Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

NuMeRoSKoP od 12. do 18. marca 2012

Lili Sorum Anže Godec
Obdobje uravnovešanja. Treba je razširiti obzorja, da bi našli novo pot, kar se je dogajalo prejšnji teden. Zdaj je čas, da vse pade na svoje mesto. Da se umiri. Zadiha. Zaživi. Bodite nežni do sebe.

Število življenjske poti 1
Vaš navidezni odmik od okolice ne bo pretental osebe, ki pozna Vašo dušo in srce. Ne skrivajte se pred osebami, ki Vas ljubijo. Ne skrivajte se pred seboj.

Število življenjske poti 2
Obraz, ki ga nadenete, ko ste prizadeti, a ste "pogumni", tokrat ne bo skril Vaših čustev. Vsi imamo trenutke šibkosti kot tudi Radosti. Carpe diem.

Število življenjske poti 3
Zaključevanje je pravzaprav začenjanje nečesa novega. Bodite pionir in si tokrat drznite stopiti korak naprej, za vsaj en odtenek močneje. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Bolj kot sicer boste zagnani, lahko pa tudi bolj zaletavi. Priporočala bi dihanje in premislek. Jutri bo svet še vedno tukaj, ta želja pa morda ne več.
Število življenjske poti 5
Objemite svet, ki ga imate radi. Objemite sebe. Čustvenost Vas bega in raje imate svobodo. A topli dom je varen pristan, ki ga spoštujte.

Število življenjske poti 6
Zaključek je preporod. Konce dojemajte kot nove priložnosti. Bo Življenje občutno lažje. Bodite hvaležni za osebe in stvari, ki so odšle. Prihajajo nove in lepše.

Število življenjske poti 7
Bolj čustveno boste dojemali delovne obveze in naloge, kar lahko pomeni, da vam bodo postale bolj pomembne ali pa bolj odveč in neljube.

Število življenjske poti 8
Na čustvenem področju si boste dali malo več duška; pa naj gre za strast ali pa za iskanje potešitve v čutnih užitkih. Naj Vam bo lepo.

Število življenjske poti 9
Zelo čustven teden. Vesolje Vas podpira v dobrem, ki ga počnete za osebe okoli Vas, a svet in Življenje. Razvijajte svoje delo za Višje dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.