Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP od 15.–21. 11. 2010

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Smo na začetku nekega novega obdobja, ki bo trajalo devet tednov, in v katerem bodo pričeli kot tudi zaključili določen proces.
Lekcije tega tedna:
Počasi se leto izteka – poglejte nazaj; kako bi ga opisali z eno besedo? Pričnite opuščati kar vam ne služi. Na katero pot bi že davno morali stopiti? Pogumno naprej!

Samo število 1 nas polni z novo energijo, z zanosom in entuziazmom. Več čutimo samozavesti in samostojnosti – več si želimo sami zase. Možno je pa tudi, da je naš ego ˝natripan˝ in, da smo pretirano trmasti.

Število življenjske poti 1
Pričakujte več komuniciranja ter redefiniranja določenih prijateljskih in tudi romantičnih odnosov, postavite se zase in postavite sebe na prvo mesto, kaj je tisto, kar služi vašemu najvišjemu dobremu? Kaj je tisto, kar je za vas dobro? Osredotočite se na svoje bistvo, na to kdo ste in kaj želite zase. Nato razmislite kako bi to dosegli.

Število življenjske poti 2
V vas se prebuja otroška navihanost ter dobra volja – bliža se veseli December, v sebi že občutite prebujanje in otroško razigranost ter veselje. Veliko vam bo pomenila družba oseb, ki oddajajo pozitivno energijo ter spodbudo. Potrebujete iskren pogovor o svojih čustvih in strahovih.

Število življenjske poti  3
Trudili se boste neko novo dogajanje, nov začetek postaviti na noge tudi uradno – povedali boste svojim znancem, objavili na svojem blogu ali razglasili na družinskem srečanju – pomembno je, da se sami v sebi odločite in stojite za tem kdor ste, ne glede na pritiske okolice kaj bi morali in zakaj vendarle ne naredite že tisto.  VI živite svoje življenje.

Število življenjske poti  4
Veliko spremenljivosti  se vam obeta v tem tednu, ko se bo na trenutke dozdevalo, da želite z glavo skozi zid, nato pa da ničesar ne morete spremeniti. Vaša koncentracija vam bo povzročala preglavice, ker nikakor ne bo dolgotrajna, kar vas bo seveda iritiralo.  Mudilo se vam bo in želeli si boste, da bi kar počnete, že zdavnaj opravili. Vzemite si čas zase.

Število življenjske poti 5
V vašem življenju in življenju vaše družine se odpirajo nova obzorja, ki vam podajajo neko novo razsežnost. Potrudite se ne zakrivati oči pred temi stvarmi, in četudi vas neka novica naravnost šokira, ostanite odprti novim možnostim in spomnite se, če bi poslušali dvomljivce, bi poroke še vedno urejali naši starši in živeli bi v jamah brez elektrike.

Število življenjske poti 6
V tem času se boste posvečali razmišljanju o sebi in o bistvu življenja, začutili boste nekaj preko mej do sedaj poznanega in doživetega, zanimalo vas bo mistično ter nerazložljivo in obenem kje ste v vsem tem vi. Ne bojte se slediti svoji intuiciji, ne bojte si drzniti verjeti in ne bojte se poskusiti. Proti koncu tedna boste ponosni nase.

Število življenjske poti 7
Čaka vas pomembna poslovna ali neka uradna odločitev v tem tednu, na nek način se boste morali postaviti na svoje lastne noge in delovati s svojo pametjo, a ne bojte se, niste tip človeka, ki bi bil nemaren, zato zaupajte, da se zavedate kaki so standardi kvalitete, in od sebe pričakujte najboljše, tako ne morete izpasti kot lik iz risanke.

Število življenjske poti 8
Pričakujte močne premike na čustvenem področju, kjer boste dosegli neko novo samostojnost in si oblikovali jasnejšo sliko želenega. Ne bojte se lastne neodvisnosti in večera, ki ga preživite sami s seboj.  Užijte svežo energijo, ki vam jo družba vas samih daje, in uživajte sami v sebi, sami s sabo in bodite resnično VI.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam majhna prelomnica v življenju, ko se boste na nekem nivoju (naj bo to čustven, posloven,  zdravstven, osebnostni ali morda duhovni) zdeli kot na novo rojeni in na novo definirani, dovolite si odkrivati plasti sebe, ki so vam bile do sedaj nepoznane ter uživajte v tem. Ni mej in vse je možno. Sledite sami sebi.

s polni z novo energijo, z zanosom in entuziazmom. Več čutimo samozavesti in samostojnosti – več si želimo sami zase. Možno je pa tudi, da je naš ego ˝natripan˝ in, da smo pretirano trmasti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.