Magazin > Horoskop in Numerologija
13 ogledov

NuMeRoSKoP 4. 7. - 11. 7. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas, ko se nam pred očmi pojavijo strahovi, ovire in predvsem pričakovanja drugih. Presodite, kaj so vaše želje, ter ali so uresničljive. Kdaj lažete sebi in kdaj drugim? Ni nemogočih sanj.

Število življenjske poti 1
Nihali boste v svojih željah in potrebah. Kdo ste pravzaprav in kam vas vodi pot? Vi ste gospodar svojega življenja. Četudi si premislite, nič hudega.

Število življenjske poti 2
Pred vami je čustveno obarvan tede, ko se boste preveč prilagodili drugim, namesto da bi sledili svojemu srcu.Ne izdajte samih sebe.

Število življenjske poti 3
Odmaknite se v svoje misli. Poudarja, svoje lastne misli. Ne v kar vas drugi prepričujejo. Sami svoj človek ste. Kdo ste pravzaprav VI?

Število življenjske poti 4
Obeta se vam podjeten in deloven teden, ko si boste cilje zastavili na povsem drugačen način. Pokažite svoje sposobnosti.Prevzemite pobudo.

Število življenjske poti 5
Pogumno počistite svoje življenje. Odidite iz situacij, ki vas obremenjujejo in vas ne podpirajo. Naj ostane dobro. Ohranite dobro v svojem življenju.

Število življenjske poti 6
Pred vami je nov začetek, Zarežite z nožem in pretrgajte s preteklostjo. Ni vse zlato, kar se sveti. Bodite bolj samostojni.

Število življenjske poti 7
Dovolite okolici, da vam pomaga in svetuje pri težki odločitvi, ki jo že nekaj časa premlevate. A ohranite svoje mnenje. Sprejmite podporo.

Število življenjske poti 8
Čas kreativnosti in oblikovanja. Čas srečnih naključi. Izrazite svojo ustvarjalnost in ogenj. Bodite radostni. Zaslužite se srečo.

Število življenjske poti 9
Prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Nekaj se naučite in odidite naprej. Kaznovanje nima nobene koristi.Dovolite si učiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.