Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSkoP od 15. 8. do 21. 8. 2011

numerologija Shutterstock
Mnogokrat v življenju raje potrpimo in se ne postavimo zase – za ljubi mir. Pa je naša duša na tak način resnično mirna? Ali se počuti prikrajšano za svojo srečo in ogoljufano?

Laž nikoli ni prava pot. Samim sebi se ne morete zlagati, tudi prikrivati si ne morete. In na koncu življenja boste sami krivi za svojo bolečino ali srečo. Bodite spoštljivi do sebe in do drugih. Nekaj, kar vas boli, četudi se zlažete, da vas ne – ne nosi sreče nikomur. Ne v resnici.

Število življenjske poti 1
Odmaknili se boste iz bolečih situacij. Zatiskanje oči je lahko le kratkotrajna rešitev. Čustva bodo slej kot prej zahtevala, da se soočite z njimi.

Število življenjske poti 2
Bodite iskreni do sodelavcev in oseb, s katerimi sklepate dogovore. Pomembno je, da se vprašate, kako boste to situacijo doživljali čez 10 let.

Število življenjske poti 3
Iskreno se vprašajte, ali nemara vas ne čaka sreča, če odkorakate stran? Ali nemara ne vztrajate predolgo? Spoštujte sebe in svojo srečo.

Število življenjske poti 4
Obeta se vam izziv, ki bo od vas zahteval pogum in samozavest. Postavite se zase in ne skrivajte svoje bolečine. Odpravite jo. Odpravite vzrok.

Število življenjske poti 5
Dovolite si pokazati svojo ranljivost. Ne bežite pred čustvi niti pred strahom pred bolečino. Na koncu dneva je pred seboj ne morete skriti, kajne?

Število življenjske poti 6
Bolj boste občutljivi kot običajno. Vprašajte se, ali nemara sami sebi lažete, da je nekaj dobro, čeprav za vas pravzaprav ni? Poskrbite zase, kot bi poskrbeli za svojega otroka.

Število življenjske poti 7
Trudili se boste skriti čustva sami pred seboj. Razum namesto srca ne more čutiti. Denar ne pomaga, ko gre zdravje po zlu. Čustva so pomembna. Pazite nase.

Število življenjske poti 8
Čustveno boste nihali. Negotovost je znak, da sami s seboj niste iskreni. V tem času je možen korenit premik naprej v smeri, kamor si želite. Pogumno.

Število življenjske poti 9
Hrepeneli boste po varnosti ter toplini doma, družine in prijateljev. Ne teptajte svojih čustev, ker ste mnenja, da boste s tem drugim prihranili bolečino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.