Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP 5. do 11. 4. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
April bo čustveno bolj umirjen mesec, a kljub temu se bomo soočali z vprašanji čustvenega, duhovnega in osebnostnega izvora.

V tem tednu bomo čustveno ranljivejši in občutljivejši, predvsem glede tematik, ki nam simbolizirajo temelje v življenju – kot so družina, versko prepričanje, socialna varnost itd itd.

Lekcije tedna:
Kako trdno je vaše zaupanje vase in vam najbližje?
Na čem gradite svoje čustveno življenje? Kaki so temelji vašega duhovnega prepričanja? Zazrite se v svojo notranjost – se počutite prazne ali izpolnjene? Kam vas vodi vaša življenjska pot? Poznate svoje poslanstvo?

Število življenjske poti 1
Umaknili se boste sami vase in v svoje misli. Prijal bi vam odmik od hitrega vsakdana in obveznosti, ki vas bodo pričele obremenjevati. Nekoliko bolj boste redkobesedni in tudi hitreje zamerljivi. Pretehtavali boste določene situacije iz preteklosti, ki pa se odražajo v vašem razmišljanju še v sedanjosti. Iskali boste resnico, ki pa je vedno relativna.

Število življenjske poti 2
Trudili se boste bolj jasno razmišljati in trezno presojati odločitve na čustvenem in duhovnem področju. Odmik od realnosti nikoli ni rešitev. Pa naj gre za zanikanje ali pa usmerjanje pozornosti v na primer delo. Nekaj več časa boste posvetili tudi finančni plati življenja, možna je dodatna možnost zaslužka ali dogovor za delo v kasnejšem času. 

Število življenjske poti 3
Želeli si boste zaključiti zgodbo, ki vas čustveno izčrpuje, in predvsem spominja na preteklost, ki je boleča. Zavedajte se, da je mnogokrat v življenju, občutek, da se nam določene stvari ponavljajo, tisti, ki nas opozarja, da nečesa niste preboleli, pozdravili ali se naučili dragocene lekcije, ki vam jo življenje prinaša. Soočite se s seboj in s preteklostjo.

Število življenjske poti 4
Postavili se boste zase v situaciji, ki se vleče že predolgo. Možna je zaletavost in nepremišljenost, ki pa se ne bo odražala kot vzkipljivost, temveč kot umik vase in možen užaljeni molk. Posvetite se razmišljanju o vaših lastnih vrednotah. Kdo ste in kaj je vaše poslanstvo? Če imate odgovor, se vprašajte, ali dejansko to tudi počnete? Veliko ali malo?

Število življenjske poti 5
Bolj boste odprti za komunikacijo, dokler bo ta temeljila na iskrenosti ter odprtosti – nekoliko težje boste izrazili svoja čustva in mnenje, medtem ko boste le-to zahtevali od drugih. Primeren čas je, da pretehtate komu pravzaprav zaupate v življenju in obenem, koliko zaupate sami sebi? Ali se v življenju na splošno počutite varne ali pričakujete, da vas bodo drugi izdali in opeharili?

Število življenjske poti 6Obudila se bo vaša pomladna kreativnost in domiselnost, a predvidevati je, da bo ostalo le pri zamislih in željah. Porodile se vam bodo ideje kako polepšati prostor okoli vas in sam vsakdan, ampak obenem boste dvomili, da zmorete, pa naj gre za primanjkovanje denarja, časa ali spretnosti. Dovolite si biti otročji in se zabavajte.

Število življenjske poti 7
Vaša resnobnost in zadržanost se bosta razplamteli v vseh veličini. Zdeli se boste kot samotar, ki ni pripravljen deliti svojih misli, kaj šele čustev z okolico. Pretehtavali boste svoje življenje; razmišljali o zakaj in kako, obenem vas bo zanimalo kaj vas čaka… Kako ste prišli do točke kjer ste zdaj? Ali vas bo to ravnanje pripeljalo do točke, kamor si želite? Vzemite si čas in analizirajte.

Število življenjske poti 8
Nekoliko bolj se boste zaprli vase in na zunaj ne boste kazali čustev, ki pa bodo nihala. Počutili se boste negotove in polne dvomov, obenem pa boste hrepeneli po spremembi in svobodi. Na kakršenkoli pritisk boste odreagirali z begom ali molčečnostjo. Kaki so vaši življenjski nazori in vrednote, kar se tiče čustev in ljubezni, tudi družine in temeljev? Koliko vam pomeni dom, in kje se pravzaprav počutite doma?

Število življenjske poti 9
Izjemno boste čustveni in senzibilni na tujo stisko, medtem, ko je predvidevati, da boste svoje boleče misli skrivali pred svetom, in na nek način tudi sabo. Razum ne more razumeti čustev, zato se ne trudite nasilno racionalizirati svojih občutkov, ali jih, celo morda, se truditi ''zradirati'' s svojega srca. Razum vam lahko pomaga razumeti kaka je življenjska lekcija tega, kar se vam dogaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.