Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

NuMeRoSKoP 26. 4. do 2. 5. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
Znotraj nas se bo odvijal boj med razumom in srcem.

Sam mesec nas prizemljuje in deluje na racionalni ravni, vpliv števila 9 tega tedna, pa posluša srce in svojo intuicijo. Predvidevati je, da boste zaključevali z določenimi projekti, ki so se pričeli pred nekako osmimi do desetimi tedni. Kljub temu, uporabite močan vpliv števila 3 tega leta in se ne odrecite svojim sanjam tako hitro – v najbolj nenavadnih, da tudi norih, idejah se običajno skrivajo najboljše rešitve.

Lekcije tedna:
Kdaj ravnate na podlagi čustev in kdaj na podlagi razuma? Kdaj poslušate notranji glas, intuicijo, da vas vodi in kdaj sami sebe nasilno vkalupljate ter silite v nekaj, kar ni čutiti ''prav'' ? Koliko dovolite svoji domišljiji, da vam pomaga pri vaših odločitvah? Uporabljate izvirnost, ustvarjalnost ali le suhoparen pristop ''moral/a bi'' ?

Število življenjske poti 1
Mudilo se vam bo nekam naprej v življenju; nekaj ustvariti, nekaj pričeti – a niste še dokončali zadanega. Vprašajte se, ali je ta nov zagon pravzaprav beg od nečesa, s čemer se ne želite soočiti? Ali je to nekaj trdnega ali je le muha enodnevnica, katerih je bilo že premnogo v vašem življenju?

Število življenjske poti 2
V komunikaciji boste uporabljali čustveno noto pri izražanju vaših misli. Nihali boste med ranljivostjo ter čustveno otopelostjo; obenem pa si boste želeli preprosto oditi. Razmislite o tem, koliko in kaj pravzaprav poveste s tem, da se skrijete v svojo lupino ter koliko možnosti ima ''sogovornik'', da zmotno interpretira vaš molk.

Število življenjske poti 3
Kljub vsem zapletom tega tedna, se boste počutili dobro in boste izražali neko veselje, ki bo nalezljivo za okolico. Čustveno življenje bo bolj intenzivno, a obenem čudovito. Izkoristite pomladne žarke za tiste prekrasne občutke zaljubljenosti – v vsako jutro posebej, v vsak trenutek, ki vam ga življenje podari.

Število življenjske poti 4
Nekoliko se boste zaprli vase in postali bolj molčeči kot pretekli teden, ker boste pretehtavali česa si želite v življenju in kaj bi bilo modro opustiti. Kaj so temelji, na katerih gradite svojo prihodnost? Ali imate točno določeno vizijo kam si želite prispeti na poti, ki ste si jo izbrali?

Število življenjske poti 5
Vaše razpoloženje bo nihalo kot pozornost razigranega mladega mačjega mladička – ko boste opazili nekaj novega, boste dirkali za tem. Okolica vam bo težko sledila, še težje vas bo razumela, zato se ne hudujte, ko bodo nepotrpežljivi z vami. Uživajte v prelepih dnevih.

Izračun številke življenjske poti.

Število življenjske poti 6
Počutili boste neko na novo najdeno domačnost ter ljubečnost, obenem pa se zavedate, da je veliko ljubezni in neke topline umrlo. Vzemite si čas za razmislek o preteklih osmih do desetih tednih in na nek način ''posodobite'' sebe in svoj pogled na svet. Čas je, da se poslovite od starega ins prejmete novo, ki bo zagotovo lepše.

Število življenjske poti 7
V določenih trenutkih vam bo vaša čustvena plat močno odveč ter bo povzročala veliko slabe volje v vas samih. Misli kot ''kaj mi je tega treba'' bodo pogoste; trudili se boste svoja čustva urazumiti ter spraviti v red, a žal ne bo šlo. Večkrat si boste želeli oditi in nikoli pogledati več nazaj. A veste tusi sami, da to ni rešitev.

Število življenjske poti 8
Na poslovnem področju boste končno dokončali zadane cilje. Morda tudi do konca razvili zamisli o poslovnem udejstvovanju in pričeli razvijati nove, ali pa se boste premislili in opustili zadane cilje. Veliko bo čustvenega pridiha in tuhtanja kako zaključiti in oditi iz boleče situacije. Bodite iskreni.

Število življenjske poti 9
Izjemno čustvenem teden, ko vas bo predvsem vleklo stran od vsega, kar vas je kadarkoli prizadelo in kar vas danes na to spominja. Kljub temu, življenje čarobno poskrbi, da dobimo kar potrebujemo v danem trenutku; tudi pomoč in tako tudi potrebne izzive, da presežemo neke svoje strahove, stare rane in miselne vzorce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.