Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

Numeroskop: 25. 2. - 3. 3. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Vzemite si čas, da doživite trenutek.

Naše Življenje je naša odgovornost. Kako skrbite za to, da ste srečni in notranje izpolnjeni? Domača naloga: poskrbite za svoj srček in storite nekaj za vašo dušico. Tempo življenja je hiter in dinamičen. Vse prevečkrat pozabimo na lepoto trenutka ali drobnih malenkosti, ki bi nam polepšale dan, če bi jih le opazili. Vzemite si čas, trenutek in namerno poiščite iskrico.

Število življenjske poti 1
Tako kot ste vi unikat, so vse osebe okoli vas edinstvene. Si vzamete čas, da bi vedeli kaj je vam ljubim osebam pomembno ter kaj jih osrečuje?

Število življenjske poti 2
Radi pričarate prijetne trenutke vašim dragim osebam. Ali znate sprejeti, ko nekdo drug želi podariti vam nekaj lepega?  Vam je nemara nelagodno?

Število življenjske poti 3
Prepustite se svoji ustvarjalni iskrici in polepšajte ta čas sebi in svojim dragim. Zagotovo vas v pripravi presenečenj nihče ne prekaša.  Razveseljujte.

Število življenjske poti 4
Čeprav ste običajno dokaj neizvirni, pa si v tem času dovolite biti norčavi in sproščeni. Je čas za delo in je čas za zabavo. Zabavajte se. Posvetite se sebi.

Število življenjske poti 5
Prevladala bodo čustva in nagajala bo tudi vaša negotovost. Zakaj dvomite v večnost? Saj obstaja veliko več kot le ta trenutek. Odprite oči.

Število življenjske poti 6
Obdobje, ko bodo na prvem mestu odnosi in sprememba načina komunikacije. Pomembno je, da ste spoštljivi predvsem do sebe. Vedno.

Število življenjske poti 7
Kako ravnate kadar se počutite izdane ali ogoljufane? Izigrane? Resnica je Resnica, ne glede na laži, v katere je oblečena. Bodite mirni.

Število življenjske poti 8
Dajete vse od sebe, uporabljate vse svoje sposobnosti in darove? Ali se nahajate na pol v dremežu? Bodite najboljši, kar ste lahko vedno.

Število življenjske poti 9
Notranji občutek vas bo spodbujal na nova pota. Prisluhnite. Ni treba storiti korenitega koraka takoj, uberite raje več manjših.

Število življenjske poti lahko izračunate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.