Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Numeroskop od 11. 6. do 17. 6. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Ljubezen do sebe je temeljna. Ne sebičnost. To je velika razlika. Če ljubite sebe, spoštljivo ravnate s seboj in tudi s svojimi bližnjimi.

Kadar se gremo igrice in iščemo premoč, pa seveda ni prostora za ljubezen in še manj spoštovanje. Kako lahko ljubezen, spoštovanje in korektnost v svoje dodajate življenje v prav vsaki situaciji in odnosu?

Število življenjske poti 1
Zelo hitro radi postavite zid med sabo in drugimi, ko vam nekaj ne godi. Bodite nekoliko mehkejši in dovzetnejši tudi za tuja mnenja.

Število življenjske poti 2
Dovolite si biti bolj norčavi in navihani. Stalite led in morebitne zamere, nesporazume, s pomočjo duhovitosti in pozitivnega pogleda.

Število življenjske poti 3
Odgovorno prevzemite tudi svoje zasluge za neprijetne situacije. Ne skrivajte glave pod pesek kot noj. Tako lahko izgubite dragocen odnos.

Število življenjske poti 4
Sprostite se in odvrzite svojo trmo. Vztrajnost je čudovita, potrebna pa je presoja, kdaj gre pravzaprav za uveljavljanje svojega prav.

Število življenjske poti 5
Bodite bolj ljubeči in kako besedo zadržite za sebe. Ni treba odvihrati stran, ko vam nekaj ni pogodu, ampak iščite kompromis.

Število življenjske poti 6
Zresnili se boste in odmaknili v svoje misli. Znate postaviti meje na pravi način? Ali imate občutek, da vas ne jemljejo resno? Kar odločno.

Število življenjske poti 7
Svoje mnenje izrazite bolj podjetno in predvsem ga uresničite, udejanjite. Ko se skrijete pred svetom, ničesar ne rešite. Bodite samostojni.

Število življenjske poti 8
Odprite se nečemu novemu, ki pa je rezultat preteklega truda. Ste bili pridni? Sprejmite dobro v svoje življenje. Takoj. Z nasmehom.

Število življenjske poti 9
Pogumno stopite na nove poti in si dovolite biti pionir. Bodite zvesti namenu svoje duše, ki vašemu življenju nosi pomen in namen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.