Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

Numeroskop - 31. 3. 2008 – 6. 4. 2008

Žurnal24 main
Pred nami je zabaven teden, ko se bomo težko spravili k delu. Morda bomo nekoliko raztreseni, misli nam bodo uhajale nekam drugam, želeli si bomo zabave in več prostega časa, mikalo nas bo, da bi delo prelagali na pozneje.

Število življenjske poti 1
V svojem družinskem krogu zahtevajte nekaj pozornosti tudi zase – na miren način preusmerite pogovor nase. Družina je čudovita celota, katere (enakovreden) del ste tudi vi. Odpovejte nekaj obveznosti ter si privoščite kvalitetno preživljanje časa s svojimi bližnjimi.

Število življenjske poti 2
Nihali boste med obvezami in uživanjem v prostem času z drugimi, obenem pa si boste želeli čas samo zase. Težko vam bo ugoditi v tem tednu, kajti vaše razpoloženje ter same želje se bodo menjavale. Kaj hitro vam bo postalo dolgčas in boste drveli nekam drugam …

Število življenjske poti 3
Zdaj je pravi čas, da uredite vse, kar ste odlašali ali naredili bolj površno. Čeprav vam po mislih hodi že poletni dopust, vam obveze ne uidejo. Ste pod vplivom števila 8, ki vam pomaga pri učinkovitosti in organiziranosti – izkoristite!

Število življenjske poti 4
Kljub temu, da ste po naravi odgovorna oseba, vas bo v tem tednu mikalo, da bi ˝prešpricali˝ določene zadolžitve. Proti koncu tedna lahko pričakujete, da boste kljub želji po zabavi uredili in dokončali večino zadanih nalog.

Število življenjske poti 5
Čaka vas zelo zelo energičen teden, poln dogodivščin … Zdelo se bo, da nimate trenutka miru. Sicer vas morda čaka nekaj omejitev, ampak ko se boste za nekaj odločili, boste dobesedno neustavljivi.

Število življenjske poti 6
Tale teden je kot nalašč za prijateljska srečanja, klepetanje, izmenjavanje izkušenj in svetovanje. Prisluhnite najprej sebi, nato drugim. In zavedajte se, da včasih delo resnično lahko počaka. Uživajte !

Število življenjske poti 7

Pričakujte teden dobre volje, prijetnega druženja in smeha. Morda boste čutili povečano potrebo po izražanju samih sebe, svojemu jazu; morda boste želeli uveljaviti svoj prav ali pa se le otročje prekopicevati. Dovolite si! Živite tukaj in zdaj, zato se imejte v tem trenutku lepo.

Število življenjske poti 8
Počutili se boste, kot da vam nič ne gre tako, kot ste načrtovali – pogrešali boste svobodo, prostost … Na živce vam bodo šla rutinska opravila, dolgočasne obveznosti ter dolžnosti, ki vam jih bodo nalagali drugi in vas s tem na nek način omejevali.

Število življenjske poti 9

Končno lahko malo lažje zadihate. Sprostite se, pojdite ven na kosilo, udeležite se gledališke predstave, privoščite si polet z balonom … Tale teden je vaš in samo vaš; vzemite si čas zase in uživajte v tem, kar v vas zbuja najlepše občutke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.