Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

NuMeRoSKoP 25. – 31. 3. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Vsak posameznik je odgovoren za lastna dejanja.

Vsi poznamo občutke krivde, kadar nismo ''pridni''. Občutki krivde naj bodo vodilo in ne hromilo. Vaš namen ni trpeti, ampak se naučiti. Osebe, ki na vas pritiskajo in vam vsiljujejo občutek manjvrednosti, pa vas skušajo manipulirati in niso za vas dobre. Izbirajte dobro za sebe in delujte dobro za druge.

Število življenjske poti 1
Spreminjalo se bo vaše dojemanje sveta in Življenja. Veste, rado se Vam mudi naprej in naprej, ampak sami sebe vedno vzamete s seboj povsod. Delajte na sebi in na občutku lastne vrednosti ta teden.
Število življenjske poti 2
Čustvenost ni šibkost, lahko pa ste šibki v postavljanju meja. Sedaj je pravi čas, da se v popolnosti zavedate svoje dragocenosti. Močni ste. Nič ni narobe s tem, da se oddaljite od oseb, ki Vas izkoriščajo.

Število življenjske poti 3
Ste oseba srca in notranjega občutka. Tokrat prisluhnite razumu in logiki. Ko združimo intuicijo in Razum, ustvarimo pravo ravnovesje in občutimo harmonijo v Življenju. Kako se počutite v lastni koži?

Število življenjske poti 4
Se kdaj zgodi, da ste vesti in pridni, a Vaš trud ni poplačan? Kako bi lahko dano situacijo obrnili? Zagotovo si zaslužite spoštovanje in prepoznavnost ter seveda tudi plačilo za dobro delo. Ali dobro delate?

Število življenjske poti 5
Sedaj je najbolj ugoden trenutek (no, teden) za prodornost. Bodite pogumni in stopite korak dalj, kot bi sicer. Ne tvegate kar brezglavo, ampak podajte se končno v vode, o katerih sanjate že dolgo. Uspeh sledi.

Število življenjske poti 6
Krivda je pomemben del vašega dojemanja odnosov. Kdaj krivite osebo, ki pravzaprav ni vzrok /krivec, da bi Vam ljuba oseba ostala lepa in nedolžna? Snemite rožnata očala, morda ni vse tako kot se dozdeva.

Število življenjske poti 7
Ste oseba realnega pogleda na Življenje, zato Vas spodbujam, da pokukajte na svet z očmi otroka. Zakaj iščete potrditve in dokaze, ko vendar v srcu nosite odgovore? Življenje ni v knjigah in analiziranju. Doživite ga.

Število življenjske poti 8
Prevzemanje odgovornosti je povezano tudi s prevzemanjem nagrad za dobro delo. Če ste del življenja posvetili dobremu delu za druge, se naučite tudi sprejemati geste prijaznosti od drugih. To pa ni vedno lahko, kaj?

Število življenjske poti 9
Od vseh izmed nas se boste Vi najbolj ubadali z vzorci, ki so povezani z občutki krivde. Vas kdo manipulira, črni ali pretirano kritizira? Se Vi tako vedete do ljudi, ki jih ljubite? Potem razumete, da to ni Ljubezen?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.