Zdaj le naprej!
 
Število življenjske poti 8
Dovolite, da vam nekdo pomaga. Prejmite drugačno pot, lotevajte se obveznosti drugače. Naj bo to teden preskušanja. Bodite igrivi ob tem.
 
Število življenjske poti 9
Domišljija bi vam znova lahko ponagajala, zato bodite še posebej pozorni na dejstva. Morda pa ste si nekaj malo drugače zapomnili, kot je bilo?
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.