Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

NuMeRoSKoP 3. 5. do 9. 5. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
Čaka nas kar nekaj izzivov, povezanih z avtoriteto in občutkom, da nas nekdo prisiljuje v določeno ravnanje.

Vsiljevanje svojega mnenja drugim tudi ni prava pot. Veliko bo situacij, v katerih bomo želeli dokazati, da imamo prav za vsako ceno. Trma in tovrstno ravnanje VEDNO škoduje komunikaciji ter ljubečnosti v odnosu – si tega želite ?

Število življenjske poti 1

Vaša ognjevitost se bo v drugi polovici tedna nekoliko umirila, ker boste kaj kmalu deležni podobnega ravnanja kot ga sami oddajate. Včasih se je potrebno resnično postaviti v kožo druge osebe, da bi razumeli kaj počnemo s svojim ravnanjem – če pa tega ne storimo, pa se zgodi lahko tudi, da življenje samo poskrbi, da se znajdemo v podobnem položaju.

Lekcije tedna:
Kdaj prevzamete pobudo tudi v situacijah, kjer se pričakuje od vas, da ste vodeni? Kdaj vas podrejeni položaj moti in kdaj ga izkoristite, da preložite odgovornost na druge? Koliko zaupate svoji lastni avtoriteti in kako jo izražate? Kaka je vaša integriteta? Koliko sledite svoji inovativnosti in zaupate vase? Kdaj ste zaletavi in ravnate nepremišljeno? Kaj pa je tisto, kar vas prisili razmišljati izključno previdno in skorajda črnogledo?

Število življenjske poti 2
Sledite radostnim in nagajivim zamislim ter se igrajte z razsežnostjo življenja, ki je neomejena. V službi/šoli/ situaciji, ki bo uradnega tipa se postavite zase in svoj projekt, zamisel ali sanje. Koliko podpore boste prejeli od svoje okolice, zdaj in kasneje, je v veliki meri odvisno koliko sami verjamete v svoje sposobnosti in izvedljivost vaših sanj.

Število življenjske poti 3
V sebi boste občutili strah pred zavrnitvijo. Kljub temu pa se postavite zase in svoje bistvo. Če nikomur ne škodite s svojim mnenjem ali ravnanjem, potem ga ne spreminjajte in ostanite zvesti sami sebi ter svojemu bistvu. Življenje je vaše; vse posledice – tako pozitivne kot tudi negativne – nosite sami, torej naj bo odločitev vaša in ne nekaj, kar drugi želijo od vas.

Število življenjske poti 4
Počutili se boste kot pubertetnik, ki uporniško kljubuje vsaki tuji zamisli, kaj šele navodilu ali zahtevi. Iskali boste način kako se izogniti vsemu, kar bo dišalo po prisili ali tuji energiji. To sicer ni podobno vam, a očitno potrebujete tudi občutek svobode in pravice do uporabe besede ''ne''. Zaupajte v svoje odločitve in presojo. Imejte pa obenem tudi mejo, da ne bo vse ''ne'.

Število življenjske poti 5
Trmasto boste vztrajali pri svojem mnenju, ki ga boste zagovarjali predvsem v odnosih z osebami, ki so vam najljubše. Razmislite, zakaj ste toliko lažje agresivni v komunikaciji ravno z osebami, ki bi si zaslužile kar največ vaše prijaznosti in tolerance. Tudi izogibanje pogovora je prisila, ker druga oseba z vami – razen, da se seveda strinja – ne more komunicirati.

Izračunajte svoje število življenjske poti.

Število življenjske poti 6

Vaš odnos bo zadržan in bolj tih v primerjavi s prejšnjimi dnevi, kar bi bilo lahko razumljeno kot hladno in uradno, tudi nekoliko negativno. Vsekakor ne boste odstopili od mnenja, ki ga imate. Vztrajnost je dobrodošla, a tanka je meja med zdravim vztrajanjem ter trmo, ki ne prinaša ničesar pozitivnega in ne sprejema novega. Bodite odprti za novosti v življenju.

Število življenjske poti 7
Izjemno boste občutljivi na tujo agresivno vsiljevanje mnenja ali volje. Ste tip človeka, ki ima močno izdelano mnenje, ki temelji na preverljivih dejstvih, zato ne spoštujete ljudi, ki polagajo več pomena ne neke majave besede; posledično ne prenesete, da bi vam taka oseba ''solila pamet''. Stojte za svojim mnenjem in dovolite času čas – resnica se vedno pokaže.

Število življenjske poti 8

Ko se boste počutili, da nekdo želi vplivati na vas, se boste oddaljili od te situacije ter tudi osebe. Čustveno intenziven teden, ko boste trgali vezi med vami in preteklostjo. Bolj boste občutljivi in ranljivi, posledično tudi razdražljivi. Zavedajte se, da svet ni vaš sovražnik in, da naj bi bilo življenje lepo. Ne grenite si ga po popolnoma nepotrebnem.

Število življenjske poti 9
V sebi boste čutili veliko nove energije ter novega zagona, svežih zamisli ter poguma. NE dovolite skeptikom, da bi povozili vaše sanje in načrte še preden bi jim sploh posvetili dovolj pozornosti in truda. Tokrat ni čas za dvome, temveč za zaupanje in vero vase. Večkrat boste razdražljivo reagirali ter trmarili, da imate prav. Bodite previdni, da ne postanete nesramni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.