Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP od 12. do 18. 9. 2o11

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas, ko bo treba pokazati pogum in preprosto biti, kdor smo. Vsak izmed nas je Unikat; je delček nečesa več – polovica vsakega odnosa, del svoje družine, del družbe prijateljev, del okolja, v katerem deluje (naj bo to vrtec, šola, služba, društvo ...), tudi del Slovenije, del Sveta, del Vesolja …

Kaj prispevate? Kakšen je Vaš namen? Kaj lahko podarite? In v kolikšni meri sprejemate?

Število življenjske poti 1
Pomembno je, da določite svoje meje znotraj najglobljih odnosov. Ste zelo samostojni, a ko se vas nekdo resnično dotakne, dovoljujete, da z vami ne ravna vedno spoštljivo in ljubeče.

Število življenjske poti 2
Ne skrivajte se v svoj oklep in maske, kot se preplašena želva potegne vase. Vi ste vi in vaše bistvo je nekomu na tem svetu popolno in očarljivo. Dokler ga skrivate, vas ta človek ne more najti.

Število življenjske poti 3
Katere značilnosti, občutenja, želje in hrepenenja prebivajo znotraj vas, čeprav ste se jih trudili zatreti? Kdo ste bili kot majhen otrok? To bistvo negujte. To bistvo ste vi. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Težko se boste opredelili, kaj pravzaprav želite, kje leži vaš cilj. Potemtakem raje izkoristite ta čas za to, da raziskujete, kaj vse bi lahko bil vaš cilj in želja. Odločite se kasneje. Izbira je vaša.

Število življenjske poti 5
Čustva vas bodo prevladala. Težko se boste premaknili kamorkoli, niti se ne boste zlahka odločili, česa si želite. Najprej opustite pravljice, nato se osredotočite na svoje srce in dušo. Počasi.

Število življenjske poti 6
Pred vami so nove poti, a vi ste preveč polni dvomov. Vaša intuicija vas je le redkokdaj prevarala. Prisluhnite notranjemu glasu. Zaščitite sebe, nato se podajte na novo pot. Varni ste. Pogumno.

Število življenjske poti 7
Trudili se boste izpiliti na poslovnem področju. Postavite se zase, izpostavite svoje vrline in opazujte učinek. Postavljanje in hvalisanje je nekaj povsem drugega. Dober glas seže v deveto vas.

Število življenjske poti 8
Najlažja pot je beg in zaključek. Tokrat vas življenje uči, da je vse, kar počnete, nekaj, kar prinese rezultate. Tudi če zbežite. Oglejte si svoje življenje? Kaj delate dobro in česa ne tako dobro?

Število življenjske poti 9
Polni zagona in novih zamisli se pogumno podajte v vse, kar bi lahko dosegli. Pravijo, da je pomemben tisti prvi korak. Preboj. Potem energije stečejo same. Odločite se in stopite naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.