Magazin > Horoskop in Numerologija
0 ogledov

NuMeRoSKoP 23.–29. 9. 2013

Lili Sorum Anže Godec
''Vsak trenutek ustvarjamo. Zato bodimo pozitivno naravnani vedno.''

Teden, ki mu vlada število 3 nas v mesecu čustvenosti opominja, da sami ustvarjamo Realnost. Domišljija deluje. Seveda. Saj je domišljija. Nima drugega dela. Ali je usmerjena v pozitivno ali negativno smer pa odločamo mi. Kako razmišljate? V + ali v -?

Število življenjske poti 1
Strah je le misel. Ideja. Morda se je v Preteklosti nekaj grdega zgodilo, ampak verjetno ste kdaj tudi po stopnicah že padli, pa se to ne zgodi vsakič, kajne? Pogumno. Premagajte vse ovire.

Število življenjske poti 2
Čas, da premaknete meje dosegljivega. Zakaj bi sebe omejevali? Ste prepričani, da nečesa ne zmorete? Zakaj? Vse kar mislite o sebi, so le misli. Poskusite jih spremeniti in poskusite znova.

Število življenjske poti 3
Kadar vas je strah, da vam ne bo uspelo, je pomembno, da si nečesa dovolj želite, da boste kljub temu poskusili z vso vero vase in v uspeh. Pa kaj, če vam v prvo spodleti? Ponovite dokler ne uspe.

Število življenjske poti 4
Razum deluje premočno. Ne iščite ovir, preprek in s tem izgovorov, da sploh ne poskusite. Danes bi bili v jamah, če bi vsak izumitelj tako razmišljal. Ne, nič slabši niste od njih.

Število življenjske poti 5
Vaša domiselnost bo uspešna. Lotite se zamisli, s katerimi se poigravate že nekaj časa. Dajmo, takoj sedajle se spomnite nečesa, kar je ali pa ni preveč vsakdanja ideja… Zavihajte rokave. Takoj.

Število življenjske poti 6
Kdaj, kje in zakaj ste se nazadnje počutili iskreno ljubljene in varne? To si postavite za cilj. Lepo je, da želite ugoditi drugim. Dajte tudi sebi. Zaslužite si najlepše tega sveta. Ljubezen.

Število življenjske poti 7
Nenavadne zamisli ne bodo nič nenavadnega v tem času. Bodite inovativni. Zakaj bi se omejevali? Dejstvo, da nihče tega ne počne na tak način, pa res ne more biti razlog, da ne bi  poskusili.

Število življenjske poti 8
Sprejmite pomoč in osebe okoli sebe, ki vam želijo dobro. Predvsem pa bodite ponosni na sebe, če ste se naučili razlikovati med iskrenostjo in hinavščino. Družite se z vam dragimi ljudmi.

Število življenjske poti 9
Ustvarjajte. Odprite vrata odejam, nagajivosti in razigranosti. Skozi igro in sproščen smeh se nam porodijo zamisli, ki nosijo uspeh in radost. Vzemite si več časa za sebe, sprostitev in zabavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.