Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSKoP od 1.–7. 11. 2010

Žurnal24 main
Organizirajte svoje življenje bolj učinkovito. Preglejte kam in kako vam odtekata energija in pozornost. Kako lahko bolje organizirate sebe in svoj čas, svoje obveze?

Ustvarjalnost naj nam pomaga pri razporejanju časa in nalog, ki smo si jih zadali.

Število življenjske poti 1
Ločite čustva in poslovni del vašega življenja. Oblikujte svoj vsakdan s svojim inovativnim duhom, ki vam bo pomagal se stvari lotiti na nov, svež način. Ne postavljajte sami sebi preprek, kjer jih ni potrebno. Ne omejujte svojega razmišljanja.

Število življenjske poti 2
Znotraj vas se bo prebudil nov zagon in tudi zaletavost. Kar sicer ni vam podobno, a delovali boste na podlagi svojega občutka. Nagnjeni boste k bežanju pred obvezami in neodgovornemu ravnanju. Razmislite, če se boste s svojo izbiro strinjali čez dve leti.

Število življenjske poti 3
Povežite se s svojimi prijatelji in sodelavci; z osebami, ki vam lahko pomagajo na vaši poti. Naj bo to nekdo, ki se spozna na uporabo računalniških programov, ali nekdo ki lahko del obvez postori namesto vas. Prejeti pomoč ni nič narobe.

Lekcije tega tedna:
Zavihajte rokave in prevedrite svojo poslovno področje? Kje ste zaspali in se nehali razvijati? Kdaj in kako bi se lahko bolje organizirali? Uporabite kreativo in ustvarjajte praktične rešitve problemov.

Število življenjske poti 4
Obudite optimizem in ustvarjalnost, ki ju nosite znotraj sebe. Prenehajte črno gledati v prihodnost in opustite strahove, ki vas ovirajo. Naj bo sedaj čas za vas, za vaš pogum in predvsem kreativnost. Dovolite si biti tudi otročji. Uživajte. V sebi.

Število življenjske poti 5
Žal vam ne bo uspelo se predajati sproščanju in prostem času. Obeta se vam teden nalog in delovnih obvez, katere boste sicer sprva se namenili preložiti na druge, a ne bo uspelo.  Razmislite kje in kako ste lahko bolj ekonomični s svojim časom in dejanji.

Število življenjske poti 6
Veliko nihanja se vam obeta na poslovnem področju. Kje se lahko kaj novega naučite in več pokažete? Predvsem bodo pred vas postavljeni izzivi, povezani z neodgovornostjo in površnostjo pri delu. Bodite pozorni in preveč vihravi.

Število življenjske poti 7
Mešala se bodo pozitivna in negativna čustva, povezana z delom in obveznostmi; tudi vašemu mnenju o vaših sposobnostih. Bodite temeljiti in raziščite svoje namene, želje in cilje,. Kratkoročne in dolgoročne. Tako boste izostrili fokus.

Število življenjske poti 8
Izpopolnjevali se boste na vseh področjih, povezanih s poslom. Bodite natančni v svojem razmišljanju in postavite si jasno določene cilje, tudi časovno. Vložite nekaj več energije v povezovanje z osebami, ki vam lahko priskočijo na pomoč.

Število življenjske poti 9
Kratko in jedrnato rečeno: pridno boste. Delovni in pridni. Opazujte svoje delo in izoblikujte sistem, po katerem je vam najlažje delati in delovati. Izpopolnite svojo storilnost. Učinkovitost. Nato pa preprosto uživajte v rezultatih vašega dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.